Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 217
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Джей, няма как да си привърженичка или не на кърменето без да си минала през това.
Не знам защо, но не ми е приятно да гледам как някой си кърми бебето, чувствам се неловко някак си и гледам да се отдръпна настрани. Пределно ясно ми е, че това е нещо в реда на нещата, както и какви са плюсовете на кърменето. Подчертавам - не го отричам, не казвам че няма да го правя някой ден, като че ли по-скоро го свързам с болката, която изпитвам в съня си.  Rolling Eyes

# 196
Не мога за съжаление да ти помогна да разтълкуваш съня си,но знам,4е се(сбъдват или са верни),когато са сънувани или срещу вторник или срещу петък.Искрено се надявам сънят ти да не предвещава изневяра от страна на съпругът ти. newsm17

# 197
  • София - Варна - Бургас
От известно време сънувам, че кърмя бебе (момченце) и много му се радвам насън. След това обаче гърдите много ме болят (имам предвид в съня). Нито имам дете, нито съм от най-върлите привърженици на кърменето.   Rolling Eyes

Пожелателен сън!  Laughing

# 198
Сънувах, че партньорката ми бърка в ануса МИ. Shocked  Събудих се изпотен. ooooh! Боксерите ми се били впили отзад. Twisted Evil

# 199
Сънувах, че партньорката ми бърка в ануса МИ. Shocked  Събудих се изпотен. ooooh! Боксерите ми се били впили отзад. Twisted Evil

Кажи ми, че се шегуваш Sunglasses

# 200
Кажи ми, че се шегуваш Sunglasses
Ако по някакъв начин ще се почувстваш по-добре, смятай, че съм ти казал.
Принципно се, но в случая не се.

# 201
Любопитно ми е тогава, как би го разгадал специалист.
Аз винаги се чувствам добре, благодаря Hug

# 202
Аз напоследък съм захванала поредица от сънища с бившите  newsm78, същински сериал  Laughing , не толкова еротични, но постоянно ги редувам нощ след нощ  Thinking

А преди няколко седмици сънувам, че страшно ми се ходи по малка нужда, ама напъвам, напъвам...- нищо. Ужас! Събуждам се и наистина ми се пикаеше зверски  Wink Все пак добре, че напъването е било неефективно... Crazy

# 203
Аз така като малък сънувах, че много ми се ходи по малка, а съм на улицата.
Огледах се. В далечината идваше човек, но беше достатъчно далеч. Скрих се зад ъгъла и бързо освободих напрежението. Бързах, защото човека идваше. Успях навреме, но се събудих от топлината, която се разля по мен. Rolling Eyes

# 204
  • Варна
Темата се развива по много особен начин. Аз не знам дали някой изобщо ще ми обърне внимание - но пък имам нужда да си разкажа какво ме гложди. И сигурно като си го напиша, ще ми стане по-малко странно.

Преди няколко дни сънувах дълъг сън, но запомних само няколко фрагмента от него.
Мъжки глас ми говореше ясно и отчетливо, каза ми едно изречение. За изречението знаех (в съня си), че важно. Но думите ги чух само веднъж. След това, явно за да ми стане ясно, че са наистина важни, те се изписаха в небето. На светъл фон, тъмни букви. Едно изречение на два реда. След това повторно се изписа пак същото.
И цак - нова сцена. Аз си седя и гледам в небето - но там вече няма букви.
Тога гласът на Ванга започна да ме пита:

"Кажи що ти кажА!... Кажи що ти кажА!..." - десетки пъти! С различен тон: спокоен, с упрек, един-два пъти почти истерично. (това изречение означава "Кажи какво ти каза" на нейния си диалект)

Аз още в съня си знаех, че съм забравила какво ми каза мъжът. И като се събудих, пак не можах да си спомня. Остана ми супер гадно чувство на неудовлетвореност, което и досега ме мъчи. Блъскам си главата и искам да си спомня, ама не мога.  Thinking

На следващата нощ пак сънувах гласа на Ванга, само едно изречение.
"Кажи им да ти носят пясък".

Туйто.

# 205
# 206
На следващата нощ пак сънувах гласа на Ванга, само едно изречение.
"Кажи им да ти носят пясък".

Наистина интересен сън. Направо настръхнах.
Ще строиш ли нещо скоро? Иначе този пясък как може да бъде обяснен... Rolling Eyes

# 207
  • Варна
Защо "въх" бе, Боре? Въх като "тая е много зле" или въх като "сънят е много зле"?

Ще строиш ли нещо скоро? Иначе този пясък как може да бъде обяснен... Rolling Eyes

Не, нищо няма да строя.

# 208
Преди седмици сънувах падащи зъби. Днес разбрах, че не се е разминало...  Cry
Преди години пак падащ зъб. Тогава почина дядо ми.  Cry
Извинете.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт