Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 248
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas
Aleksander,благодаря за отговора ти  bouquet
Да попитам нещо ,малко не е по темата,но не ми се пуска нова тема за това,та някой знае ли какво означава да ти играе дясното око???? newsm78
Незнам какво значи,но баба ми казваше,че когато ти играе окото не трябва да казваш,защото окото казвало така-аз толкова неще съм видяло и на никой не съм казало,а аз един път реших да си поиграя и те ме издадоха.Знам,че едното око е за добро,другото за лошо,но незнам лявото или дясното за добто или лошо.

# 91
anik79,благодаря за отговора Heart Eyes  bouquet
Еми за сега на никой не съм казала ,освен на вас Whistling

# 92
Днес цял ден ми е гадно и сега реших да пиша пък дано ми улекне-сънувах че мъжа ми катострофира с мотор/,какъвто всъщност няма /.Аз видях всичко беше ад имаше мнго кръв и много плаках и слава богу се събудих и той спеше до мен.Обаче какво ли означава?

# 93
  • София - Варна - Бургас
Днес цял ден ми е гадно и сега реших да пиша пък дано ми улекне-сънувах че мъжа ми катострофира с мотор/,какъвто всъщност няма /.Аз видях всичко беше ад имаше мнго кръв и много плаках и слава богу се събудих и той спеше до мен.Обаче какво ли означава?
   Сънят е добър психо-терапевт, и този е от най-често срещаните: т.н. освобождаващ сън.
 Означава че го обичаш и се тревожиш за него, а това с мотора ти се е насложило от "войната по пътищата"

# 94
Сънувах ,че баща ми умира в ръцете ми .Ужасно бше .Рових в радни съновници ,но значението не го намерих.

# 95
# 96
Aleksander,благодаря за отговора ти  bouquet
Да попитам нещо ,малко не е по темата,но не ми се пуска нова тема за това,та някой знае ли какво означава да ти играе дясното око???? newsm78
При мен е винаги на хубаво.

# 97
  • София - Варна - Бургас
Сънувах ,че баща ми умира в ръцете ми .Ужасно бше .Рових в радни съновници ,но значението не го намерих.

Iliana Виж на предишната страница, отговора  ми към sadra 80 - Четвъртък, 02 Юли 2009, 12:55

Абсолютно същото тълкование се отнася и за теб.  Peace

# 98
Снощи сънувах, че Сашка Васева паркира майсторски един огромен ЗИЛ между две коли. Ха сега, де?!

# 99
Снощи сънувах, че Сашка Васева паркира майсторски един огромен ЗИЛ между две коли. Ха сега, де?!

ц-ц-ц-ц! Аз си мислех,че моите сънища са хахави.
За да не е спам ,Аз сънувах Майкъл Джексън точно нощта когато е умрял, когато прочетох сутринта- направооо бррр малко ме хвана страх.Сега хората около мен се молят да не ги сънувам   Crazy

# 100
  • Велико Търново
Сънувах...... Rolling Eyes Ванга. Тя ме гледаше ту в очите, ту в корема. Но нищичко не ми каза... Cry Cry Cry А аз мислено едва ли не я питах дали ще забременея....а тя ме гледаше...гледашекъм корема.... newsm78 Какво ли значи?

Друг сън: преди месец и нещо сънувах гнездо с 3 бели гълъба - 2 женски и 1 мъжки. В гнездото имаше 3 яйца, едното падна и се счупи, другите си стояха там. А мъжкият гълъб беше в скута ми и се галеше и гушеше в мен.

Друг сън: на Велики Вторник от страстната седмица сънувах водопад, на който на скалите бяха изрисувани 3 икони, едната ми приличаше на Богородица. Седмицата след Великден, отидох на Арбанаси в манастира Свети Никола. Там има чудодейна икона на Богородица. Помолих й се да ме дари с детенце, дарове оставих....Реших да попитам монахинята за този мой сън, и при условие, че я питах къде да се помоля за бебе, тя ми казва, че това е знак да се отдам на пост и молитва, за спра светския живот и да се замонаша????  #Crazy #Crazy #Crazy

# 101
Сънувах,че летя със самолет(никога не съм летяла),по принцип много ме е страх,но тогава се чувствах добре,не ме беше страх,летяхме над някакво село в Златоградския район,а в тоя район не съм ходила от малка Rolling Eyes А снощи трепях хлебарки насън Confused

# 102
  • Варна
Снощи сънувах, че мъжът ми живее с друга жена и аз му се молех да се върне. Много неприятен сън. Какво означава?

# 103
  • София
Знаете ли какво означава да сънуваш, че правиш секс с друга жена( лесбийски секс)? Веднъж в "Горещо" Беше гост Наталия Симеонова и каза, че означава, че мъжът ти ти изневерява. ThinkingМоже и смешно да ви звучи, но ако имате идея, споделете и не ми се смейте. А знаете ли кой ден какво означава сънят?

Означава, че си била разгонена, но много ти се е спяло.

# 104
  • София
Снощи сънувах, че мъжът ми живее с друга жена и аз му се молех да се върне. Много неприятен сън. Какво означава?

Че си чела "Дом и семейство" предната вечер.

Общи условия

Активация на акаунт