Boys Before Flowers

• 25 226
  • 236
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Двойката MinSun са в момента в Тайван, само двамата  Heart Eyes

Ух, наистина са много сладки, това е най- ама най- баналното, двойка от екрана да станат двойка в реалността Simple Smile За жалост не траят дълго, до следващия касов филм, където си партнират с някой/някоя друг/друга сладур/сладурана. Дано при тях не стане така, защото са много сладки, а и Гу Джун Пьо е толкова чаровен, и Джан Ди също е страшно сладка, особено като не е с олигофренската прическа от филма Grinning

# 166
  • София

Ух, наистина са много сладки, това е най- ама най- баналното, двойка от екрана да станат двойка в реалността Simple Smile За жалост не траят дълго, до следващия касов филм, където си партнират с някой/някоя друг/друга сладур/сладурана. Дано при тях не стане така, защото са много сладки, а и Гу Джун Пьо е толкова чаровен, и Джан Ди също е страшно сладка, особено като не е с олигофренската прическа от филма Grinning
Те не са двойка в живота  Laughing Използвах думата, защото в един друг чужд форум има тема за тях двамата, но те не са двойка това е 100% сигурно, поне официално.

# 167
  • София

Те не са двойка в живота  Laughing Използвах думата, защото в един друг чужд форум има тема за тях двамата, но те не са двойка това е 100% сигурно, поне официално.

Така ли, ех, сега пък ме хвана яд, че са наистина много сладки заедно  Heart Eyes
Кой е гадже на Пьото? Не може да си няма гадже  Mr. Green Има ли информация?  Blush

# 168
  • София
И двата са без гаджета за момента  Grinning GHS издаде книга наскоро, но е само на корейски  Simple Smile

# 169
Вижте какви емотки видях в EasternSpirit

Много ми харесаха  Sunglasses

# 170
оооооооооооо
Криси`
 страхотни са

пу за мен

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Налиии... Много са сладки Heart Eyes
Джун Пьо май най-много си мяза с тея къдрици  Crazy

# 172
 Joy Joy Joy

Много свежо ... ама си и приличат ...  hahaha ...  Heart Eyes

# 173

Джун Пьо май най-много си мяза с тея къдрици  Crazy

хаха те са му запазена марка къдриците Mr. Green

# 174
Здравейте! Нова съм тук и няма  деца, но ви намерих, търсейки сайтове, в които има информация за любимите ми момчета от F4. Виждам, че тук има фенове на Мин Хо и съм много щастлива, че ви открих.  Hug

# 175
здравейте
това ми е първия азиатски сериал
канех се да го погледна от както е пусната темата, благодаря за което    bouquet защото щеше да е чиста случайност иначе да попадна на него. Пък и сериал ....
но си казах 25 еп не са много
И сега в събота най накрая се наканих. Изгледах 1ви еп ... ами средна работа  Rolling Eyes но все пак си пуснах и 2ри еп не мога да си създам впечатления само от един изгледан епизод  Thinking  И после не можах да се спра изгледала съм ги до 18 еп  Crazy  Яд ме е на мен си, че такова маратонно гледане направих  Tired  Хем съм нетърпелива за края, хем не ми се иска да свършва. Не можах да се удържа да не гледам чак по толкова епизоди наведнъж  ooooh!
Вярно банална история ... младежи в гимназия, приятелство, любов ... Няма нещо което да не ми харесва и да не ми е интересно обаче. Музиката ми харесва. Невероятно са преплетени комични ситуации - смяла съм се със сълзи и драматични моменти. Добра игра на актьорите. Главната героиня е уникална. И как се тъпче като яде  Laughing От F4 вече не знам като персонаж кой най ми допада, но може би с милиметри пред останали е особняка Джи Хо. Пьо ме дразнеше в началото  Rolling Eyes  Whistling Невероятно приятелство обаче между тях ни показват
Наистина нещо липсват учителите в това училище. Само веднъж до сега показаха, че имало директор. Това че не си събличат връхните дрехи и на мен ми беше направило впечатление, но пък не се сетих че е защото е студено в студиото.
Не съм си мислила че ще се прехласна по тинейджърски сериал  Rolling Eyes ,но.... стана  Mr. Green

Свърша ли с този сериал ще се прехвърля в другата тема да си избера друг. Като ви чета и други хубави има. Май като цяло вече ще съм фен на азиатските сериали, а са и малко серии ....
Добре че е нета ...

# 176
 isabelle0309 Добре дошла   bouquet тя тази темичка позамря вече ... ние сме вече на други филмчета, но на повечето ББФ ни е фаворит  Heart Eyes

Кастанеа, радвам се, че си се прежалила да го гледаш Laughing Hug ... и още повече се радвам, че ти е харесал ...  Simple Smile

# 177
  • София
Момичета, останаха ми само 24 и 25 серия но не мога да си намеря субтитри, има ли ги някой?

# 178
Ето сериите със субтитри - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=boys+before+fl … =1&searchrs=0 Simple Smile)) филма е невероятен, скоро не съм преживявала подобни емоции , да не кажа никога ... по време на филма и се смях и плаках - имах чак бучка в гърлото Simple Smile)) пристрастих се ... Да не ви говоря за Джун По и Джи Хо , ако знаете други филми с тях ще се радвам многоо да споделите Simple Smile)

Simple Smile)
http://www.youtube.com/watch?v=4kCKB0NS98A&feature=related

# 179
Какъв сладурски сериал!  Two Hearts newsm20
Изгледах го на един дъх (два дена), хем почти не гледам сериали  Crazy Но ме кефят корейските комедии/романс. Явно и сериалите си ги бива.

Понеже целият сериал заема много място на харда, ето го тук с англ. субтитри и отлично качество, сериите са наредени по ред и тръгват сами една след друга след като свърши съответната част
http://www.youtube.com/watch?v=Yc_OgmGo-Ww&feature=PlayList& … =0&playnext=1

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 03:17 от Burberry

Общи условия

Активация на акаунт