LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 217
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 750
кристалната топка работи ли толкова рано  Grinning
едно оразмеряване ако може
за мъж за панталони кой номер да поръчам
с ..талия.. около 120 т.е това е обиколкота под коремчето където си закопчава панталоните
 Crazy благодаря ви   bouquet

50 или 52.
мерси Алекс  newsm51
ще се радвам и някой с мъж с подобни мерки да сподели опит
да не ме бие приятеля с панталона по главата  Grinning

# 751
кристалната топка работи ли толкова рано  Grinning
едно оразмеряване ако може
за мъж за панталони кой номер да поръчам
с ..талия.. около 120 т.е това е обиколкота под коремчето където си закопчава панталоните
 Crazy благодаря ви   bouquet

50 или 52.
На 54 таласъмски дънки талията е 55-6 см ..

# 752
Някой търсеше от това по малък размер http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-franz-beckenbauer-par-adi … &numberpage=1 , в момента има наличен 44/46 от евтиният  Peace
А някой може ли да даде с размери на 44/46, моля  Simple Smile

# 753
  • Варна
Някой търсеше от това по малък размер http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-franz-beckenbauer-par-adi … &numberpage=1 , в момента има наличен 44/46 от евтиният  Peace
А някой може ли да даде с размери на 44/46, моля  Simple Smile

Няма го Sad От доста време ми дава, че е наличен, но, като го тикна в кошницата, го огражда в червено.

Fancy_N, и леля ти няма да мога да зарадвам - гащите 58 номер също ми ги огражда.

# 754
аз де се похваля с моите придобивки от вчера ,ето реални снимки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11247206

# 755
  • плевен
аз де се похваля с моите придобивки от вчера ,ето реални снимки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11247206

Има едни сандалки много ми харесаха.Може ли линк и отговарят ли си на номера-колко см е стелката

# 756
Да му се не види, до довечера ще свърши долнището ...ако някой пуска поръчка и има желание да ме включи- ще бъда благодарна.
Виждате ли, че времето изчаква да ни дойдат колетчетата, да си поносим дрешките, пък после да се оправя  Wink
И на мен още не са ми отговорили, авт. отговор получих веднага. Ще почакам да стане седмица, пък после ще им пиша пак.
Мини, малката е страхотна манекенка, а бебка е много сладка пу- пу, да са ви живи и здрави.

# 757
Дубру Ютру от мен. Току що пръждосах съпружието до митницата да взима колета и аз сядам да ви чета и да задам един въпрос свързан с връщането на артикул. Начи бихте ли ми казали колко ще трябва да платя при положение, че го връщам за замяна? Пощенски-мощенски, предполагам обратна доставка...??? Благодаря предваре.  bouquet Ако някой е връщал за замяна може и на лични да пише. Praynig Peace

# 758
Дубру Ютру от мен. Току що пръждосах съпружието до митницата да взима колета и аз сядам да ви чета и да задам един въпрос свързан с връщането на артикул. Начи бихте ли ми казали колко ще трябва да платя при положение, че го връщам за замяна? Пощенски-мощенски, предполагам обратна доставка...??? Благодаря предваре.  bouquet Ако някой е връщал за замяна може и на лични да пише. Praynig Peace

А защо искаш замяна - от Ларедут ли са объркали нещо? Ако е така, би следвало да ти покрият пощенските. Но ако напр. си поръчала нещо, което не ти харесва като размер, материя и т.н. не мисля че някой ще се съгласи да ти възстанови пощенските.

# 759
  • В центъра на моретата
Благодаря МамаВ

# 760

А защо искаш замяна - от Ларедут ли са объркали нещо? Ако е така, би следвало да ти покрият пощенските. Но ако напр. си поръчала нещо, което не ти харесва като размер, материя и т.н. не мисля че някой ще се съгласи да ти възстанови пощенските.

О, не, аз знам че няма никой да ми плати пощенските при положение че връщам за замяна и то не защото те са объркали нещо. Просто една риза на мъжо се оказа слим фит и му е тясна горе в ръкавите и бих искала да знам колко горе-долу ще ми се върже връшането, ако естествено се съгласят да я заменят, и струва ли си. Ризата е на Пепе Джинс и беше 28Е, а сега е 52Е. newsm78

# 761
  • Балчи-Варна
Да му се не види, до довечера ще свърши долнището ...ако някой пуска поръчка и има желание да ме включи- ще бъда благодарна.
Виждате ли, че времето изчаква да ни дойдат колетчетата, да си поносим дрешките, пък после да се оправя  Wink
И на мен още не са ми отговорили, авт. отговор получих веднага. Ще почакам да стане седмица, пък после ще им пиша пак.
Мини, малката е страхотна манекенка, а бебка е много сладка пу- пу, да са ви живи и здрави.
аз следобед ще пускам поръчка..казвай,ако мога д ати помогна

# 762
  • Варна
Абе, аз нали писах по-горе, че долнището го огражда в кошницата?! Rolling Eyes

# 763
maria_m, аз наскоро пращах за Англия (предполагам тарифата е сходна) - около 400 гр. ми взеха 10 лв (7 лв плюс 3 лв за препоръка - по принцип винаги е хубаво да връщаш обратно препоръчано за да е сигурно че ще пристигне).

# 764

аз връщах наскоро, като малък пакет един сутиен, който бяха пратили вместо адидас на мъжо, излезе ми 2,80 лв- хич не съм се занимавала да им ги търся тези цифри, въпреки че грешката си е абсолютно тяхна
Цветелинка, МамаБ- благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт