LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 470
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 330
Това е пуловера, които ми е пратен погрешка. Размера му е 80/88

http://www.laredoute.fr/vente-pull-ras-de-cou-boutonne.aspx?prod … &numberpage=4
В сайта е 25 евро. Аз го продавам за 7,50 Евро, колкото ми е струвало полото

# 331
Като ви чета стигам до извода, че и днес няма получени колети от митница Свиленград. Колетите  дали идват директно от Франция там или пристигат в бг на друго място и се преразпределят  след това?

-------------------------------------------------------------------------------------
Сега говорих със служителката за справка на моите колети. Но ми обясни, че в момента не може да ми даде. Палета (или там каквото е) не бил отворен. Има нови колетчета, но да видим моите дали ще са там. 50 дена чакам

annabel83, доколкото знам , колетите не идват директно от Франция , първо минават през София  Peace Обикновено тук идват следобед, когато жената, която трябва да присъства при разпломбирването на чувалите от митничаря, вече не е на работа или по-скоро разнася пощата  , та затова чувалите се отварят сутрин. Така че ако има за нас колетчета, ще стане ясно утре сутринта. Обикновено към 10.00часа  Peace Към обяд ако искаш звънни, за да попиташ  Hug

# 332
На мен всички неща ми пристигнаха  Party днес получих този от 24.01 Laughing с ето тези неща<ако някой иска снимка,най-рано в четвъртък мога да пусна,че нещата не са при мен> + чаршафите на точки. И имам известие и за последния колет <от 10.03Mr. Green
Пожелавам ви и вие да си получите всички неща тази седмица  bouquet

# 333
  • Варна
Ужасни са от Ларедут.Отказват да ми изпратят ваучер за изгубена поръчка , защото съм я платила с кредитна карта на лице различно от това на което е регистриран акаунта.А с тази карта плащам от 1 година.Не мога да разбера какъв им е проблема след като преди 2 месеца са си изтеглили парите.

Това нещо не ми се струва вярно. Thinking Щом са ти приели плащането с карта, издадена на друго име, трябва да ти въстановят сумата. Peace Я, пусни текста на писмото, което са ти написали!

# 334
  • Асеновград
Алекс1,много благодаря  Hug Hug  bouquet  bouquet
Писах им още преди няколко часа,но не са ми отговорили нищо.А в Суиви-то няма нищо,няма надпис,който да ми казва,че по-късно ще ми се появят нещата. Ще изчакам още малко,и може би я пусна пак  Hug
Благодаря  Hug

# 335
Алекс1,много благодаря  Hug Hug  bouquet  bouquet
Писах им още преди няколко часа,но не са ми отговорили нищо.А в Суиви-то няма нищо,няма надпис,който да ми казва,че по-късно ще ми се появят нещата. Ще изчакам още малко,и може би я пусна пак  Hug
Благодаря  Hug
Ако не са ти блокирани парите, пускай смело пак Simple Smile

# 336
dilibaby аз имам същатат ризка в бяло.Размер 44.Ето снимки:

http://www.ralcheto87.snimka.bg/album.php?album_id=326943&pid=11040400

Ако искаш размери кажи

# 337
Момичета , моля за малко помощ.
Този термометър инфраред ли е или електронен?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9399984& … ue&ksource=-1

# 338
Попрочето малко назад,но не видях има ли неполучени поръчки от 17.02 ?

# 339
Още от януари има неполучени.

# 340

например от 25.01 Mr. Green

# 341
  • Варна
Попрочето малко назад,но не видях има ли неполучени поръчки от 17.02 ?
от 28 януари има неполучени , ако ще ти е утеха

# 342
много се извинявам досега се справях но това не можах да го разбера  Rolling Eyes благодаря предварително    bouquet
Vous avez passé votre première
commande sur laredoute.fr et nous tenons
à vous dire une nouvelle fois merci !
Notre objectif premier étant de faire
toujours mieux, nous souhaiterions
connaître votre avis.

Dites-nous TOUT en répondant à
quelques questions et aidez-nous ainsi
à vous donner entière satisfaction !

# 343
  • София
Днес получих поръчка от 25.02. за митница. В общи линии не е особено сполучилива. Имах дънки за мен, които чаках с голямо нетърпение, но са ми малко големи. И сега се оказва, че 46 ми е леко голямо, а 44 ми е малко. Та по този повод, ще съм благодарна ако някой ми препоръча дънки 44, които да имат еластичност и да не са слим модел, че на дебелите ми крака само тесни дънки липсват  Rolling Eyes

Иначе нещо, което не помня да е коментирано е това чудесно сако за момиченце, което сега гледам, че още повече са намалилии е направо без пари. Много хубаво моделче, памучно, много ми хареса. Може би обаче е леко умалено, да речем с 1 номер. Аз взех 102, и мисля, че ще е ОК на 3-годишно момиче, а на 4-годишно както го дават мисля, че ще е малко.

Иначе малките мартенски пакети идват със завидна скорост. Аз взех от 06.03., 11.03. , а днес имам известие и за 12.03.

# 344
  • София

например от 25.01 Mr. Green

Има и от 21.01 Crossing Arms
Днес им писах да видя какво става с поръчката.Отговориха ми много бързо-за няколко часа.
Поръчката от 21.01 е изпратена от Франция на 09.02 още /ако може да се вярва на тези дати newsm78/.Извиняват се много,но вече би трябвало да е тук.Пращат ми формата за попълване,естествено.
Мисля да изчакам още малко все пак,преди да им я върна попълнена.Може пък да вземе да дойде тая злополучна поръчка Crossing Arms

Вече Петя,аз попълних формата с Пейнт и се подписах криво-ляво.Стана доста добре Mr. Green Мисля да им я върна така,като прикачен файл в отговор на техния мейл.
Дано не се налага да я пращам Whistling

Този път много се изнервих от това чакане Sick

Общи условия

Активация на акаунт