Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 230
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
сънувах, че гледамм една картина - малко дете в лодка, заобиколена от вода. детето е навело леко глава. гледам я с любов и си казвам - това е моето хубаво детенце. после картината някак започва да се приближава, все едно влизам в нея и започвам да виждам детето все по-отблизо. то бавно започва да изправя глава и лицето му се променя - става с червена коса, лоши очи и кървави устни. усмихва се злобно. това не е моето дете, а дете-убиец, което сънувах малко преди това, но нямам ясен спомен как точно.
Да не си чела скоро нещо от Стивън Кинг?При него има подобни описания,например в "Гробище за домашни любимци"

# 181
странно, точно денят, когато го сънувах този сън си мислех, че ми се чете нещо на стивън кинг, но така и не четох.

# 182
Снощи сънувах как вървим късно вечерта с няколко приятелки и изведнъж зад нас се приближават няколко кучета.Приятелките ми тръгват напред, а аз - не.Едното куче ме ухапа по бедрото, отзад.После май ходхме да ми бият ваксина, но не съм съвсем сигурна.Сутринта като се събудих ме болеше леко там, където в съня ми ме ухапа кучето  Outta Joint

# 183
  • София - Варна - Бургас
Сънят ти показва силен страх от кучета до такава степен, че се самосугестираш от това.!
 Това е отработващ, психотераптевтичен сън.  Peace

# 184
Aз снощи сънувах, че ми бият 2 ваксини. Confused Едната - нормална инжекция, а другата ми правеха някакъв разрез на крака около прасеца около 2 см и вкарваха някаква течност вътре. Sick
Същото са правили и на дъщеря ми в детската градина (в съня ми, разбира се).
Александър, вчера и двете с малката бяхме при нашия хомеопат за висока потенция, възможно ли е това да има нещо общо с тези глупави сънища?

# 185
  • София - Варна - Бургас
Aз снощи сънувах, че ми бият 2 ваксини. Confused Едната - нормална инжекция, а другата ми правеха някакъв разрез на крака около прасеца около 2 см и вкарваха някаква течност вътре. Sick
Същото са правили и на дъщеря ми в детската градина (в съня ми, разбира се).
Александър, вчера и двете с малката бяхме при нашия хомеопат за висока потенция, възможно ли е това да има нещо общо с тези глупави сънища?

Напълно възможно е хомеопатичното л-во, да е предизвикало този освобождаващ от страховете ти сън.

# 186
сънувах ,че съм болна от спин Cry Rolling Eyes newsm78 #Crazy Sick

# 187
скоро сънувах,че една моя приятелка си е направила пластична операция и т.н. за да стане мъж.Просто ....  Laughing Laughing Laughing

# 188
Майка ми сънувала, че отново (вече го беше сънувала) дъщеря ми загубва. Много е неспокойна и постоянно мисли за това. Търсих къде ли не, но нищо не намерих по темата за загубване на дете из съновниците.
Тя се е усетила, че сънова но не е могла да се събуди. Голяма мистерия. Моля за информация.

# 189
  • София - Варна - Бургас
Майка ми сънувала, че отново (вече го беше сънувала) дъщеря ми загубва. Много е неспокойна и постоянно мисли за това. Търсих къде ли не, но нищо не намерих по темата за загубване на дете из съновниците.
Тя се е усетила, че сънова но не е могла да се събуди. Голяма мистерия. Моля за информация.

Сега ще ви обясня "мистерията" LOL!  
                                                          http://www.bg-mamma.comindex.php?topic=382354.75

Това е страхотен пример, за това, как действат сънищата, като психотерапевт!
   Ето възможност, още един път да обясня едни от най-често срещаните "ужасни" сънища, довели до толкова погрешни изводи и страхове.

Знаете ли кой е най страшният страх и ужас и от какво?
                                                                           Страхът и ужасът от Неизвестното!...

И в тази връзка тълкованието е следното: - Майка Ви обича и се тревожи за, цитирам: "дъщеря ми"
 Тези тревоги не са малки, но през деня, съзнанието и потиска лошите мисли и ги "замита под килима" или ги натиква и заключва в "мазето", образно казано.
 Е да, но с това проблема не е решен, нали? Напротив, тревогата е само потисна и вкарана по-дълбоко, в подсъзнанието, но от това напрежението се увеличава.
   Тревогата и напрежението от какво? - от  Неизвестното!...

Затова чрез терапевта - сън, това трябва да се оправи. Как? Като стигнем в сънят си до края, до най-лошото, отвъд който обаче, вече няма нищо, няма го най-лошото: Неизвестното!...
   И така, постепенно, натрупаното напрежението започва да спада...  

# 190
Александър, няма да търся мнение относно огромните вълни, които са ме заливали насън Laughing
Зная-клиничен случай Crazy

# 191
  • София - Варна - Бургас
Александър, няма да търся мнение относно огромните вълни, които са ме заливали насън Laughing
Зная-клиничен случай Crazy

Ами ако е ясновидски сън, преди цунамито в Тихия Океан вчера, което погуби стотици...

# 192
Не, отдавна беше. Но тази тема ме накара да си го припомня Peace

# 193
От известно време сънувам, че кърмя бебе (момченце) и много му се радвам насън. След това обаче гърдите много ме болят (имам предвид в съня). Нито имам дете, нито съм от най-върлите привърженици на кърменето.   Rolling Eyes

# 194
Джей, няма как да си привърженичка или не на кърменето без да си минала през това.

Относно съня ти - изобщо не съм специалист, но - сигурна ли си, че изцяло, напълно и безрезервно си приела жената в теб, на ти ли си с инстинктите си, по-скоро момиче или жена си, от какво те е страх
Харесваш ли майка си? Одобряваш ли я като майка? А като жена?

Аз сънувах тази нощ, че една от най-близките ми приятелки, която вече е на 28 години и има две деца, е родила и тризнаци. В съня си се опитвах да намеря другите и две деца, които все се криеха и много им се радвах, а тризнаците ги усещах като натрапници, които съвсем ще допобъркат така или иначе изморената ми от грижите за породените и деца приятелка. Но и на тях също се зарадвах.

Общи условия

Активация на акаунт