Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 412
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 285
  • Луната ни пази

Цитат от линка: Сигурно се питате каква е връзката между тези деца и VIP предаването? Връзката е много проста - парите. В реалити формата са влезли позьори, които парадират със своята благотворителност, плачат пред плазмени телевизори, които показват клипове с изоставени деца в домовете, имащи мечти да станат звезди. Наскоро вестник Уикенд съобщи колко точно е взел всеки един от "VIP" личностите, за да влязат в къщата, за да пият марково уиски, да се возят в лимузини ХАМЪР (знаете ли колко харчат тези коли), да се правят на циркаджии..... Най-страшното, е че обявените кампании от VIP Brother са толкова благотворителни, толкова жизнено важни, че НИКОЙ няма да усети ефекта от всичко това и не на последно място са изключително трудно проследими. Например децата в домовете за сираци имат нужда от нормална храна, дрехи, нормални условия на живот, книги, компютри и интернет, плащане на уроци за кандидат-студенти, стипендии за студенти и т.н. Все неща, от които те ще имат реална полза. Но това, което в най-добрия случай ще получат е уроци по солфеж и изключително скъпо пияно или други музикални инструменти ... все неща свързани с "деца таланти".

Нямам думи просто !!! Confused

Ето, това е причината поради която спрях да ги гледам и няма да пусна и един смс! Има си други наични да бъдеш благотворителен, без да чакаш ББ да ти напомни!

# 286
...Например децата в домовете за сираци имат нужда... Но това, което в най-добрия случай ще получат е...
                            От известно време е малко спорен въпрос в домовете от какво имат нужда. Трябва да се говори за конкретно място и конкретни нужди. Иначе все едно да си говорим празни приказки.

# 287
За това трябва мега разпространение Close...Дори до ВИПовете да стигне...Да видя тогава Део как ще реве, по-точно за какво ще реве....Много ме потресе статията. С истината си.  Sad

# 288
  • по света
Изгледах преди малко видеото със скандала м/у Божидара и Кристияна. Значи, не е нормално по цял ден да се рее из облаците и после парфюмът й пречел... Нагло, злобно и ненормално същество. Какъв ВИП е тя? Кой й каза, че ще е интересна на публиката?

Възмутен съм !! Ако не друго-поне от уважение към нея и всичко, което е преживяла да си беше замълчала. Ако от парфюм ще умре какво ли става като пръдне ?! newsm78 Не вярвам от задника и да излиза аромат на Шанел 5 или Иррезистабъл. Пази боже сляпо да прогледа ooooh!
Напълно съм съгласна!Такава тъпанарка и злобарка е тази Божидара,такива са и възможностите такъв парфюм има.
Не е срамно да си беден,срамно е да си прост и невъзпитан.

# 289
...Не е срамно да си беден,срамно е да си прост и невъзпитан...
                       А кой е беден, че не разбрах?

# 290
Изгледах преди малко видеото със скандала м/у Божидара и Кристияна. Значи, не е нормално по цял ден да се рее из облаците и после парфюмът й пречел... Нагло, злобно и ненормално същество. Какъв ВИП е тя? Кой й каза, че ще е интересна на публиката?

Възмутен съм !! Ако не друго-поне от уважение към нея и всичко, което е преживяла да си беше замълчала. Ако от парфюм ще умре какво ли става като пръдне ?! newsm78 Не вярвам от задника и да излиза аромат на Шанел 5 или Иррезистабъл. Пази боже сляпо да прогледа ooooh!
Напълно съм съгласна!Такава тъпанарка и злобарка е тази Божидара,такива са и възможностите такъв парфюм има.
Не е срамно да си беден,срамно е да си прост и невъзпитан.
Абе преигравате с това. На записа въобще няма скандал реално. Казала й, че не харесва парфюма и, голяма работа. Ами живеят заедно, нормално е някой кякого да дразни с нещо. Или като са "ВИП" са застраховани. Не защитавам Божидара, просто случаят според мен въобще не е скандален....

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 14:40 от МамиБлю

# 291
За това трябва мега разпространение Close...Дори до ВИПовете да стигне...Да видя тогава Део как ще реве, по-точно за какво ще реве....Много ме потресе статията. С истината си.  Sad
Нищо няма да стигне до тях !! Нищо !! Макар че със сигурност има назначен човек да чете и синтезира мненията по форумите !!  Thinking

# 292
  • по света
...Не е срамно да си беден,срамно е да си прост и невъзпитан...
                       А кой е беден, че не разбрах?
Кристияна

# 293
Абе преигравате с това. На записа въобще няма скандал реално. Казала й, че не харесва парфюма и, голяма работа. Ами живеят заедно, нормално е някой кякого да дразни с нещо. Или като са "ВИП" са застраховани. Не защитавам Божидара, просто случаят според мен въобще не е скандален....
[/quote]
Права си, това не е скандален случай. Възмутителното е не какво й е казала, а как й го е казала. Не може за един парфюм да се правят такива сцени и да се възмущава. Аз по принцип не харесвам Божидара, имаме общи познати и мнението ми изцяло съвпада с тяхното. Странна птица си е.[

# 294
На ме н пък ми стана мъчно за миската снощи, като никой не я избра. Очите и се насълзиха, но така е в живота. Това, че е спечелила някаква корона, не означава че и уважението на хората.
Жалко .........

# 295
На ме н пък ми стана мъчно за миската снощи, като никой не я избра. Очите и се насълзиха, но така е в живота. Това, че е спечелила някаква корона, не означава че и уважението на хората.
Жалко .........

Да бе, жал да ми станело... Не я ли чухте какво каза, когато Милко предложи тя да участва и тя каза - "Мен никой не ме е питал дали искам"... #Crazy

# 296
Да бе, жал да ми станело... Не я ли чухте какво каза, когато Милко предложи тя да участва и тя каза - "Мен никой не ме е питал дали искам"... #Crazy

Аха !! Значи първо са А питали дали иска да е Мис-ка  Thinking А бе сичко ще си каже ...  Wink

# 297
Захир, недей така, всички сме хора. И аз не я харесвам, но мисля, че го каза от обида, незнам

# 298
  • София
И на мен хич не ми стана жал и то не за друго, а след като МИлко постъпи така кавалерски към нея и тя пак със злоба тръгна да се ежи! Какво искаше да покаже незнам!

# 299
  • ЯМБОЛ
    Миската е много амбициозна,свикнала да не и се отказва нищо.Още от първите номинации прехвръкват искри,пожари ще има по нататък.

Общи условия

Активация на акаунт