LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 393
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Започвам да се чудя, дали пък проблема не е в русенска митница, че сме толкова хора от Русе ,дето уж поръчките са им тръгнали, а все още ги няма- говоря за тези от януари. На мен на запитването ми отговориха че поръчката ми от 30.01 е тръгнала на 1.02- ама къде ли се губи. Сега и аз ще им попълня бланката, която са ми изпратили , пък да видим.И като за капак са все неща за една приятелка, а не мои.

Извинявам се за спама, ама много ме ядосват БГ пощи и малко ми остава да си пусна една онлайн жалба до комисията за защита на потребителите.

да, автоматичния отговор - на мейла, както и отговора на някой от служителите им, на мен ми е писала Малика

# 436
Здравейте, някой дали има тези дънчици. По-точно размер 86. Дали си отговарят или са умалени. Ако може размери

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-fille-cocoon.aspx?pr … &numberpage=1
Благодаря

# 437
Я да питам аз тези, които са писали за неполучена поръчка и не са получили отговор....
.....

Автоматичният отговор на имейла ли се получава  newsm78 ?

По телефона.
Шегувам се, по мейла, разбира се Hug
Ей ама много сте изнервени всички бреееееех   Crossing Arms
Попитах, защото по принцип всеки поът щом пиша запитване, получавам отговор в сайта, 4е ще ми отговорят възможно най-скоро!!!!!!

# 438
# 439
Започвам да се чудя, дали пък проблема не е в русенска митница, че сме толкова хора от Русе ,дето уж поръчките са им тръгнали, а все още ги няма- говоря за тези от януари. На мен на запитването ми отговориха че поръчката ми от 30.01 е тръгнала на 1.02- ама къде ли се губи. Сега и аз ще им попълня бланката, която са ми изпратили , пък да видим.И като за капак са все неща за една приятелка, а не мои.

Извинявам се за спама, ама много ме ядосват БГ пощи и малко ми остава да си пусна една онлайн жалба до комисията за защита на потребителите.

да, автоматичния отговор - на мейла, както и отговора на някой от служителите им, на мен ми е писала Малика

ние миналата седмица взехме 7 колета от митница по стари поръчки..но има и още по-стари, койтоне са дошли... и аз чакам днес ми е седмата седмица от поръчката от 02,02 но аз не се оплаквам..чакам си. трябва да дойдат...  Praynig  newsm78 Rolling Eyes  Peace   bouquet

# 440
Я да питам аз тези, които са писали за неполучена поръчка и не са получили отговор....
.....

Автоматичният отговор на имейла ли се получава  newsm78 ?

По телефона.
Шегувам се, по мейла, разбира се Hug
Ей ама много сте изнервени всички бреееееех   Crossing Arms
Попитах, защото по принцип всеки поът щом пиша запитване, получавам отговор в сайта, 4е ще ми отговорят възможно най-скоро!!!!!!
Ама кой е нервен, бе Simple SmileКакто вече написах, шегувам се. И прегръдка ти изпратих, щото си помислих, че ще се разсърдиш.
А как по-точно получаваш отговор в сайта? Вероятно не в, а от сайта, на мейла ти.

# 441
Здравейте момичета! До сега не съм писала, но ви чета постоянно и страшно много сте ми помагали с компетентните си мнения. Сега обаче, вече съм в истерия, защото имам поръчка от 17.01., която все още я няма. От Бургас съм, ако това е от значение и не знам на коя поща, митница и т.н. да си търся поръчката. Пускала съм доста поръчки до сега, но такова нещо не ми се е случвало. Писах на ларедутци, изпратиха ми форма, която обаче не знам как да попълня, защото в суивито нямам референтните номера на артикулите. Нямам и спомен дали получих потвърдителен имейл, или съм го изтрила. Посъветвайте ме как да постъпя, да изпращам ли тази форма изобщо, или да продължавам да си чакам? Благодаря ви предварително, и се извинявам ако съм ви досадила.

# 442
И аз съм се заинатила и няма да им пиша за поръчка от 19.01. То и без това дрехите са зимни, а пролетта вече дойде и няма да ми трябват.

# 443
....
А как по-точно получаваш отговор в сайта? Вероятно не в, а от сайта, на мейла ти.

Миличкааа, чак толковааа русичка не съм, правя разлика между мейл и сайт!!! Това, което казах го казах!!!
Приключвам безмисленият спор, що не си мълчеше щеше да е по-лесно!!!

# 444
  • Burgas
и аз съм от бургас,вчера си вземах колета от 24.01 всички колети се получават от пощата,мисля че и твоя ще доиде,една птиятелка и тя чака от 17.01 и от 24.01.

# 445
Благодаря Алекс1Hug  този път се получи, получих отговор на имейлааааааааааааа, не в сайтаааааааааа  Mr. Green
Пероблемът ми е бил, че не попълван полето за предмет на запитването.
Айде слънчев ден на всички и по-малко нервечки.

# 446
....

Миличкааа, чак толковааа русичка не съм, правя разлика между мейл и сайт!!! Това, което казах го казах!!!
Dendy,не знам кой е нервен, но се опитвах да ти помогна и затова не си мълчах.До сега никой не е споменавал, че е получил отговор в сайта и затова реших, че нещо си се заблудила. Коментар за цвета на косата ти и интелекта ти не се сещам да съм правила, както и не съм се държала грубо с теб. Освен това мисля, че си прекалила с препинателните знаци.

# 447
  • София
ВАЖНО!!!!
Относно бланката,която се попълва за изгубена  поръчка,
долу преди подписа, има  нещо което също трябва да  се попълни,а  на  1 ва страница в образеца  го няма.
Ето какво  е то
след  Fait ....... (Напишете  града  си)
след  Le....... (се пише  датата,на  която  пращаш формуляра)

# 448
  • Стара Загора
....

Не разбирам защо се сърдиш явно само ти получаваш отговор на сайта....и аз и всички други го получаваме на меила....аз също бих желала ако не те затръднява да обясниш как става това.... newsm78......всички отговори си ги получавам по меила

# 449
Здравейте, момичета моля за малко помощ тази сутрин получих имейл и немога да разбера нищо от превода моля, ако някой знае за какво става въпрос да ми помогне благодаря    Madame Georgieva

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !
x; Validez votre panier !

Общи условия

Активация на акаунт