Пролетта на вратата чука, мама МАРТенка с бебето се фука!

• 13 325
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Малей девойки за еди ден половин тема се изписали. Сега се връщам да ви чета за да съм в крак със събитията и после ще се върна за коментар

# 106
  • София
Е както изглежда доста бебчета са така -  значи да не се притеснявам  Peace . И аз се замислих, че може би са по-леки колики - защото наистина го прави след ядене и докато спи (то тя друго и не прави на този етап  Laughing )

А аз я чакам да се събуди - вече спи 3 часа и ми е едно неестествено - обикновено я кърмя на 2,5 часа.

И аз от днес давам капки за колики и за сега съм ентусиаст и изварявам лъжичката преди всяко даване. Но не знам колко ще продължи и ще мина на миене със сапун и гореща вода  Blush
The_light_2008 - за кои лъжички става въпрос - аз ползвам на Авент и честно казано не си спомням какво пишеше на кутията  Thinking

# 107
Е
The_light_2008 - за кои лъжички става въпрос - аз ползвам на Авент и честно казано не си спомням какво пишеше на кутията  Thinking
Нямам си на идея.Мъжа ми ги купи и аз изхвърлих опаковката.
А капките ги давам без примеси с малката лъжичка и той си ги поема. Не ги разреждам с кърма,освен ако не ги давам с шише!

между другото аз на ръка не мога да се цедя..

# 108
Мами моля ви кажете какви капки давате за колики!
На мен ми изписаха еспомизан 10капки.

# 109
Аз ползвам на Чиполино лъжички и също не се изваряват, а ги мия с гореща вода и препарата на Бочко! Peace

# 110
Мами моля ви кажете какви капки давате за колики!
На мен ми изписаха еспомизан 10капки.

Аз също давам Еспумизан но по 15 капки на ядене и въвъ водата слагам и ако има нужда и с лъжичка давам! Спокойна съм,защото Еспумизана не се резорбира от организма и дори при честа употреба има ефект и няма опасност от предозиране и странични ефекти! То си го пише на листовката,може да прочетеш Peace

А за звуците и ние ги издаваме обикновено след ядене,докато се оригне!!!

# 111
  • София
Nani, успех и късмет утре! Не се притеснявай сега, ще си забравиш кахърите на мига ,в който видиш малкото съкравище!?
За килограмите- с всеки ден все повече и повече ми става досадно да се гледам какво съм Animal Pig  Тези сланини без диета няма да се махнат, аз си знам. А кога ще й дойде времето Rolling Eyes
baby_moni, незнам защо така правят при вас... Акта за раждане аз го взимах- нямаше проблем в общината.
SZA , честити усмивки! Супер!
За лъжичките- моите са на Нуби и на тях пишеше, че не се изваряват и стерилизират. Помислих, че е защото са за по- големи деца. Ама не ги изварявам.

# 112
Така като ви чета оставам с впечатление че капките Колиеф могат да се дават без да се разреждат, че това цедене преди това , аз се притеснявам да му давам с лъжичка и всеки път му ги слагам в шише,но като плаче усилено,много често забравям за цялата процедура.
На инфаколика пише че се дават директно, дали да давам Колиефа направо?
За пъшкането по цял ден сме така,направо ме е жал за душичката,едно напъване все едно има запек
За кг не ми се говори, аз хем съм на диета ,но за сег аняма резултат
Стискайте палци утре сме на преглед да видим колко сме наддали

# 113
  • варна
честито на всички родили мамчета,няма да ги изброявам че на доста не сам честитила и да не пропусна някоя
ние колики още нямаме,а аз с килограмите сам -11 още 4 и сам си на моите.
и имам едно въпросче кога трябва да е първата консултация,защото нашета педиатъра ни вика чак на 40 ден

# 114
за звуците- ние ги издаваме доста отдавна.
усмивки си имаме и ние, но незнам дали са осъзнати.
Ние пък доста се кокорим след ядене. Любимо и е като я хвана да се уригне и след това си сага бузката на рамото ми и се гледкаме.

за кг. - влезнах да раждам 64кг, онзи ден се мерих и бях 57кг. Но и да не сваля всичките не ме притеснява. Според мен съм си ок, само още малко да се посъбере коремчето.

Питах ви за помпата на Авент. Дайте идей защо не мога да я използвам като хората. На ръка се цедя и падат капки. Да не е заради това?

# 115
Rosita_ta и моето бебче се пъне доста често дори по време на ядене - според мен са напъни за изхождане, но ние нали имаме проблем със запека след като сме изцяло на АМ. Забелязах обаче че като я оригвам по често по време на самото ядене се напъва по-малко. А иначе за запека пробвах какво ли не, само с термометъра ака, засега сме на АМ Лактана био но все още не се е регулирало коремчето. От днес настоятелно минавам на 4 часова схема на хранене и по 90 мл ама тя милата още май не може да поеме по толкова ама се надявам лека полека да свикне.
Има ли бебчета със запек, вие как се справихте?

# 116
Кико и Мери Миличка не се притеснявай. Вярвай ,че всичко ще бъде наред.
Моля се за Ангела да не е нищо сериозно. Бъди силна мамче.
Hug Hug  Hug

Честито на родилите Мамчета!

За килограмите вече се наврях в стари джинси забременях на 55 но бях с позакръглила в този момент. Девет дни след раждането бях 55 но коремчето ми е малко отпуснато и не мога да го закопчая в дънките. Общо качих 10 кг. Сега се опитваме да се кърмим и си хапвам добре.
Стига бебчетата са добре килограмите не са от значение.

Има ли друго бебче което да яде по 5 10 мин и да се наяжда на всеки 2,30 или 2 часа.
На мен ми се струва много малко а тя си е спокойна само дето яде по често.
За една седмица беше каила към 400гр сега ще се мерим в сряда да видим.
Дано качва защото хич не ми се иска да я дохранвам понякога даже връща от млякото.
Изписаха ни витамин Д и още някакви капки и до сега само един път не ги е изплюла. Направо незнам какво да я правя.
В сряда сме на косултация Стискайте палци за Никол да са и добри изследванията за гушата и счупената ключица да е добре, че бедната невинна душица хич не ми се иска да страда!

Да са ни живи и здрави малките душици!

На мамите 2 в 1 пожелавам лесно раждане и много късмет.Много здрави бебета!

# 117
Тъкмо се замислих колко е слаб форума между 8 и 9 вечерта Mr. Green...защо ли?Май всички къпем бебетата си тогава Crazy Whistling

# 118
  • Варна
Хмммм какво ли става с Вероники  отиде за уикенда някъде но и днес не се е разписала май.....  Whistling

# 119
  • Стара Загора
Хмммм какво ли става с Вероники  отиде за уикенда някъде но и днес не се е разписала май.....  Whistling
тя каза, че във вторник ще се върнат ако не влезе да ражда дотогава.

Общи условия

Активация на акаунт