LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 577
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За така обсъждания бански и аз да си кажа,че според мен е умален,имам и изрязани бански,но в никой случай не ми стоят така.Дори имам чувството,че този е от юношеската серия.

Гръдна съм 86, талия 70-71, ханш 90. Em4eto е със същите размери , поне талията и ханша и каза, че всичко и излиза, а е поръчала 38, на мен 36 ми е добре, но аз обичам да ми е по - изрязано, а не като "гащи".

Pepsilight,радвам се,че твоят ти става и ти стои добре  Grinning ,може би наистина зависи от структурата,размерите ни надолу са еднакви,но аз съм с тесен ханш,но пък по-закръглена отпред и отзад  Blush , долнището не ми е тясно(нали има връзки за регулиране),а доста плитко.Бюстът ми е 92 см(тук си взимам сутиени 80С) и горнището ми е абсолютно малко   ooooh!
 И аз бих се снимала как ми стои,но то нищо не ми закрива  hahaha
МамаВ,няма проблем да разменяме,ако твоят ти е голям,още не съм поръчала,а и моят бански си е все още в мен  Wink
Cvetelinka,ето реална снимка на банския.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:31 от em4eto

# 286
dilibaby,страхотна си!!!!!БЛАГОДАРЯ
За твоето краче ли са....и са адски удобни Peaceмоите са черни и се замислям дали да не си поръчам и другия цвят...
ДА.И ми се намалят с тренча,въпреки че кода не ми е изпратен лично.
Мисля да рискувам,пък ако ми откажат подаръка,здраве да е.

# 287
Коя дебитна карта на ОББ става за плащане- Виза електрон или Маестро?
С нито една от двете. До колкото знам, Маестро не е за интернет плащане, а с Виза на ОББ не става

# 288
С нито една от двете. До колкото знам, Маестро не е за интернет плащане, а с Виза на ОББ не става
Маестро със сигурност не става

# 289
  • сусурлево
Magi_TM
тези ще ги продаваш ли кой номер са

# 290
Ето и впечатления от пристигналата днес поръчка от 28.01:
 Тази блузка в черно, размер 34/36. От сайта останах с впечатление, че материята е от тези силно разтегливи, леко лъскави материи, а се оказа че е по-скоро тънка памучна, с лека разтегливост. На етикета пише 95% вискоза и 5% еластан... За мен си е памучна на допир. Добре стои.
 - джинсите в сиво са много хубави, но нямат никаква еластичност. Размер 114 е точно в момента на щерката.
 - туниката е хубава, трикото не е от най-тънкото. Размер 126.
 - якето е страхотно. Размер 126.
Очарована съм от плика за горна завивка в черно (за съжаление в момента не го откривам). Отдавна го заглеждам, но нещо на намаленията го изпуснах и успях да взема само един горен плик за единична завивка, а ми се искаше да си направя цял комплект за спалня.
Останалото са калъфки, чаршафи и пликове. И куфара - подарък.

И реални снимки   

# 291
Моля, някои ако има тези да ми измери стелката .Благодаря!Интересува ме 22 номер ,но ако  някои има 21,23, номер нека каже колко сантиметра е стелката ? Praynig Praynig Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-la-shox-rivalry-bebe-nike.aspx?pro … &numberpage=1

# 292
Някой има ли това http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00002?
Моля за отзиви и евентуално за размери на номер 34 или 36.

# 293
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4089804& … ue&ksource=-1

някакви отзиви за това..едма мацка беше казала че го чака..
ако някой друг има мнение моля да каже и също така бях попитала с размери т-80 и х-102 дали щя вляза в 40 според тези които оразмеряват  Praynig  Peace
Имам известия за пратки и днес ще ходя до пощата. Надявам се панталончето да е в едната от тях. Ако да, следобед ще пусна размери и мнение.

благодаря ще очаквам Simple Smile   bouquet
Ура!!! Две от четирите ми поръчки дойдоха. Все още чакам от 31.01.2009, но тя е за митница, така че ще съм търпелива.
Ето и размерите на панталона: талия - 48 см., ханш - 53 см., дълбочина отпред 27 см., широчина на крачола при бедрото 30 см., дължина на крачола по вътрешния ръб - 80 см. Малко уточнение - изпратили са ми 38 номер.

# 294

Само с Виза ЕЛЕКТРОН на ОББ не става.

# 295
Здравейте, днес получих и аз дългоочакваната поръчка от 23. 01.
Всички неща са коментирани. Имам един проблем- вместо дамско поло 34 номер, са ми изпратили този мъжки пуловер 80/88.  http://media.snimka.bg/2480/011215235-big.jpg

На плика е описано полото, с референтния му номер и размера.Прочетох на първа страница образците за писма, но в бързината може и да съм пропуснала писмото за моя проблем. Моля, помогнете им да им пиша да го върна

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:43 от Silvipl

# 296
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4089804& … ue&ksource=-1

някакви отзиви за това..едма мацка беше казала че го чака..
ако някой друг има мнение моля да каже и също така бях попитала с размери т-80 и х-102 дали щя вляза в 40 според тези които оразмеряват  Praynig  Peace

Аз го имам. 38 номер ми е широк, особено в талията. Аз съм с талия 68 и ханш 95.

pinka222, марката New Balance не е известна в Бг, но имам отлични впечатления от маратонките им. И по принцип не са никак евтини.... Купувала съм ги в Германия и смело мога да кажа, че са едни от най-здравите и удобни маратонки, които съм носила. Впечатления точно от този модел нямам.

И тези маратонки ги имам в черно и сиво, супер са си, много лекички, изглеждат качествени. Но са ми малко малки и са в Продавалника.

# 297
  • Асеновград
Момичета, пуснах преди 3 часа поръчка,получих веднага потвърждение по e-maila,но в Суиви-то няма нищо ( за първи път пускам поръчка от друг акаунт).Според вас дали са ми я приели?

# 298
  • Пловдив

Някой ще даде ли размери за р150.Благодаря предварително    bouquet

# 299

на мен пък ми харесва и не мисля, че трикото е некачествено

Общи условия

Активация на акаунт