LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 293
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 690
  • София
.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 23:10 от gerna

# 691
Момичета, срещали ли сте скоро онези лъжички за мед и сладко, че ровя ровя ама не ги намирам

# 692
# 693
Днес ми пристигна първата поръчка. Тези балеринки  http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet-femme.aspx?prod … &numberpage=9    са страхотни,но са умалени. Моите са 39,заменям ги за 40. 

# 694
Момичета, срещали ли сте скоро онези лъжички за мед и сладко, че ровя ровя ама не ги намирам
Заповядай

# 695
gerna , това че ще е налично след х седмици е проблем за нас в България, но не и за французите - те могат да си ги поръчват и така и ги получават, когато са налични. А този вид частни разпродажби са предимно за тях, просто разпращат поканите на всичките си потребители, без оглед от коя държава са. Така че това да не са налични нещата в момента е често срещано явление, с което трябва да се примириш  Peace

# 696
  • София
gerna , това че ще е налично след х седмици е проблем за нас в България, но не и за французите - те могат да си ги поръчват и така и ги получават, когато са налични. А този вид частни разпродажби са предимно за тях, просто разпращат поканите на всичките си потребители, без оглед от коя държава са. Така че това да не са налични нещата в момента е често срещано явление, с което трябва да се примириш  Peace

Аааааа, язък за барута! Благодаря ти, ще спя спокойно! Grinning

# 697
към Козлодуй-ските ларедутки...днес в колетното във врачанската поща имаше поне десетина пристигнали колети и ми казаха че са подготвени да се изпращат (а аз се чудех какъв е принципа едните да са в склада, а други не)...повечето бяха обемни - 6,8 кг видях бяха два от големите...

имаше и десетина врачански пратки като само аз и адашка (Десислава) бяха взели, но не успях да видя имена
Господ да те поживи!!! FlutterДа идват вече,че ги побърках тука пощаджииките!
newsm44 Мерси за инфото   bouquet. И  Peace да кажа че не са само Козлодуйски има и селски  Laughing.Дано и мойте да са там  Praynig Praynig

# 698
Днес взех последната от януарските ми поръчки.
Повечето неща бяха за приятелки, а от моите:

Тази блуза е много хубава. Хубаво трико, стои страхотно, но този модел ми е слабост

За малката - това якенце

наистина е умалено, иначе е хубаво...подходящо за дъждовно пролетно - лятно време.
Качулката се сваля.

Потничетата

стоят странно. Мислих да ги засиля към продавалника, но може би просто са й големи за сега.

# 699
  • Враца
да се отчета и аз днес с взетата предпоследна поръчка от 12.02 (тръгнала на 17.02)...остана ми само една от 21.01....

пижамката е страхотна отговаря си на номера, но грешно бях останала с впечатление че е от три части, става и за домашен комплект и за плажа лятото ..реална снимка

страхотни потници за дънки или под сако...произведени в БГ...отговарят си на размера...поръчах ги и в двата цвята

евтинкото сако,което нямах спомен да съм поръчала въпреки многото му чудене, но като се прибрах видях защо...пасват идеално с едни къси панталонки купувани от БГ производител...е материята е различна, но така или иначе не се забелязва много и трябва да се загледа човек...струва си 5-те лева, но за реалната 29 определено не заради изкуствената материясакото и в комбинация

топ към жилеткт която бях пуснала по рано...стратотен е...същата материя като жилетката реална снимка на потника и жилетката

това суичърче е доста симпатично, но определено или е умалено поне с размер или съм доста надарена  Joy не сериозно поръчвайте поне един размер по - голям ...плътна стегната материя..реална снимка

тази блузка също бях пропуснала че съм я поръчала и преди ден я пуснах отново  hahaha, но е просто страхотна средно стегнато трико ...цвета е малко по - блед...реална снимка

рокля която е страхотна...от тънка памуко еластична материя ...набръчканото отпред идва точно където трябва да прикрива...отговаря си на размера...намалих я с кода на одеалото на 14 е...релна снимка

нищо особено не е но като комбинация с евтината пола стои страхотно, но понеже полата ми беше голяма и замина при систъра и блузката заминава там ...реална снимка и като комбинация

другото което също пристигна е къси панталонки от 5 и нещо евро и подаръка одеалото, което според мен е по - скоро да се завиеш леко докато гледаш филм на дивана отколкото за завивка

# 700
mini , моля те за размерчета на анцунга Пума  Praynig Ей,страхотен е и с тези маратончици....със здраве да си ги носи Стефито  Heart Eyes Hug

комплект Пума

горнище
широчина под мишничките- 37 см
дължина- 40 см
дължина на ръкава- 30 см

долнище
дълбочина- 23 см
широчина на крачола- 17 см
дължина на крачола- 35 см

и специално за теб   bouquet притежателката на анцунга и маратонките дефилира за екслузивна фотосесия преди малко Mr. Green
http://stirianowa.multiply.com/photos/album/41#30

# 701
  • Враца
aleksova1 за нищо  Hug така ми каза човека от пощата, че пътуват за Козлодуй, а явно от Козлодуйската поща ги разпределят по различните общини Hug

# 702
# 703
  • София
Разменям 21н от сивите, за 20н или 19н Peace

# 704
  • Варна
Flash* може би в моя  Laughing Ето размерите на 162 - Талия – 35см/46см разтегнат ластик Ханш – 52см, Дълбочина – 27см, Външен ръб – 110см, Вътрешен ръб - 84см

bouquet  bouquet  bouquet Супер! Разпознах се в тези мерки. Laughing
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт