1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 44

• 25 974
  • 446
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък се чудя как не земАха в това БиняпЪ един мъж архитект, че да свърши малко работа.  Rolling Eyes  А пък на Шех колегите – все мъже, та Онур да изтрещява от ревност.

mlu6, оценявам, че в предложената анкета липсваше фаворитката ти, голям компромис.  Mr. Green
Би ли споделила кой е поета?  newsm78

# 61
Аз пък се чудя как не земАха в това БиняпЪ един мъж архитект, че да свърши малко работа.  Rolling Eyes  А пък на Шех колегите – все мъже, та Онур да изтрещява от ревност.

mlu6, оценявам, че в предложената анкета липсваше фаворитката ти, голям компромис.  Mr. Green

ами те и жените вършат работа, повече от колкото им е възложена, даже  Joy ...а, за Шехи и колегите, трябва да има интрига, иначе няма как да стане ... това с бб ...  Joy

# 62
....

ами те и жените вършат работа, повече от колкото им е възложена, даже  Joy ...а, за Шехи и колегите, трябва да има интрига, иначе няма как да стане ... това с бб ...  Joy

Abe te че вършат - вършат, ама с тая дет' я вършат, Биняпъто ще фалира  #Crazy

# 63

Пенда, в името на всеобщото благо, не ме дърпай към калавиатурата, молим ти се  baby_neutral...че Звездичка има неблагоразумието да го направи....и явно си прочела какъв въргал настана
А иначе поета е без име...с тоя цитат започва последната приказка от 1001 нощ :"Приказка за Мааруф обущаря"

# 64
Утре няма да има 85 епизод.Ще дават пак както преди моменти от минали  епизоди.Чудя се само защо  пускат на тейлара датата на излъчване ,а после не го излъчват.Много ни мъчат всички телевизий  ooooh! ooooh! ooooh!

# 65
  • до най слънчевия бряг
Шмети Еда ли те стресира така ??Много учудено гледаш
И Гери и ти с нови аватарчета ,бях свикнала да ви търся по старите

А за   Еда и Али кемал си мисля сега
И за двете ,гадни роли са извикали артисти от вън Алито от Париж а Еда нали била в Америка  ха ха явно идеята е била след сериала  тях  да  ги няма
Ама Едка взе че се заплете с нашето момче Тарду   
Иначе  двамата се справят  добре с образите си  За Еда още не знаем но това дето прочетох по горе го доказва а и само от днес при вида и ми настръхваха косите

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 18:12 от siren62

# 66
Утре няма да има 85 епизод.Ще дават пак както преди моменти от минали  епизоди.Чудя се само защо  пускат на тейлара датата на излъчване ,а после не го излъчват.Много ни мъчат всички телевизий  ooooh! ooooh! ooooh!
Верно ли е туй? Не стига, че при нас свършва, ами и нова серия няма да има!

# 67
Мерси,че отново си пуснала сериите.Утре отново няма да мога да гледам епизода,така че ще разчитам на теб.Момичета утре махат на малкия ми син третата сливица,така че стискайте палци всичко да мине успешно.

# 68
Звездичка!  bouquet  bouquet  bouquet
Много ти благодаря че качваш сериите!
Благодаря и на всички останали, които се трудят, за да бъдем осведомени за всичко свъзано с любимия филм!
Какво ще правя след срядаа!!! Sad Sad Sad smile3511

# 69
  • София
Добре, дами, веднага щом имам възможност ще се поинтересувам. Въпросът е, че не мога да обещая кога ще се видим, много пътуват. Но във всеки случай, аз, лично съм очарована от филма и независимо, че веднъж споделих благодарности към тези, които се грижат да го качват по сайтовете, ще го направя и още веднъж.
Заедно с благодарностите към всички, които ще се ангажират с превода и ще имаме възможност да го гледаме със или без НТВ.
Молбата ми към вас е да сложим някакво инфо къде ще се качват сериите.
Лека вечер, дами!

# 70
Шмети Еда ли те стресира така ??Много учудено гледаш

Не Сиренка, mlu6 ме докара, до това положение ...  Joy
Еда, тепърва, ще ми изправя косите, и ще ми изкривява погледа ...  Crazy

mimi72 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Hug

# 71
  • София
Мили Дами, и аз да се включа с малко инфо за актрисата Джанан - не искам да споменавам за Еда , че ми иде да я  #2gunfire

Canan Ergüder завършва американско училище в Üsküdar , а след дипломирането учи колеж - социология и театър. Бащата на Джанан, е бивш ректор на на Boğaziçi университет, а тя самата е и балерина. В Ню Йорк  специализира майсторски драма клас в известното Actors Studio. Там младата актриса печели със своя талант доживотно членство.
С бившия си съпруг Christopher Burke тя се запознава при снимане на филма "Shooting Johnson Roebling", където той е режисьор.
При завръщането си  в Турция( 2007)  играе ролята на Серра -  влюбена в аристократ - вярна негова любима - в филма  Bıçak Sırtı. Предложението от ТМС да изиграе персонажа Еда в сериала взима веднага, още по време на телефонен разговор.
*
Интервю в списание İstanbul Life

* Избройте 3 ресторанта , където бихте посетили?
Ece Bar, Sekiz, Karaköy Lokanta.

*Къде сте живяли досега ?
Истанбул, Ланкастър, Бруклин, Куинс, Джърси Сити, Hoboken и отново İstanbul.

*Кои райони ви харесват най-много в Истанбул?
Beyoğlu, Tünel, Cihangir.

*Най- доброто място в Истанбул за срещи?
Rumeli Хисар  е като зелен килим  сред пролива . Бих искала да имам среща там.
Най- мръсни и най чисти райони в Истанбул?

*Най- мръсен район в Истанбул
 Tarlabaşı. Най- чист- Asmalımescit.

* Кои клубове посещаваш през вечерта ?
Roxy, Yan Bar, Hayal Kahvesi, Mojo. Roxy, Side Бар, Mojo.

*Ако имате много важни гости, къде бихте ги завели?
През деня – на Çemberlitaş Hamam. Малко разходка около Султан ахмет и вечеря в ресторант в Karaköy.

*Предложение за транспорта в Истанбул?
Всяко семейство да имат само по една кола. За всяка следваща – таксите да са огромни. Да се подобри системата на обществения транспорт.

*Къде ходите в Истанбул, когато търсите усамотение?
В парка  Gülhane .

*Ако никога преди не сте виждали Истанбул, кои ще бъдат вашите думи за града ?
 Магически, мистериозен и магичен.

*Обича да се облича изискано, в ежедневието – дънки.
* предпочита зелен цвят и обувки, вместо ботуши.
* здрасловно хранене , но си позволява турски сладкиши и равиоли
•  обича бижута и добър грим
•  Харесва филмите "Lost", "Sopranos" и "Grey's Anatomy" . От турските сериали - "Yaprak Dökümü" – Листопад по Решад Нури
•  Слуша  Блус и фолклор.

# 72
# 73
 Брей на Звезди колко и отива коня на Онурката не е истина Joy
siren62ей такова тату искам ,ама мъжО не дава  Stop
Шмети,бих и оскубала перушината на тая,ако сгафи с Тарду или Керемката
Шеф,меси за инфото.На мен не ми е толkоз грозна тази мома,ама неприятна роля играе.Даже на 3 снимка ми харесва

# 74
  • sofia
току що изгледох филма. Тая Еда -тежко ни.

Общи условия

Активация на акаунт