LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 448
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 390
Моля за помощ . Получих това на пощата си и въобще незнам за какво се отнася.Помогнете  Praynig.

Понеже си първата, която пита в тази тема май, ще си позволя да ти отговоря  Laughing Стандартно съобщение, с което те приканват да пазаруваш, т.е. не им обръщай внимание и спокойно изтрий съобщението  Peace

# 391
Моля за помощ . Получих това на пощата си и въобще незнам за какво се отнася.Помогнете  Praynig.

Пишат, че ти забраняват достъпа до сайта и блокират акаунта ти за неопределено време  Rolling Eyes

.. или поне докато не престанеш с тази шаш и паника .. и копиране на цели "шаблонни" мейли.. без да следиш темата  Crossing Arms

# 392
  • Варна
Момичета да ви се е мяркал някой еФтин бански половинки с подплънки или банел Hug ?

Не, че след 3 неполуени поръчки имам желание да правя отново ама...
Сега им писах за 5-6 път относно поръ4ката от 05.02  Crossing Arms никой не ми обръща внимание, поне да кажат "да пратихме я". Залъгаха ме с една от 06.03 и толкоз  Naughty

Dendy споделям напълно притеснението ти за поръчката от 05.02.  smile3518
Аз също им писах 3-4 път относно поръчка която съм пуснала на 20. ЯНУАРИ,  а по техните думи те са ми я изпратили на 05.02  smile3514 
... защото покрай намаленията са имали много работа !   #2gunfire
Моля се все пак до края на седмицата да я получа .  Praynig  Praynig
Споделете има ли някой друг като нас ?

# 393
Благодаря ВечеПетя .
duhi_puhi,слядя темата винаги,когато имам свободно време  Naughty. Не виждам къде е проблема,пълня темата ли,какво?     Не съм шаш паника,просто си помолих за помощ най учтиво.Едва ли вие като начинаещи в пазаруването от сайта сте знаели всичко.  Ей сега ще изтрия поста си с въпроса,че да не пълня темата.

# 394
Lubov29 на мен дори и не ми отговарят гадоветееее  #Cussing out
Както и да е.. може да не са ми изтеглили парите, ще го преживея просто искам да знам Mr. Green и без това 80% от нещата ще отидат  в продавалника, поръ4ката е пълна с потници 34 размер, ама хи4 не се съобразих 4е тогава ще съм за 54размер  Crazy Ако не ми отговорят ще си видя извлечението на картата края на месеца и ще стане ясно.

# 395
Благодаря ВечеПетя .
duhi_puhi,слядя темата винаги,когато имам свободно време  Naughty. Не виждам къде е проблема,пълня темата ли,какво?     Не съм шаш паника,просто си помолих за помощ най учтиво.Едва ли вие като начинаещи в пазаруването от сайта сте знаели всичко.  Ей сега ще изтрия поста си с въпроса,че да не пълня темата.
И, ама сте засегателни  ooooh!

# 396

Pupsik , ако можеш и ти да споделиш дали си отговарят на номера?

Благодаря ви предварително   bouquet !
[/quote]

Аз нямам такива. Баща ми си ги беше купил от Щатите и беше много доволен от тях, но не знам дали ги има още. Утре ще го попитам какъв размер е, ако все още ги пази.

# 397
  • София
Момичета как да намеря от тези гащеризончета на Адидас, третия вид newsm78
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-sport-sport-enfant-co … tegoryid=48250178
Трябва ми снимка, ако някой има Praynig
Днес ги получих по пощата розово-98р и синьо 104 р-р и ги разменям за по малки ако някой иска Peace

# 398
  • София
Я да ви кажа какво ми се случи днес на митница София  Twisted Evil
Отидих за поръчката си. Едната жена на гишето обработваше отрязъците от фактурите. Намериха моя отрязък с разни неща прикачени. Взе ми тя парите, известие и пр. И аз й викам  'А! И ако обичате да ми върнете частта от фактурата, която сте откъснали!"  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Тя ме погледна, даде ми я с неудоволствие и каза да ида на гишето и да кажа да я снимат, след което да си ми дадат оригиналното парче  Wink Отивам на гишето, обяснявам, че трябва да се снима и мацката ми вика "Ма, защо?" Ами защото, казвам аз, сте откъснали част от фактурата ми и нямате никакво право да го правите. Викам, аз ако искамд а си рекламирам продукта как да го направя с половин фактура!?  Crazy Crazy Crazy Crazy Снима я и ми даде отрязъка. Та така... получих си моето щото много бях вбесена как така ще си правят тия своеволия  Grinning

И да кажа за тия панталонки

Умалени са ужасно. Аз поръчах 40 номер. Тук всичките ми панталони да 40 номер по фр, номерация. Дори от някои модели ми стават 38. Е, искам да ви кажа, че в тия панталонки едвам се намъкнах и ако ги бях закопчала можех да убия някой с копчето.  Mr. Green Въпреки, че са еластични. За мен са умалени с 2 момера!!! А са много хубавии още ме е яд!!! Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 00:01 от Vache

# 399
  • София
Споделете има ли някой друг като нас ?
Ако поразгледаш 2-3 страници назад ще видш,че има много като вас.Спокойно Mr. Green
Днес говорих с приятелки,които чакат от 22,24,26.01.Аз от 21.01.Дано дойдат вече Crossing Arms

Вече Петя, и на мен са писали,че ще използват формата за начин на проследяване и че това било единствения начин да проследят поръчката. Но нали се попълва и поле,в което заявяваме,че искаме да ни възстановят поръчката под формата на ваучер.Та за това се въздържам още.После да не се занимавам да отказвам ваучери и да се доразбираме.
Да взема да го пусна и аз ли..... newsm78.Абе,ще поизчакам още Mr. Green.
Ейй,с тези намаления в големи драми изпаднахме Joy Joy Joy hahaha
Мъжа ми само ми се смее как съм си нямала проблеми и си ги създавам насила hahahaКато ме види как си оплаквам чаршаВите Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 00:09 от Ками

# 400

В петък чаках на гишето за получаване ад ме забележат повече от 20 минути. Съвсем съзнателно ме подминаха. Като се оплаках ми казаха, че заради нашите поръчки от Ларедут били затрупани с работа. Шефа погледна колета ми и каза, че докато сме правели лични поръчки на служебни адреси ще чакаме.
Как обичам такива изказвания "били затрупани с работа", а те там да не са на почивка,а? Направо побеснявам, като не им се бачка да си вземат задниците под мишница и да си заминават, все ще се намери някой в тази държава на който да му се работи. Може да вземат пример от французите.  Peace
...Ясно е, че нови компютри и нов  софтуер биха помогнали много. А за да се случи това, явно трябва да си помогнем ние. Не сме никак малко и ще ставаме все повече и повече. Ако всички в темата, напишем по един кратък, но съдържателен мейл, не до БГ Пощи, а до ДАИТС (Държавната агенция за информационни технологии и съобщения) към Министерство на транспорта, тогава вярвам, че ще обърнат наистина внимание на проблема. Щом Бг пощи са допуснали такова качество на услугата, явно не ги интересува много клиентите да са доволни, и затова мисля, че дори да пишем до началника им, ще е глас в пустиня.
Очаквам вашите коментари и предложения, защото искам да вярвам, че можем да променим нещата за добро  Hug  Peace   Hug  bouquet
Аз също съм ЗА,и предлагам да се направи обща подписка с оплакване/жалба.Според мен така е най/добре и се надявам да се вкючат всички ощетени(според мен не са малко).Защотот не е нормално в собствената ни държава да ни мачкат така,турското робство отдавна е минало.А ако се оставим на течението ще стане още по зле.Моля някоя жена от вас която има възможност да я направии.Подписвам се и с двете ръце ,и дано този път да не бъде глас в пустинята. Praynig

# 401
Момичета някой има ли тази мъжка тениска-
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8731250& … rce=-1#DescDetail.
Дали изобщо си заслужава 9-те евро.?

# 402
Я да питам аз тези, които са писали за неполучена поръчка и не са получили отговор....
Автоматичен отговор с номер на запитването имате ли?
Защото ако нямате, не сте направили нищо, т.е не сте им пратили писмо и затова те няма как да ви отговорят.
Попълват се всички полета във формата. Абсолютно всички, вкл и това, в което се пише "Предмет на писмото". Не се оставя празно никъде. Оставите ли празно поле - 99% е сигурно, че няма да получите автоматичен отговор.

# 403
  • Варна
Алекс, не винаги отговарят напоследък... писнало им е от нас явно... Crazy Миналата седмица - в сряда или в четвъртък им писах от 3 акаунта за неполучени поръчки, получих автоматични отговори, но до днес отговор имам само на единия от акаунтите, на останалите - нищо...  Rolling Eyes

# 404
Reply на писмото с входящ номер и питаш дали някой ще бъде така добър да ти отговори. Отговарят до 24 часа в този случай.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт