LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 231
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 735
Аз пак да питам за тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4381025& … ue&ksource=-1 някой има ли отзиви

# 736
  • София
sofince,детските Пуми аз ги имам в черно,25№,на кутията,а и на етикета пише,че са 15.5см снимка

# 737
Може ли някой да ми даде размери на стелката на 37 номер

# 738
Около 50Е е поръчката.Но получавам само месечно извлечение.

# 739
   Поръчвалите от мъжкото на Тайлисиме знаете ли кой номер от техния отговаря на 3хl или 4 xl?

# 740
Мацки доста от вас поръчаха тезиhttp://www.laredoute.fr/vente-ballerines--tik-tak-de-rocket-dog. … &numberpage=2 може ли дължина на стелката на 36 номер да видя дали ще се побера в тях че много ми харесват а 37 номер няма ?
Благодаря предварително за отговорите!

# 741
[Някой  питаше за маратонките Пума детските - мисля,че си отговарят,но нашите са н.25 - стелката е 16см, само розовите реално не са розови,а доста по - бледи/да си кажа пак  Laughing/

МамаБ   bouquet Много ти благодаря,ако се включи още някой с мнение или размери,ще е много добре  Praynig Поръчка ще пъскам към ранния следобед,така че има време още.

Ние ги имаме също, 27 номер в черно. Стелката отвътре е 16,5-17см, не мога да премеря точно, но определено си отговарят.

# 742
  • В центъра на моретата
Някой поръчвал ли е тези детски гуменки?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon-monta … &numberpage=1
Интересува ме дали отговарят на номера и дали са меки?

# 743
Здравейте.
divna_,да ти отговора по въпроса с балеринките. На 39 номер стелката е 25 см. ,умалени са и според мен.А относно ширината на крака,моят също е малко широк (заради кокълчетата ми) и ми стоят много добре,не ми стискат.

# 744
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Сега се връщам от софийската митница с колетите от 22.01. и 11.02. - бъдете спокойни в левия склад основно са редутски кашони

# 745
mini , мале как позира малката манекенка  Flutter Страшна и много й отива  Heart Eyes Благодаря ти за размерите   bouquet,но с риск да изнахалствам ако не те затруднявам може ли да ми дадеш и реф.номер на анцунга от фактурата  Blush Иска ми се мъничко да го намаля ако успея  Crazy

Брадата,я сподели ти с кой код я намали на 5е тази рокля,че той много изгоден ще е  Joy 3400Е да намаля  hahaha

zaek Отговарят си .Имаме ги н.25 - стелката е 16см.Меки са и симпатични Laughing

# 746
  • Бургас
Току-що си взех едно колетче с поръчка от 25 февруари, което приличаше на мекица милото и с една голяма дупка, но все пак всичко си беше наред  Simple Smile Ето малко отзиви:
Не е за мен, но аз и  не бих дала толкова пари за него-доста тъничко трико от онова, от което навремето имаше долни потници. Шито е леко накриво, което допълнително ми развали впечатлението.
И това е за приятелка-приятно е като моделче и е по-добро като изпълнение. Цветът е малко по-блед.
Малко спортно сутиенче от плътен памук, с подплатена чашка с банели и с предно закопчаване.
Още един глас за това пуловерче-много хубаво и мекичко.
Втората ми рокличка от този модел-тази в жълто определено е по-тънка и прозрачна от тъмносинята.
Хубав стегнат памучен лен (55% лен и 45% памук). Отговаря си на номера и цветът е същия като в сайта. Идва с коланче (за съжаление не това от снимката  Laughing ).
За мен са само последните две неща (размер 48), така че за тях давам размери ако трябва. Другите са 10-12 номера надолу и след малко ще идва познатата ми да си взима, така че на тях само снимки предлагам.
Ето и реални снимки оттук нататък  Peace

П.С. mamaB, не казвам пък  smile3534

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:37 от bradata

# 747
кристалната топка работи ли толкова рано  Grinning
едно оразмеряване ако може
за мъж за панталони кой номер да поръчам
с ..талия.. около 120 т.е това е обиколкота под коремчето където си закопчава панталоните
 Crazy благодаря ви   bouquet

# 748
Някой търсеше от това по малък размер http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-franz-beckenbauer-par-adi … &numberpage=1 , в момента има наличен 44/46 от евтиният  Peace

# 749
кристалната топка работи ли толкова рано  Grinning
едно оразмеряване ако може
за мъж за панталони кой номер да поръчам
с ..талия.. около 120 т.е това е обиколкота под коремчето където си закопчава панталоните
 Crazy благодаря ви   bouquet

50 или 52.

Общи условия

Активация на акаунт