Boys Before Flowers

• 25 218
  • 236
  •   1
Отговори
# 210
ако се случи да пуснат сериал по родно ТВ по добре със суб наистина
не ми се иска да развалят филма с кофти дублаж
и на мен изобщо не ми пречи езика, дори ми е приятен за слушане.. без значение корейски, китайски (мандарин или кантонски), японски
в началото като почнах сериалите все се случваше вечер късно да гледам и затова със слушалки бях
сега вече задължително със слушалки  Mr. Green
още не съм оглушала

сполучлив е монтажа... това са китайците нали
ама Джун Пьо що е с права коса... чудя се дали е така по принцип в сериала

# 211
  • София
Ахахха, ще падна от смях за монтажа  Joy Не знам, дали защото съм им свикнала на нашите хора, дали защото са си хубави, ама от другите един дори не ми е симпатичен. Само Джан Ди е хубава. Другите тц. А от корейците всичките са ми хубави, особено Джун Пьо-то.  Heart Eyes

# 212
 Joy
Ах, как си пролича, кой не следи "You're beautiful". Тези на колажа са от там Wink И за да не стават объркваници, вторият от ляво надясно е същото момиче, което е второ от дясно наляво (ух, как го обясних  Crazy). Тъй,де играе двойна роля момичето. Пък вторият Джун Пьо не е къдрав, щото в сериала си е накъдрав...
Между другото май е имало вероятност той да играе Джун Пьо, но е започнал снимки във "Вирусът Бетховен" и И Мин Хо се е наместил перфектно на вакантното място  Mr. Green

... че тоз корейски ми бърка в здравето!  ...
Аз засега само с мандарина не успявам да свикна, японският и особено корейският са ми изключително приятни за слушане Simple Smile

П.П. покрай раздвижването в темата ми се прииска да почна наново сериала... Добре, че съм забутала някъде първия диск и не мога да го намеря, че отиде коня у репата  Laughing Blush

# 213
как лъснах само наистина  tooth

'красавците' - за сега чакам търпеливо да се понатрупат епизоди

някак напоследък и на мен ми се прииска да повторя ББф  Rolling Eyes

# 214
  • София
Обаче не може да им се отрече, че мъжете им много мязат на жени. Особено някои. Толкова им свикнах на визията, че грам не заподозрях, че момичето е в двойна роля на колажа  Joy Може би затова са ми любимци Мин Хо, Джу Джин Мо и Вик Чуи. Те са ми доста по-мъжествени някак, като физиономии. Другите са ми прекалено женствено красиви.

# 215
Даа, това са красавците  Sunglasses

Само не мога да разбера кой е петия човек ... Те не бяха ли само 4? едит: много съм зле чак сега зацепих какво прочетох няколко поста по-нагоре... Embarassed

Пфуу, добре че не са го взели този вместо Мин Хо, изглежда ми по-слаб актьор. Но има някаква прилика наистина.

За феновете на Мин Хо, реклама на бира Кас с едната от "е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е 21" ( Wink castanea)
Ама каква е тая реклама 5 минути, май им е евтино времето за реклама по телевизиите  newsm78

и някаква фотосесия (която не бях виждала) за Levi's с Moon Chae Won от Lady Castle/Take Care of the Young Lady и Brilliant Legacy/Shining Inheritance

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 16:08 от Burberry

# 216
Ей го моя "беличкия" фаворит!  Mr. Green

# 217
Здравейте,преди 2 дни и аз изгледах сериала,прсто е невероятен!Досега не бях гледала толкова хубав филм!Просто съм обзета от него Joy А да ппитам някой знае ли дали ще има втори сезон? newsm78

# 218
Засега няма изгледи да има, но надеждата умира последна!  Mr. Green
А и азиатците понякога правят продълженията 2-3 години след първия сезон, така че може и да ни се наложи да чакаме. (което е по- добре пред опцията да няма никакво продължение)

# 219
Дано да има продължение.Аз започнах да гледам китайската версия,но да ви кажа честно корейската версия е 1000000000000 пъти по-добра...май маи, ще повторя Boys Before Flowers Laughing Laughing  Влювена съм в актьора Kim Bum голям е сладур Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
аз забравих, че реклама на бира гледам  Rolling Eyes то цяла мини серийка направо
Burberry ако беше написала, че е от 2ne1 можеше и да не се сетя... ама така  Flutter
само трябва да свикна 21 на корейски да казвам за да си припявам  Simple Smile

и да си кажа една приятелка се нави ББФ да гледа и аз и правя компания
каква жертва от моя страна  Mr. Green

Влюбена съм в актьора Kim Bum голям е сладур Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
след време живот и здраве звездичка мечти ще подарява
 Hug   bouquet

# 221

след време живот и здраве звездичка мечти ще подарява
 Hug   bouquet

ахъм Mr. Green
до петък-събота съм готова, после една редакцийка и ще има мечтаене...ама отивам да пиша в другата тема, че да не спамя тук Blush

# 222
Оо.. на мене колко мечти ще трябва да ми сбъднеш с тея от ББФ... Mr. Green Crazy

# 223
Момичета вижте какви сладурски рисунки намерих във Фейсбук (ако са много големи, кажете да ги оставя само като линкове, но толкова ми харесаха, че искам да ги пусна така  Mr. Green):

# 224
Прекрасен сериал! Криси, огромни благодарности!  bouquet
Ако не бях прочела първия ти пост нямаше да го гледам, а такава загуба би била...
Лошото е, че свърши. Гледах и японците, много ми хареса също, там комедийният елемент е доста силен.
Чудя се какво да  гледам сега. Марс може би? Или от начало BBF. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт