LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 92 939
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 530
Здравейте мами,известно време ме нямаше и пропуснах доста,но пък ми се случи нещо изключително:родих третото си детенце и съм много щастлива.За съжаление комплекта за изписване който чаках от 28.01 не пристигна за нашето изписване,но преди два дни получих този дълго чакан колет.По-късно ще пусна снимки,всичко е супер,много съм доволна.

Честито ти трето бебче!  smile3504
Пожелавам ти най-прекрасните емоции!  Hug

Аз пък да се оплача, за да не е само спам... Получих си вчера и последната поръчка с кода за куфара. Във фактурата е описан, обаче в кашона го няма. А нямам спомен дали кодът ми е пратен лично.  newsm78 Някой ако се сеща дали в края на януари са разпращали такъв код, ще съм му задължена да ми каже.

# 1 531
  • на морето
И от мен един глас за това:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon-oka … &numberpage=2
Синът ми е на 3г.и 3м.-100см и 102 му е точно,даже една идея му е голямо.Та мисля,че си отговаря на номера.И както е дадено на снимката с детето-тениската върху ризката -стои супер. Simple Smile

# 1 532
Алексчееееееее видях те днес на митница с Вики, купувахте кафе нали  Grinning, исках да ти се обадя но ме досрамя  Embarassed, ейййй трябваше да го направя  ooooh!

Е как можа да не се обадиш??? Щеше да ми е много приятно!

ама ти мина покрай мен (руса с къса коса  Laughing)

може и да си ме видяла, аз бях на 33-то гише и минахте покрай мен, а после като се върнахте с кафенцето аз бях на металната врата и ми беше неудобно да викам  Embarassed, нищо де поне ви видях с малката дългокоса бонбониера  Hug Heart Eyes

# 1 533
И от мен един глас за това:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon-oka … &numberpage=2
Синът ми е на 3г.и 3м.-100см и 102 му е точно,даже една идея му е голямо.Та мисля,че си отговаря на номера.И както е дадено на снимката с детето-тениската върху ризката -стои супер. Simple Smile

Браво, dodi!
Ей на това му казвам мнение - точно и ясно!  bouquet

# 1 534
Алекс1, имам го кода на всички акаунти, ползвах го 3 пъти, получих го 1 път само. А го имаше отбелязан във фактурите, единия път даже беше в плик за поща пратката, няма как да е изваден някъде по трасето. Вместо него бях получила един сутиен, не знам грешка ли е било или замяна на подарък...

# 1 535
Аз пък да се оплача, за да не е само спам... Получих си вчера и последната поръчка с кода за куфара. Във фактурата е описан, обаче в кашона го няма. А нямам спомен дали кодът ми е пратен лично.  newsm78 Някой ако се сеща дали в края на януари са разпращали такъв код, ще съм му задължена да ми каже.

Алекс, получила съм го на 17.01.(на 1 акаунт), ползвах го на 2 акаунта и получих 2 куфара...

# 1 536
  • In The Middle Of Nowhere
Алекс1, имам го кода на всички акаунти, ползвах го 3 пъти, получих го 1 път само. А го имаше отбелязан във фактурите, единия път даже беше в плик за поща пратката, няма как да е изваден някъде по трасето. Вместо него бях получила един сутиен, не знам грешка ли е било или замяна на подарък...

Този код, като че ли започнахме да го получваме по-късно с оферта от намаление на -25%, а по-рано на намаленията го имаше само като подарък от 1-ва страница и го ползвахме масово, така че може и да не ти е пратен лично, Алекс, както си прецениш, поне аз така помня  newsm78  Peace

# 1 537
[quote author=Алекс1 link=topic=382223.msg10700181#msg10700181 date=1238237948

[/quote]

Да, точно от края на януари е кодът.  Peace И аз вчера най-накрая получих последната януарска поръчка- 21.01, и беше точно с куфар.  Mr. Green Малкия ми син много му се зарадва, бута го насам-натам  Joy
Пиши им за липсата.  Hug

Намерих офертата- получила съм я на 17.01 http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=no … urecode=001RQ0146
АКо не си изтрила мейла, потърси и в пощата си.

# 1 538
  • София
Тези обувки са страхотни , но за съжаление не отговарят на номера.Нося 37 , но тези по-скоро отговарят на 36.
http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-glossy-a-patin-on-n-est-p … amp;numberpage=14

# 1 539
Момичета знам че е дъвкано много пъти,но да питам ако някой е връщал чек за да му пратят ваучер, къде им писахте и какво ?
Гледах в шаблоните на първа страница ,но там има само за искане на ваучер по емайла, преди да е дошъл по пощата, а аз днес получих в пощенската кутия писмо с чек.

Ето това успях да съчиня току що, според вас дали върши работа или трябва да допълня още нещо :

Hello,
Today I received a letter with a check on 20090570846540 Commande N ° du 26/02/2009, I would like to return your check and send the voucher to my email address so I can use it in your next order with you.
Thanks in advance!
Regards

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 13:48 от Tani4ka*

# 1 540
благодаря ви от сърце,дай боже всекиму тази радост!

# 1 541
  • София
Момичета някоя от вас да е поръчвала машинка за подстригване , спряла съм се на тази за подарък на половинката, но все пак искам мнение от вас: http://www.laredoute.fr/vente-tondeuse-a-cheveux-philips-super-e … &numberpage=1

мармаланка, Честито, да ти е живо и здраво и много палаво.   bouquet

Аз съм поръчвала и я получих преди една две седмици.Моята е тази ,компактна и лекичка е,мъжът ми и даде отлична оценка  Grinning Тук излиза с 40 лв по-скъпа.Ето и снимка ,включва всички части-зарядно,приставки,гребен и четчица+поставка.
За тази,която си харесала нямам престава,но пак излиза с 25-30 лв по-евтина от тук.Имай впредвид обаче,че от Ла Редут ги пращат без гаранция.
Мармаланка,честита ти радост и от мен   bouquet

# 1 542
аз изпратих поръчката си на 10.02.09г и още я няма нормално ли е, това е първата ми поръчка

# 1 543
  • Варна
Момичета да попитам при банските номерата отговарят ли си?Вчера си поръчах 34 -ти номер от ето този http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … &numberpage=1.Надявам се да ми стане,че много ми харесва . Laughing Sunglasses

банския е много хубав, поръчах го на миналите намаления. Благодаря на момичето, което го препоръча тогава. Но ми беше малко горнището и остана за сестра ми. Умалено е сякаш. Определено вече ще се пробвам на бански с отделна горница с номерация като сутиените и отделно долница
ето снимка
http://www.redoute.snimka.bg/album.php?album_id=264489&pid=6799922

# 1 544
В пощата на Слатина- 1574, имаше 3 пакета, единия за Мария, другите не разбрах...за мен- нищо. Пратих си панталона, беше любезна дамата на гишето, сега остава да чакам да ми пуснат ваучер французите.
Хайде да се връщам да чета... Wink

Общи условия

Активация на акаунт