В ДЕКЕМВРИйската дружина първо зъбче вече има

• 13 357
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Eли, горкото бебоче Sad  И нас ужасни колики ни мъчат все още, уж след третия месец отшумяват, а аз имам чувството, че са по-силни отпреди. Запасила съм се с всякакви капки ( Infacol, Infacolic, Antiflat, Espumizan ), но резултат никакъв. Реве и се напъва непрекъснато. Нищо чудно и ние да сме във вашата ситуация, още повече, че и обривчета имаме  Sad Sad Sad  При вас гастро-ентеролог ли установи проблема?

Що се отнася до помпичките за нос, аз ползвам аспиратора на Pigeon. На нас ни върши отлична работа.

Invisible, ako заформите нещо за събота, аз съм на линия Simple Smile

# 196
  • София
Здравейте мами,
днес ни сложиха втория Пентаксим. Ники беше толкова зает да се хили на очилата на сестрата, че въобще не разбра кога го боднаха. Цял ден вършахме с малчо навън, а сега спи с 38 градуса температура  Confused
Elmina провери във Софийски аптеки ( не си спомням от кой квартал беше ти  newsm78 ), но в люлинската (тази под общината) имаше със сигурност допреди няколко дни. Имаше и в една аптека в Орландовци. На други места не съм питала.
Rbaby1 въпросният обрив равен ли е със здравата кожа или стои малко по-релефен от нея? Това, което каза миналия път, че стои изпръхнало след адвантана, това че се е разрастнало и това, че след миене става червено говори по-скоро за гъбична инфекция отколкото за алергичен обрив.

Към лекарствения спъсък мога да добавя само:
ампула течен аналгин (тежката артилерия при високата температура)
синекод капки против кашлица
зиртек (с уговорката, че е за над 6 месечна възраст)

# 197
  • София
Здравейте!

Днес на хубавото време цял ден откарахме навън Simple Smile Извадих Лизи от количката да види другите бебета и с едно от тях така смешно се гледаха и си се радваха една на друга. Досега все спи навън в количката, но от вчера я изваждам по малко, за да опзнава света Simple Smile
После и на кафенце седнахме с един стар приятел от университета Simple Smile После обаче бяхме така нервни, ревахме и се драхме, плюхме бибата и се напъвахме при кърмене, ужас...Сега спи, малко и аз да отдъхна.

Лека нощ на всички!

# 198
  • Пловдив
Абел Светланка   Hug изключително полезен списък, копнах го на готово БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet !

# 199
При пътуването взех също и Риванол и маска за лице (ако случайно аз или другите от обкръжението се разболеем, да не заразим бебка). Също така и слънцезащитен крем за лице, че моята бебка е бяла като сиренце  Laughing
Ани, много хубав списък, помислила си за всичко  Hug

Светланка, благодаря и на теб за допълнението. С общи усилия ще направим безупречен списък  Peace

# 200
  • София
Nenna какъв слунцезащитен ползвате?
Аз мнооооого се чудя... За сега на Себа мед гледах.

# 201
Rbaby1 въпросният обрив равен ли е със здравата кожа или стои малко по-релефен от нея? Това, което каза миналия път, че стои изпръхнало след адвантана, това че се е разрастнало и това, че след миене става червено говори по-скоро за гъбична инфекция отколкото за алергичен обрив.

Релефен е! И се разраства...  #Crazy
Много,дребни пъпчици!
Гъбична инфекция?  Shocked От какво?

# 202
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз си мислих за гъбки. Незнам от какво, но и Йоана често има. Аз използвам Канестен /за първи път тя беше на месец и половина/

# 203
Добро утро. Тази нощ бешекошмарна. Галка става да яде в 24, 2 и часа и в 6 часа беше наспана а на мен толкова ми се спи. Ама друг път като стана пенсионерка ще спя  hahaha
Вчера се поразходихме но само половин час, че нали бяхме с 39 температура, но днес разходката ще е по-дълга.
Лек ден на всички и приятни разходки

# 204
Добро утро на ранобудните. Нашият юнак ни събуди в 6,30, напълни памперса, хапна и сега пак спи. hahaha
Гледам слънцето се усмихва и като се събуди и нахраним мисля да се поразходим.
Предполагам и всички ще направите по една разходка, а за разходката трябват сили, така че ето една закуска от мен. Heart Eyes

Усмихнат ден на всички.
А, и честити месечинци на бебчовците, които днес ще радват мама и тати с порасването си.  bouquet

# 205
  • София
Привет мамчета.

Честити месечинки на всички бебоци, които порастват днес.     bouquet

Karacheviyska благодаря за закуската.  Hug

Абел, Светланка, много полезна информация.  Hug

Ние вчера излязохме на разходка, въпреки че е хремав моя юнак и днес пак мисля да излезем, че само навън спи. А снощи беше кошмар, като се събуди в 2 часа до 6 не успях да го приспя, то не бяха колики и хремата го мъчи горкото едва диша. Надявам се тези капки да му помогнат, а така плаче като му ги слагам, че ми се къса сърцето но трябва да устискам по понеделник.  Sad
Дано да се оправи, че в началото на април трябва да му слагат втория Пентаксим.

Сега ви оставям, че пак започна да плаче. Лек ден на всички и приятни разходки.  Hug

# 206
Привет!

abel
аз съм взела на Себа Мед слънцезащитен, нали и цялата ни козметика е тази марка. Добре си подготвила списъчето, дано не се налага да го ползвате.  Hug

Аз ползвам кремчето за лице на Себа Мед и съм много доволна, когато имаше грапави пъпчици почти веднага изчезваха. А все ще питам, но всеки път ли мажете и обилно ли с крема за памперс зоната?

# 207
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Милички добър ден!

Мерси за закуската много добре ми дойде!  Hug

Аз заминавам за Кюстендил на сватба и ако има нещо за вписване ще е утре!

Приятен уикенд на всички мами и бебчета! Слънчеви усмивки и целувки!

# 208
Ние сме болни  Sad
Никола кашля дрезгаво снощи имаше 37.4, не се храни. Сестра му Симона вече 2-ра седмица не може да се оправи - кошмар
Някой знае ли нещо за сиропа Eurespal, предписаха ни го за кашлица, ама много горчи и се чудя как да го давам?

# 209
  • Бургас
Страхотно е списъчето Hug
Ползвате ли вече крем за слънце и какъв?

Общи условия

Активация на акаунт