LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 586
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
 Rolling Eyes
още един малко глу... въпрос от мен.тази бланка за загубена поръчка-я разпечатвам ,попълвам,сканирам и я изпращам на емайла ли  newsm78 .

# 211
Роклята е една и съща. Аз я имам Simple Smile Цветовете са ярки, втората (от 39,90) по отговаря като цветове на истинската, реална рокля Simple Smile

Може ли отзиви за тренча - подарък с големите копчета и маншетите на цветя. Ако някой го е получил да даде размери, моля. Simple Smile

# 212
Момичета, дали има някакъв шанс в 8-9-тия месец този бански 44 да ми става?
Ако съм примерно 76кг и с обиколка на талията сигурно към 120-130 см?

За този става дума:  Blush
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-bustier.aspx?productid=324 … &numberpage=4

# 213
  • Бургас
duhi_puhi
може ли линк към роклята - с която си на снимката в предната тема
Благодаря

http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-mi-longue-imprime.aspx? … 6&prodcolor=1

Ммм, аз пък си помислих, че е тази: http://www.laredoute.fr/vente-robe-redoute-creation.aspx?product … &numberpage=7
Аз за нея те питах, когато пусна снимката, дали са ярки цветовете и т.н.
Ама те много си приличат  Thinking
Аз не съм убедена, че ще имат изобщо разлика Simple Smile
Постоянно го правят тоя номер - нова колекция.. ама от минали години  Laughing

Мда, и на мен ми се струва, че са еднакви.
Аз те питах за цветовете, защото, ако не бъркам, Анджелина беше пуснала снимка на тази от новата колекция и ми се видя с доста ярки цветове, точно каквито обичам.  Simple Smile
И, сега не знам коя да поръчам  Laughing

П.П. А, ето и Анджелина се е включила, само че съвсем ме объркахте  Crazy

# 214

http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-bustier.aspx?productid=324 … &numberpage=4
Ами с този корем, който ще дърпа банския напред.. и с така закрепен бюст.. Не мисля, че е много подходящ модела за бременна в 8-9 месец  Laughing

# 215
Момичета, някоя поръчвала ли е от тези, че не съм ги срещала досега из темите?Дали са качествени?
http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-active-wear.aspx?produ … &numberpage=1

# 216
Мда, и на мен ми се струва, че са еднакви.
Аз те питах за цветовете, защото, ако не бъркам, Анджелина беше пуснала снимка на тази от новата колекция и ми се видя с доста ярки цветове, точно каквито обичам.  Simple Smile
И, сега не знам коя да поръчам  Laughing

П.П. А, ето и Анджелина се е включила, само че съвсем ме объркахте  Crazy
Я дай пак снимка да ги сравня Simple Smile
На мен са ми по-скоро пастелни..
Освен това да е НОВОТО - повече боя - по-ярки цветове  Laughing

Ха! Сега я видях - Наистина новата от новата колекция е с по-ярко и наситено  Laughing .. а от албанците са по-скоро пастелни цветовете Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 13:47 от duhi_puhi

# 217

Ами с този корем, който ще дърпа банския напред.. и с така закрепен бюст.. Не мисля, че е много подходящ модела за бременна в 8-9 месец  Laughing

Joy Права си, банския ще остане само на корема ми.
Ще трябва да измисля нещо друго, че скъпите не си заслужава за 2-3 къпания...

# 218
И аз си взех поръчка за поща от 10.03, пусната от франсетата на 17-ти и пристигнала на 20-ти в Бг.От всичко съм много доволна.
Този бански на Rip Curl е наистина страхотен. С em4eto бяхме коментирали за размера и си мислех, че няма да ми стане, тъй като тя е поръчала 38 размер и е малък, а аз 36, а сме с едни и същи мерки. За моя най-голяма радост ми заспа, нищо не ми излиза, долницата е плитка, но всичко си е скрито.  Mr. Green
От тези горнички на Адидас си взех и от двата цвята 38 размер, заспаха ми и са страхотни, само розивото е по-скоро прасковено.  Peace
Потник на Reebok, памучен, хубав е, 38 размер отгожаря на S.
И подаръка е сиво-розовото одеало, което е много смешно.  Mr. Green Не знам, за какво би ми послужило.

Да кажа и аз за служителите на Митница Варна - много са симпатични и отзичиви, дори са ми запомнили фамилията, нищо че не съм от пристрастените към Редута.  Peace Но не мога да кажа същото за служителките в 10-ти клон, отказала съм се от техните услуги и си пиша адреса на работното ми място в Девня, женичките са страшно любезни.  Hug

абсолютно подкрепям мнението ти за селяндурките от 10клон варна-направо са за господари на ефира,то бива прости хора,ама тия явно си мислят че живота ни зависи от тяхното благоволение-ужасни са-вещици

# 219
някой дали е получил такъв бански на рип кърл 40 или 42 номер, да ми каже горнището на какъв бюст се хваща Simple Smile

За 40 размер горнището става и на 80 В, и 80 С , ако предпочиташ по-разголено. Долнището се регулира с връзките, но е плитко, така че заложи на по-големия размер.

# 220
  • София
Момичета, някоя поръчвала ли е от тези, че не съм ги срещала досега из темите?Дали са качествени?
http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-active-wear.aspx?produ … &numberpage=1
Аз ги имам, но определено не си заслужават, значително по-избелели са, с две думи, не ми харесват.

# 221
  • Варна
viky_v, относно балеринките от 8.71 е твоите са 40 номер, но ти си с по-широк крак ли, че се чудя кой да си поръчам нося 39-40, но крака ми не е много широк.   bouquet

За  10 клон на пощата мога да кажа, че досега винаги са се отнасяли добре с мен, така че явно съм уцелила благоразположена служителка (доста поръчки съм взимала оттам).  Peace

# 222
  • Пловдив
eitalina , доколкото си спомням номерата им си отговаряха. В момента нямам от тази марка, за да проверя...
 Peace

# 223
И аз си взех поръчка за поща от 10.03, пусната от франсетата на 17-ти и пристигнала на 20-ти в Бг.От всичко съм много доволна.
Този бански на Rip Curl е наистина страхотен. С em4eto бяхме коментирали за размера и си мислех, че няма да ми стане, тъй като тя е поръчала 38 размер и е малък, а аз 36, а сме с едни и същи мерки. За моя най-голяма радост ми заспа, нищо не ми излиза, долницата е плитка, но всичко си е скрито.  Mr. Green
От тези горнички на Адидас си взех и от двата цвята 38 размер, заспаха ми и са страхотни, само розивото е по-скоро прасковено.  Peace
Потник на Reebok, памучен, хубав е, 38 размер отгожаря на S.
И подаръка е сиво-розовото одеало, което е много смешно.  Mr. Green Не знам, за какво би ми послужило.

Да кажа и аз за служителите на Митница Варна - много са симпатични и отзичиви, дори са ми запомнили фамилията, нищо че не съм от пристрастените към Редута.  Peace Но не мога да кажа същото за служителките в 10-ти клон, отказала съм се от техните услуги и си пиша адреса на работното ми място в Девня, женичките са страшно любезни.  Hug

абсолютно подкрепям мнението ти за селяндурките от 10клон варна-направо са за господари на ефира,то бива прости хора,ама тия явно си мислят че живота ни зависи от тяхното благоволение-ужасни са-вещици

Ти по принцип кой номер бански или дрехи си поръчваш,защото и на мен ми хареса банския,а съм 36 и се чудя дали ще ми стане.

# 224
Здравейте
Току що пуснах една поръчка и ми даде че ще се обработи ръчно. Не съм използвала код. Прочетох в първия пост че може да не е регистрирана изобщо, но получих потвърдителен имейл, в суиви ми стои че предстои да се появи и нямам нищо в  кошницата. Единствено парите не са блокирани. Та питането ми е дали и при тези от вас при които се е обработвала ръчно е било така или все пак да им пиша
Благодаря предварително за отговора   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт