С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 617
  • 546
  •   1
Отговори
# 105
  • В голямото море...Живот
А това кексче ако се прави в газова фурна колко време ще дойде  newsm78

Мименсита,бях в голямо двоумение като го копувах,но нали е посно,т.е. няма грам мазнина  Blush
Остава за милото.

Къде да намеря снимките от срещата ви  Blush Един вид да се мотивирам.

# 106
Еееееех, VAVA, да го нацелуваш от мен твоя племенник, днес беше много готин, но ... съдба  smile3518
Дором, по-мотивиращи са снимките от албума "преди-след"  на първа страница, там е и албума "нашите сбирки"
ПП. Таратора е режимен, ако е с подходящото мляко и без допълнително олио  Peace , ама свинското, аааааа  newsm66

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 21:54 от Gardenia

# 107
  • София :(
   Ма пък никой нищо не казва за емоциите ми днес  Embarassed
Цитат
Щях да ви се фръцкам, че днес моя милост получи неприлично предложение  . Още му се чудя на тоя на акъла

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:08 от mimensita

# 108

Аз съм изтървала нещо. Embarassed Я кажи ,Миме. Heart Eyes

# 109
Ми какво да кажем, то от завист мълчим  Hug Браво, всеки ден такива предложения да получаваш!

# 110

Аз съм изтървала нещо. Embarassed Я кажи ,Миме. Heart Eyes
И аз тъй, а уж чета ффффффффнимателно. Я сподели.... за неприличното предложение ли? Simple Smile

Ииииииии, Туни, не знам къде да търся ядосани емотикони, ама аз не лъжа, да знаиШ!!!!

# 111
Здравейте и от мен! искам само да ви предопредя за телешката кайма в калфланд ОТВРАТИТЕЛНА Е  Sick  #Crazy НЕ СИ КУПУВАИТЕ МОМЧЕТА/ беше пълна с лой/ дано не ми се отрази на режима цялата тази гадост  newsm78

# 112
Здравейте и от мен! искам само да ви предопредя за телешката кайма в калфланд ОТВРАТИТЕЛНА Е  Sick  #Crazy НЕ СИ КУПУВАИТЕ МОМЧЕТА/ беше пълна с лой/ дано не ми се отрази на режима цялата тази гадост  newsm78
Готовата кайма не се препоръчва. Само месо, собственоръчно смляно или смляно пред нас в магазина.  Peace

Момичета, и вие не си купувайте!  Joy  (Извинявай, не се сдържах.  Grinning )

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:17 от Abrakadabra

# 113
Оххххххххххххххх тъкмо имах минус и ако утре имам + нeзнам ще си блъскам главата в стената  341uu

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:19 от Velichka

# 114
Ми какво да кажем, то от завист мълчим  Hug Браво, всеки ден такива предложения да получаваш!

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 115
здравейте милички Hugднес стават 6 месеца с вас и режима....доволна съм от резултата(не че не се лакомея и за по-бързо сваляне) Wink hahaha,но важно е,че режима работи, чувствам се добре,някак възприех този начин на хранене,коренно промених стила си на готвене,на пазаруване на продукти,на възприемане на храната-като "добра" и "лоша"...единственото за което съжелявам, е че не ви открих по-рано  bouquet
да споделя с вас промяната
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299837&pid=11221214
парола:    asezicog
не разбирам...това е паролата newsm78

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:55 от feelgood

# 116
  • София :(
  И така, нашарих пейзажа, похвалих се, наготвих си, сега остава да ви пожелая лека и режимна нощ, и сладки сънища  Hug

feelgood, честита ти месечинка   bouquet Hug, все такива полезни постове да пущаш. Албумчето иска парола  Sad
  До сутрешното кафе  Wink
  Хм, три пъти го сменях и все не съм сигурна, с "и" или с "е" трябва да е  newsm78

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:41 от mimensita

# 117
Фийлгуд, честита месечинка!   bouquet иска парола!!!
Албумът е личен
Грешна парола
?????????????? 

Vava, много ми е мъчно за Васил - той ми беше един от фаворитите! стискам му палци утре да го върнат  fingerscrossed

нарциса, искрено ти завидях  Blush и аз си мечтая да видя 8 като първа цифричка на кантара  Hug пипвам те виртуално за късмет  Wink

момичета имам питане:
може ли да се яде диетична МОЦАРЕЛА?!?!?!?!
пише, че на 100гр. съдържа: 163 ккал.; 20гр протеини; 0,4гр въглехидрати; 7,0гр. мазнини

SLADKA MAMA, Дария*, ЦвеTи, mihi69, ФИЛЮДКА, shine girl, Trudi, Velichka, vilka42, elka124, aleksandra_85, кали 08, feelgood, Denni, gerka81, zlatica, Gardenia, Abrakadabra (+ 5 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема:

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:47 от incendio

# 118
feelgood---Мила дай парола

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:44 от mihi69

# 119
feelgoodМила дай парола
дадох вечееее,за вас как да не дам Wink
не зная защо дава грешна парола-влезте през профила ми fgood ,парола asezicog

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 22:59 от feelgood

Общи условия

Активация на акаунт