LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 440
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София...........
Ако някой има от тези балеринки номер 38 или номер 39 моля да даде дължината на стелката и впечатления доколко си отговарят на номера?

# 706
  • sofia
аз тези потничета ги получих и са хубави добре са ушити но взех 102 за 4 години и като ги гледам май ще са малки а съм поръчала още куп неща все102 и са ми за подарък нали по техните размери 102 е за 4 години някой може ли да ми каже дали ще станат
Само да ти кажа, че дъщеря ми е на 4г и 2месеца, взимам и 114, които в момента са и точно, лятото тениските пак и бяха 114(на 3г7-8мес.),бяха и една идея свободни, но 102 и бяха тясни

# 707

Ухааа  Mr. Green

ByTheWay, хубав е топът, казваш  Thinking Мисля го - в черно и бяло, обаче  Crazy

По Нова тъкмо тече някакво проучване за пазаруването по интернет  Simple Smile

# 708
  • Варна
Ако някой има от тези балеринки номер 38 или номер 39 моля да даде дължината на стелката и впечатления доколко си отговарят на номера?

Продадох такива... леко умалени вървят, 38 номер беше със стелка 24 см.

# 709
ByTheWay, хубав е топът, казваш  Thinking Мисля го - в черно и бяло, обаче  Crazy
даааа хубав, хубав!  Peace  95% вискоза, 5 % еластан, произведен при съседите. Много хубаво пада. Черния поне...понякога се различават като материя различните цветове, та да не те подведа... Миналата година имаше подобен модел, който  естсествено пак награбих - само, че имаше една финтифлюшка на врата...иначе си е същия май.  На врата сега модела е леко набран на няколко места и се закопчава с три копченца отзад. Аз го намалих с код и си заслужава напълно 8-те евро Peace

# 710
  • София...........

Продадох такива... леко умалени вървят, 38 номер беше със стелка 24 см.

Извинявай, а как са като ширина, защото мен дължината на крака ми е 37 - 37 1/2, но е по-широк (не много)?

Благодаря   bouquet

# 711
За сандалките - купих ги на майка ми миналата година. Тя има проблем с единия кокал на стъпалото и затова може да носи само широки обувки. Тези не ги събу. Но, тя носи тук №36, от Ла Редут винаги й взимам 37.

# 712

Тези са страхотни. 26 номер поръчах. Заслужават си парите.

# 713
  • София
Моля ако milisa, чете нека си изчисти кутията, за да мога да й пусна лично съобщение. Извинявам се за нахлуването! Hug

# 714
Нещо странно става в кошницата ми.Слагам артикули,които са с намалени цени в сайта,а в кошницата ми се появяват с ненамалени. ThinkingВръщам се пак в сайта,цените са си намалени ooooh! Whistling

# 715
Нещо странно става в кошницата ми.Слагам артикули,които са с намалени цени в сайта,а в кошницата ми се появяват с ненамалени. ThinkingВръщам се пак в сайта,цените са си намалени ooooh! Whistling

рефрешни (F5), ако пак не стане изтрий едни артикул - цените ще се оправят. след което си го добави отново в кошницата. доста често се бъгва редута напоследък Thinking

# 716

рефрешни (F5), ако пак не стане изтрий едни артикул - цените ще се оправят. след което си го добави отново в кошницата. доста често се бъгва редута напоследък Thinking

БЛАГОДАРЯ.Стана Peace

# 717
  • Бургас
Малиийййй, аз много на далавера съм била като съм си я взела за около 5 евро  Joy

# 718
Да се запиша с една поръчка от 23 февруари,но беше само с тази олекотена завивка. Харесва ми изглежда доста топличка,макар че е от 350 гр....едва я натиках в пералнята  ooooh! Другата част на поръчката още я няма,продължавам да си чакам от 22 януари  Tired леко изнервено вече.  До края на седмицата ще дойде  smile3506  smile3502

# 719
  • София
Днес получих три колета и вече приключих с януарските поръчки. Grinning
Снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291337&pid=11239584   
Не всичко е за мен,но ако някой се интересува от нещо да пита.
Bambimama, може ли линк към това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291337&pid=11239665

Общи условия

Активация на акаунт