Отговори
Здравейте, търся си хубави слънчеви очила, но виждам че цените в България са доста завишени. Може ли да ми препоръчате доказан и изпитан сайт от който мога да поръчам с доставка до България и например ако има кодове за отстъпка към тях и т.н.
Харесала съм си един модел на Celine, но тук ми го предлагат за 600 лева, докато същия го намирам за 460 без отстъпка по други он-лайн сайтове в Европа, но не знам дали мога да им се доверя. Все пак 140 лева по-евтини и с безплатна доставка, си е доста по-добра цена отколкото ми предлагат тук в Парадайз мол.
Силно се надявам да можете да се включите с препоръки. Благодаря!

# 1
Bestsecret. Аз съм купувала от тях. Има и тема във форума за този сайт.
От Celine има само едно предложение, но може да си харесате от други марки.

# 2
Visiofactory

Поръчвала съм два пъти, идват с булпост. Има код за първа поръчка при записване за бюлетин, доставката мисля беше 5-8 евро нещо такова.

# 3
Точно него гледах като сайт, но се чудех дали мога да се доверя. Благодаря! 💐💐💐

# 4
Аз винаги поръчвам от оригиналния сайт на марката.Няма как някой да ме убеди,че артикул от новата колекция,който струва 300€  някъде върви по 300лв понеже сайта е много оборотен и дава намаления.
И печати и сертификати и всичко се прави 1:1

По-същия начин процедирам и с парфюмите,като при тяхната покупка винаги получавам толкова подаръци,колкото е почти стойността на продукта

# 5
Мултибранд сайтовете винаги имат по-изгодни промоции от официалните, важи не само за очила.
Големи европейски търговци няма как да продават ментета.

Общи условия

Активация на акаунт