LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 656
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Духи, баш на белите 39 номер съм мераклийка. Точа лиги от два месеца по тях, но ме отказаха с мазолите. Айде само един да каже, че са удобни и стават за широк крак и ги поръчвам...

# 181
някой дали е получил такъв бански на рип кърл 40 или 42 номер, да ми каже горнището на какъв бюст се хваща Simple Smile

# 182
мога само да кажа че сестра ми получи бански на rip curl номер 34/36 и чашката е адски малка... дори по-малка от чашка А... аиде долнището долу горе става...

# 183
за му се бях нагледала,ама с мойта д чашка явно нямам шанс ooooh!

# 184
viky v какво ще кажеш за детските спортни обувки Пума и лилавата блузка? Hug

# 185
  • Варна
И аз си взех поръчка за поща от 10.03, пусната от франсетата на 17-ти и пристигнала на 20-ти в Бг.От всичко съм много доволна.
Този бански на Rip Curl е наистина страхотен. С em4eto бяхме коментирали за размера и си мислех, че няма да ми стане, тъй като тя е поръчала 38 размер и е малък, а аз 36, а сме с едни и същи мерки. За моя най-голяма радост ми заспа, нищо не ми излиза, долницата е плитка, но всичко си е скрито.  Mr. Green
От тези горнички на Адидас си взех и от двата цвята 38 размер, заспаха ми и са страхотни, само розивото е по-скоро прасковено.  Peace
Потник на Reebok, памучен, хубав е, 38 размер отгожаря на S.
И подаръка е сиво-розовото одеало, което е много смешно.  Mr. Green Не знам, за какво би ми послужило.

Да кажа и аз за служителите на Митница Варна - много са симпатични и отзичиви, дори са ми запомнили фамилията, нищо че не съм от пристрастените към Редута.  Peace Но не мога да кажа същото за служителките в 10-ти клон, отказала съм се от техните услуги и си пиша адреса на работното ми място в Девня, женичките са страшно любезни.  Hug

# 186
  • Варна
мога само да кажа че сестра ми получи бански на rip curl номер 34/36 и чашката е адски малка... дори по-малка от чашка А... аиде долнището долу горе става...
Кой бански на Rip Curl?

# 187
  • Бургас
Ето от мен обещаните реални снимки на белите сандали:
http://picasaweb.google.com/dilyanam/LaRedoute#5316330726929520306

# 188
Кой бански на Rip Curl?

този

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-2-pieces-rip-curl.aspx?pro … 1&prodcolor=1

# 189
  • София
viky v какво ще кажеш за детските спортни обувки Пума и лилавата блузка? Hug
Аз мислех че  Пумите са за на вън,ама  май само в  къщи като домашни пантофки ще  си  ги носиме,иначе  са  страхотни,
аз поръчах  от  тях 19  ноер,стелката  му  е  12 см. ако това ще  помогне  на  някой.
Лилавата  блузка,задетската  ли питаш или тази на  найк.
Тази на  найк  е  страхотна,а тази мъничката лилавка  е  р-р 86 но  е  умалена  доста,
ние  носиме  сега   74  и ще  ни е  добре,иначе  е   сладурска.

# 190
И аз си взех поръчка за поща от 10.03, пусната от франсетата на 17-ти и пристигнала на 20-ти в Бг.От всичко съм много доволна.
Този бански на Rip Curl е наистина страхотен. С em4eto бяхме коментирали за размера и си мислех, че няма да ми стане, тъй като тя е поръчала 38 размер и е малък, а аз 36, а сме с едни и същи мерки. За моя най-голяма радост ми заспа, нищо не ми излиза, долницата е плитка, но всичко си е скрито.  Mr. Green
хните услуги и си пиша адреса на работното ми място в Девня, женичките са страшно любезни.  Hug
Pepsilight, с мека чашка ли е?

# 191
  • Sofia
Здравейте, изчезна ми всичко от кошницата, някой беше писал как може да се възстанови?Благодаря предварително.

# 192
хните услуги и си пиша адреса на работното ми място в Девня, женичките са страшно любезни.  Hug

и ако може твоита размери че да преценя за себе си моля Praynig Peace

# 193
pinka222, марката New Balance не е известна в Бг, но имам отлични впечатления от маратонките им. И по принцип не са никак евтини.... Купувала съм ги в Германия и смело мога да кажа, че са едни от най-здравите и удобни маратонки, които съм носила. Впечатления точно от този модел нямам.

tatito, изглеждат наистина страхотно, но би ли споделила как са като размери - дали си отговарят? Благодаря предварително за отговора   bouquet !

# 194
  • Варна
Притеснявам се да вземам бански без връвки, но модела е страхотен и явно на самата марка нещата са малко умалени.
Да с мека чашка е, но плата не е от тези лигавите. Гръдна съм 86, талия 70-71, ханш 90. Em4eto е със същите размери , поне талията и ханша и каза, че всичко и излиза, а е поръчала 38, на мен 36 ми е добре, но аз обичам да ми е по - изрязано, а не като "гащи".

Здравейте, изчезна ми всичко от кошницата, някой беше писал как може да се възстанови?Благодаря предварително.
И при мен днес няма помен от кошницата, добре че имах 2-3 неща и все около тях се въртя. Но пак ще ми е полезно да знам как да си върна нещата вътре.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт