МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІ

• 47 121
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
От пплодовете аз наблятам на ябълка ,а пък за лятото в единия вариант пише динята като най-добър плод.

margisa , по-добре пасирана много фино в едно шише за да може да се пие,но има и момента ,че като е пасирана по не засища ,но е добър вариант за такива ситуации ,друго нарязани в кутийка плодове или зеленчуци .

Млякото според мен е прясно ,но аз ям кисело,нещо зеле и прясно мляко не ми се вързва вкусово.

Мерси! Simple Smile И аз предположих, че е прясно, но мисля да ям кисело.Също и аз наблягам на ябълките, а за динята съм чувала доста добри отзиви при диети

# 346
Да се отчета за днес, много съм доволна от се беси  издържах и днеска, всъщност вече не ми е толкова трудно, организма свикна, само супа и салата от сурови зеленчуци, само водата малко трудно ми влиза Weary. Има резултат, паласките изчезват newsm68. Много съм доволна от тази диета, утре с утринта пак ще правя поредна порция супа.  chef Успех на всички!

# 347
  • с трима мъже :)
Да се отчета за днес, много съм доволна от се беси  издържах и днеска, всъщност вече не ми е толкова трудно, организма свикна, само супа и салата от сурови зеленчуци, само водата малко трудно ми влиза Weary. Има резултат, паласките изчезват newsm68. Много съм доволна от тази диета, утре с утринта пак ще правя поредна порция супа.  chef Успех на всички!

Не забравяй и гимнастиката! Като спортуваш, организма ти влиза в друг ритъм и не ти се прияжда така вече, корема се стяга, а ти си по-скоро жадна, отколкото гладна. Можеш да пиеш по една глътка вода по време на упражненията, примерно на 2-3 мин., също.  Peace

Много се радвам, че имаш напредък. Не се предавай! Ние тука всичките сме с тебе  Peace

# 348
Здравейте и от мен! Радвам се, че темата се е оживила така, че по едно време се бяхме позагубили всички. Ето и моят отчет - аз се въртя на едни и същи кг., свалям около 1 и после го връщам и така вече няколко седмици. Имам да свалям още 3-4, но нещо не ми се получава. Днес ще бъда на кисело мляко поне на обяд, а може би и на вечеря, че нямам продукти за супата, а и ще ходя с малкия на доктор за ежемесечния преглед. Успех на всички!  bouquet

# 349
Здравейте пак  Simple Smile

Започвам от днес свалянето и аз. Вече имам супата, имам плодовете и всичко необходимо.

Стартирам днес от 63*000 кг. Ако успея до края на месеца стана 60*000 ще е перфектно, просто  Hug

Охи, как сме? Още те няма...

Започнах деня със сока от грейпфрут+лимон+портокал

Сега си пия и кафето без захар и без нищо, въобще....

Но изпуснах сутрешната треноровка на фитнеса - едвам отлепих от възглавницата. На обяд, обаче, съм там  Peace

# 350
   Добро утро, девойки!   Hug

Аз се завръщам пак при вас след 5-дневно житуване Simple Smile
След толкова сладко, сега нямам търпение да си ям от супичката  Mr. Green Този път й добавик див чесън и копър. Стана чудничка...
'Набрала' съм си плодовете и съм готова за старт (само дето сутринта не остана време за фреша от грейпфрут  Confused ).
Само че, аз съм в голяма чуденка дали да си следвам стриктно диетата. Защото напоследък доста диетуване ми се събра. Първо бях  седмица на японското чудо, след това за 4 дена на зелевата, 5 дена на жито, между тях - лунуванията .... Tired Общо за това време свалих към 5 кг.
Та дали не е време за малко по-свободен режим на базата на зелевата супа? От миналата седмица ходя 3 пъти седмично на спорт. Преди това правех упражнения в къщи, но не много натоварващо.

Та това засега от мен.... А само да кажа, стартирам от 58,2 кг. Трябва да ги добутам до 53 Simple Smile  (Имам да свалям по 4 см от бедрата, 4 от ханша и поне 10 см от талията  ooooh!)

Хайде, лек ви ден!   bouquet

# 351
Бобе, здравей
Ти си страхотна!  Hug
Диети, спорт, амбиция  Peace

# 352
След тази диета как продължавате с храненето?Нормално, както преди, или първо с някакво захранване?Аз мислех след нея да започна друга диета, по-точно исках да започна Японско чудо.Там храненето ми се струва почти като напълно нормалното.

# 353
......Диети, спорт, амбиция  Peace

Ееееех, Гала, няма начин! Ще трябва да се преборим  Mr. Green Твърдо съм го решила. Мноооого се бях уляла... бях повече килограми отколкото като ме изписаха след раждането  ooooh! Но много непропоционално натрупах на корема.. адски много Sad
Та бавно и славно ще трябва да се справям. Ще трябва и голяма търпеливост да проява, защото не му виждам скоро края....  Wink

Благодаря за посрещането!  Hug

# 354
Здравейте!
Аз до скоро бях в темата за отказване на цигарите,та затова сега се налага да
вляза и  в тази Mr. Green
Реших се най-накрая.Снощи си сготвих от супичката,е,малко я доразвих,ама....
Ще видим колко ще изкарам,че ми омръзна да гладувам,а резултати-никакви.
Сигурна съм ,че ако отбележа някакъв резултат още днес,например,ще съм по-амбицирана и сериозна.

# 355
Тук съм, не съм се изгубила, стриктна съм, до края на месеца ще я спазвам, доволна съм от резултатите и супичка ми харесва, въобще не ми омръзна. Тази сутрин направих упражнения за корем, на закуска салата: алабаш, цвекло, моркови, масло от ленено семе и лимон. Прочетох в темата "Природосъобразно хранене", че тази салата действа, като четчица за червата. След малко почвам да правя супичка, ще творя  chef

# 356
galaUSA след тази диета как ще продължаваш, нормално хранене, нова диетка или още не си решила?

# 357
  • гр. София
Здравейте, мили момичета!
След дълго отсъствие съм тук, за да ви се обадя.
Добре дошли на новите ентусиастки!
През празниците аз продължих със супата, но без диета, защото си позволявах и други неща извън диетата, особено вечерите. Все решавам да си продължа с диетата, но досега не съм го направила. Като резултат и аз поддържам + - 1кг спрямо постигнатото, а ми остава да сваля само още 1кг /вече 2кг/ до целта. Същевременно, за да се задържа на целта, трябва да сваля още 1-2кг, защото после със започване на нормалното контролирано хранене, обикновено си качвам 1-2кг.
Ох, много ми е трудно да не си похапвам от вкуснотиите, които приготвям за любимите хора.
Смятам да започна отново от утре, зависи от кантарчето утре сутринта.
Чао от мен засега! Победа над нежеланите грамчета и килограмчета!  Hug

# 358
Ох, много ми е трудно да не си похапвам от вкуснотиите, които приготвям за любимите хора.
Смятам да започна отново от утре, зависи от кантарчето утре сутринта.
Чао от мен засега! Победа над нежеланите грамчета и килограмчета!  Hug
[/quote]

Определено и на мен ми е много трудно да не ям от храните, които приготвям...а аз си падам малко кулинарен маниак:)))

# 359
  • гр. София
Оxi, и аз съм си купила ленено масло, като смятам да си поливам салатите с него, а не да го пия с лъжица, както казват. Дали ефекта от него ще е същият, има ли някакъв неприятен вкус или мирис /бях чела нещо подобно/.
Благодаря ти предварително.   bouquet
И още нещо - има ли някой от вас проблем с холестерола? Моят е малко завишен. Купила съм си и ленено семе и овесени трици и смятам да ги похапвам с нискомаслено кисело мляко, но след като приключа с диетата.
Имате ли мнение по въпроса, ще се радвам да го споделите.
Бъщете здрави и все по-елегантни.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт