Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Къде мога да премахна бенка в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
-
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Аспираторът на Umluftbetrieb (вентилация) функционира чрез изтегляне на въздух от кухнята, преминаване през филтри и връщането му обратно в помещението. Този тип аспиратори не изхвърлят въздуха навън, а го пречистват и връщат в стаята. Филтрите могат да бъдат с вата или метални, като те служат за улавяне на мазнини и миризми, преди въздухът да бъде върнат в помещението.
-
Къде мога да премахна бенка в България?
-
Какво е Umluftbetrieb?
-
Как мога да премахна бенка в България?

за книжлето!
Благодаря за ведрото настроение, което си внесла с тази снимка. А виждам, че и заглавието си е актуално.
?

а Иван си играе в краката ми. И изведнъж на едни панталонки както ги държа и ги сгъвам гледам един огрооомен стършел.
Голям страх брах да не би да излезе и да ме подгони

.Нашият аспиратор е такъв,за който питаш,понеже и ние нямаме комин.С метални филтри е и активен въглен...Дърпа въдуха,пречиства го вътре,и го изкарва отстрани през едни решетки.Не знам,колко е така,като готвя си мирише,така или иначе,но пък имаме много силна аспирация,и изсмуква миризмата много бързо.
Абе много неразбрали нещо 
. ако те беше видяло детето как убиваш живот, да е получило непоправима травма. алекс веднъж ме видя да размазвам паяк с чехъл на стената...
о, ужас.