LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 105
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 975
  • В La Redoute и по света
Момичета, още ми няма пратката от 19.01 и другата от 2.02. От Ла Редут ми отговориха, че вече трябва да съм я получила.
Ходих до митница, нищо. Казаха, че имат много тирове и не могат да смогнат да го обработят. Да съм изчакала до края на тази седмица, и ако не получа известие, пак да отида другата седмица.
Вече си мисля, че пратките са изгубени. След като от Ла Редут, казват, че са тук.  newsm78

Мисля да пускам нова поръчка, с неща предимно от Албанците, но искам да си видя дрехите които поръчах за мен, дали съм уцелила все пак размера.
А това е описание на Les Aubaines, което мисля, че ще е полезно за повечето, които още не са поръчвали и не са толкова наясно.

# 976
Днес вместо сънуваните 3 колетчета от митницата, получих 7 Crazy (от 23, 25 и 31 януари, и от 05, 09, 12 и 27 февруари). Мъжът ми сега ме бъзика, че няма повече да се разкарва до пощата или митницата, ако преди това не съм сънувала, че нещо е пристигнало... Rolling Eyes
Всичко е многократно коментирано (особено детските неща и чаршафите на точките), но и аз да похваля още веднъж тази рокля, която е от много приятна материя и този потник, който е страхотен. Това палто  не е лошо, но беше доста по-евтино и за онази цена си струваше, задължително обаче трябва да се поръчва поне 2 номера по-малко. Съдейки по мъжа ми и свекър ми, якета и ризи на Columbia също трябва да поръчвам 1 номер по-малки. Единственото тъпо нещо е, че това поло го поръчах 42/44 и на хартиения етикет на найлончето му пишеше същото, а като го извадих видях, че е 34/36 Laughing
А, да - трябва да похваля пощите, че една обемиста стъклена ваза пристигна цяла-целеничка и нищо не липсваше от колетите, макар че бяха поразкъсани тук-там.  Peace

Може ли да ми дадеш размерите и номера на твоя потник? До колко е разтеглив?

# 977

Мекички ли са плика и калъфките или плата е твърд,остър

# 978
em4eto може ли линк към това:

# 979
  • Ботевград
Момичета, още ми няма пратката от 19.01 и другата от 2.02. От Ла Редут ми отговориха, че вече трябва да съм я получила.

Здравей, аз също мислех така, едва вчера получих пратките си от 10 и 20 януари.
Писах им писмо, отговориха ми, че са тръгнали на 4 февруари и би трябвало за 2 месеца да са при мен - да си прегледам адреса, да не съм го объркала.
Но вчера получих покани и отидох да си ги взема    Peace
ТАка че наистина имаше огромно забавяне, но вече идват нещата     Hug
Дано и твоите да дойдат скоро   Hug

# 980
На никой не му е загубен колета.. просто е ЗАТРУПАН Simple Smile
Ей, страшна работа..
Ми като не ви се чака - не поръчвайте Simple Smile Толкова е лесно  Crazy

# 981
Добро утро момичета , току що си взех колета от 22.01 обаче имам проблем, вместо маратонки на адидас са ми пратили ето тези найкове  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-football-homme-talar … &numberpage=1  и естествено по законите на Мърфи не са за мен, а за колега ooooh!.
Искам да ви помоля ако някой е връщал стока поради объркан артикул да ми пише налични .
Или ако някой иска да ги купи от мен пак да ми пише на лични , че още не съм решила какво точно да направя  Sad

# 982
Добро утро момичета , току що си взех колета от 22.01 обаче имам проблем, вместо маратонки на адидас са ми пратили ето тези найкове  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-football-homme-talar … &numberpage=1  и естествено по законите на Мърфи не са за мен, а за колега ooooh!.
Искам да ви помоля ако някой е връщал стока поради объркан артикул да ми пише налични .
Или ако някой иска да ги купи от мен пак да ми пише на лични , че още не съм решила какво точно да направя  Sad
Якоо .. а защо не питаш колегата ти Simple Smile Може тези да ги хареса повече  Peace

# 983
  • Пловдив
Може ли линк към чаршафите и пижамката на Дора?

1. Пижамката
2. Калъфките
3. Плика
А имат ли долен чаршаф от серията?

# 984
Имам и аз един въпрос на който не намерих отговор.
Пуснах преди няколко дни поръчката си,но не ми потвърдиха с имейл,че е направена.На вас случвало ли ви се е?
Кошницата е празна,в суивито са нещата които съм поръчала.На Ma livraison пише,а domicile.В превод значи,дом..Да разбирам ли,че вече пътува за насам newsm78

# 985
  • София
Пуснах преди няколко дни поръчката си,но не ми потвърдиха с имейл,че е направена.На вас случвало ли ви се е?
Кошницата е празна,в суивито са нещата които съм поръчала.На Ma livraison пише,а domicile.В превод значи,дом..Да разбирам ли,че вече пътува за насам newsm78

Да,случва се често,пътува ти поръчката. Laughing

# 986
em4eto може ли линк към това:

]http://www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-cap … amp;numberpage=1]Ето го елечето.Страхотно е.Аз го имам

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:54 от deska*

# 987
  • сусурлево
Знам, че доста от вас получиха този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324133009& … &numberpage=8
Искам да ви попитам за да стои така като на снимката номера който носите ли поръчахте или един номер по голям  Hug
На мен не ми хареса особенно , защото е с висока талия ... Не си знам мерките , но съм 160 см висока и към 49-50 кг. поръчах 36 размер и ми става . Дълъг ми е то е ясно , неуспях да го продам (досега, ще изчака още малко в продавалника )  и ще го нося с по - дълга блуза , за да не се вижда че е с висока талия . Виж в подписа ми има линк на обявата ми в продавалника и там има реални снимки

# 988
  • София

А провери ли в папката СПАМ? Ако пощата ти е в mail.bg със сигурност писмата от Ларедут са в СПАМ папката. Peace

# 989
Духи-Пухи едва ли ще ги хареса, той искаше летни маратонки а тези са футболни за терен, на обяд ще ги нося на работа пък ще видим  ooooh!

И да кажа за тези които се притесняват за януарските си колети, моят е тръгнал от Франция на 14.02 , печат от БГ няма, и досега е седял затрупан някъде. Спокойно и вашите ще дойдат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт