Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 502
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 150
                       Не ми е жал на мен. Няма нищо, което може да и удари по самочувствието в случая. Нито Аня, нито Пипи нарочно не са я поизкали, просто са изкали другите повече. Ако беше предварително известно за какво става дума - да е гадно. Просто така се случи.

# 151
  • София
Според мен красавицата неземна трябва на си отиде.
Ми тъй де, с две виши, невероятно красива ....
Кво прави там  newsm78

# 152
дъ сейм май селф - ревла ли е по принцип?

Определено....

# 153
                      Оооооооооооооооооооооооооооо, Тошкооооо!!!!!!!!! Как само го фраснаха. Зли хора, без душа  Crossing Arms!
                     Пък Аня каква е хитрушаааааа  Twisted Evil! Браво на Ивайла  Heart Eyes! 7 яйца не е зле. 'Къде го размахваш тоя сакрал'  hahaha 'Бъди красива и мълчи'  Joy

# 154
  • при моите деца .....
Да гледаме отмъщението  Mr. Green

# 155
  • Пловдив
А, НТВ се опитват да убедят зрителя,че състезанието е на живо или аз нещо се обърках-прекъсват така,сякаш се случва на момента newsm78

# 156
 Joy Joy Joy
голямА забава е

# 157
А, НТВ се опитват да убедят зрителя,че състезанието е на живо...
                       Аха, даже крещят в студиото насърчавайки ги. А целта на играта каква е? Да се пускат смс-и ли?

Операторите къртят мивки  Twisted Evil.

# 158
А, НТВ се опитват да убедят зрителя,че състезанието е на живо...
                       Аха, даже крещят в студиото насърчавайки ги. А целта на играта каква е? Да се пускат смс-и ли?

в момента ги дават на сайта на ВБ3.. така че не мисля, че се опитват да заблудят някой Flutter
а по принцип по време на лайфа, дават черен екран

# 159
                        Пипи беше много сладка как изгледа капаните за мишки  Joy.

# 160
 Joy Joy Joy
Рачков: проблемът е, че нямат зимни гуми
 Joy Joy Joy

# 161
                         Миската се скъса да настъпва Емил. По едно време направо си беше стъпила върху него и не мърда.

# 162
  • при моите деца .....
Забавно е, но какъв е  смисъла? Колко пари ще спечелят за каузата, освен зрителски интерес?  newsm78

# 163
  • София
Оооох, това ми хареса!  Joy

# 164
много са ми забавни Simple Smile Ники за миската:"тя е с пернишка регистрация'Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт