Отговори
# 75
  • Бургас
Staro-novo - детето ми няма четири години, но разбра, че се занимавам с нещо интересно, от чудене къде да сложа плаката и затова сега го мисли за голям хит сред гостите, та да ги мъкне в банята.  Simple Smile
Много ми се иска да обсъждам книгите и ми е интересно написаното в бяло от предходния пост, и аз така мисля. Но ще изчакам като разрешите, тогава ще пиша; само да попитам наистина ли Стефани е мормонка? Това го прочетох в един негативен пост по неин адрес в друг сайт, в смисъл ако има истина това поставя въпроси.
Ще си разреша само без да пиша нищо конкретно - виждам слабости в трета и четвърта книга, но интересно пеперудите в стомаха ми си седят, въпреки всичко, така че пристрастността ми към историята не може да отмине по никакъв начин.
Дотолкова, че вече съм влюбена и в колата на мъжа ми - като на Едуард, но малко по-голяма, но важното е, че предницата е същата, и отвътре също. Леле колко съм откачена - гледам копчето за отоплението и само за сцената с докосването с Бела си мисля, преди въобще не обръщах внимание на колата, а сега я разглеждам, възхищавам и се... О-Т-К-А-Ч-Е-Н-А работа ви казвам! Embarassed

# 76
  • Разпиляна във въображението
Прочетох книгите..... Обожавам Едуард Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мъжът ми иска да си махна от десктопа младия вампир, но определено няма да стане. Толкова е сладък.

Да ви призная, не бих искала във филма да се влагат чак толкова много пари. Понякога това изражда продукцията. Прекрасната музика, великолепната природа и връзката на двамата герои са достатъчни.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 00:36 от Miriel

# 77
Цитат от "неофициалната" биография на Стефани Майър от сайта й ( http://www.stepheniemeyer.com/bio_unofficial.html ):

"Също така съм и последовател на "Църквата на светиите на Исус Христос от последните дни" (или Мормоните, както обикновено ни наричат — за повече информация, какво означава това, виж www.mormon.org ) и това оказва огромно влияние върху мен самата и  мирогледа ми, следователно и  върху това, което пиша (въпреки че неведнъж са ме питали: "Как така добро мормонско момиче като теб пише за вампири?")."
 Simple Smile
Ако някой се интересува накратко от мормоните, вижте тази статия на български: http://www.novzavet.net/main2.php?RID=15&AID=74

А някой питаше, дали Стефани Майер има други книги  newsm78 Да, има още една излезнала на тема "хорър-фантастика", не е преведена на български :   http://www.amazon.com/gp/product/0316068047?ie=UTF8&tag=step … veASIN=0316068047

Лека нощ и от мен  Simple Smile

# 78

"Също така съм и последовател на "Църквата на светиите на Исус Христос от последните дни" (или Мормоните, както обикновено ни наричат — за повече информация, какво означава това, виж www.mormon.org ) и това оказва огромно влияние върху мен самата и  мирогледа ми, следователно и  върху това, което пиша (въпреки че неведнъж са ме питали: "Как така добро мормонско момиче като теб пише за вампири?")."

Отли4ните  отношенията на Къленови, джентълменството, въздържането, съвършенството на вампирските тела и "живота завинаги" са идеи взети от мормонските вярвания и на4ин на живот.
---------

Слу4ката в Италия от Новолуние, в моята фантазия е страхотна Laughing, много ярко си представях вси4ко като я 4етох, дано не се издънят и я направят ефтинджоска.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 19:45 от benson10

# 79
В този саит има доста новинки /ако не съм закъсняла/
http://www.4tnz.com/content/face-behind-twilight-hands.

Тук има чудно плакатче на
Wolf Pack.

http://www.4tnz.com/node/26295

За да не ми обяснявате,бихте ли ми казали,къде ще ми стане ясно с подробности за него.
ЗАпочнах Новолуние,но ще се върна на Здрач катоя  прочета.

# 80
  • София
Запис и от мен... не пиша, но с удоволствие ви чета  Hug

# 81
Добро утро, това с "...аз съм на еди-си-колко-години и съм пристрастена..."  smile3501, остава само да се наредим в кръг и да гледаме изнервено.
 И аз съм лепнала на десктопа едни ми ти Twilight-снимки и моя мъж снощи вика "абе не ти ли омръзнаха вече?"-ей, казвам ви, ако с поглед можеше да се убива-да го бях изпепелила на мястото му!
 Аз викам да открием една банкова сметка и да набираме пари и да ги пратим на продуцентите за Новолуние да го заснемат без да се притесняват, че им бил малък бюджета.
 А нали няма да започвате скоро обсъждането на Eclipse и Breaking Dawn??? Че не съм ги почвала.
 Айде....оставам в очакване на нови картинки и разни други работи.

# 82
  • Разпиляна във въображението
Не знам дали сте коментирали, но Робърд е участвал и във "Vanity fair"

Редактирам снимката

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:56 от Miriel

# 83
Тук има чудно плакатче на  Wolf Pack.
.. .За да не ми обяснявате,бихте ли ми казали,къде ще ми стане ясно с подробности за него.
ЗАпочнах Новолуние,но ще се върна на Здрач катоя  прочета.

Къде има подробности за кое? За пакта ли? Що не караш книгите по ред- първо Здрач, после Среднощно слънце (недовършена, непубликувана, на линковете от първата страница в темата има откъде да си я вземеш в електронен вид и на български и на английски) и после Новолуние...? Ние така препоръчваме- но иначе в Здрач няма кой знае какви подробности за върколаците, и само от Новолуние ще ти стане ясно... има и страници с лексикони и обяснения на героите от поредицата, но ако идеш там, ще се изкушиш да четеш за повече неща и ще си развалиш удоволствието от четенето Grinning

# 84

Отли4ните  отношенията на Къленови, джентълменството.....съвършенството на вампирските тела .... са идеи взети от мормонските вярвания и на4ин на живот.
Абе за вампирите не знам дали е мормонско влияние- според мен баш мормоните са я питали как така пише за вампири...

Не знам дали сте коментирали, но Робърд е участвал и във "Vanity fair"

Споменавали сме, и снимки сме гледали, но аз така и не разбрах изрязан ли е в крайна сметка от филма или не....Знам, че частта му е била много малка- но историческите роли и грим му отиват...Но на тази снимка, която даваш- не е той... В едно интервю четох кога всъщност е решил да стане професионален актьор- именно след този филм, понеже е имал голям бюджет, дали са му трейлър, снимал е с Рийз Уидърспуун и си е казал- бре, това актьорството  е сладка работа... а за контраст сега се сещам оплакването му в ДжиКю колко нискобюджетен филм е бил този за Дали, щом са нямали трейлъри... Laughing

А нали няма да започвате скоро обсъждането на Eclipse и Breaking Dawn??? Че не съм ги почвала

Няма- обсъждаме ги в бяло засега. Чети спокойно  Grinning

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 21:54 от staro-novo

# 85
Добро утро и от мен,
имам въпрос към wa wa ,
като си качи филма на телефона, конвертира ли го преди това?
Защото аз се мъчих две вечери и нещо не мога да го кача и с конверт и без, не става.

# 86
  • Враца
Добро утро и от мен,
имам въпрос към wa wa ,
като си качи филма на телефона, конвертира ли го преди това?
Защото аз се мъчих две вечери и нещо не мога да го кача и с конверт и без, не става.
Аз го свалих от замунда, там е конвериран за 320/240.
Поддържаш ли телефонът ти такава резолюция?
Каква грешка ти дава?

# 87
Мириел, снимката, която даваш не е с Робърт, а с Джонатан Рис Майерс, дето играе в Тюдорите сега- ето правилната снимка

http://image24.webshots.com/565/2/17/53/2576217530102813041QpgWxs_ph.jpg

# 88
Ох, момичета... чета ви винаги, когато ми остане свободна минутка, а откакто и аз се запалих... свободното време придоби нов смисъл. Ходя меко казано като омагьосана. За мой късмет първо изгледах филма и сега, когато започнах да чета Едуард и Бела са пред очите ми през цялото време  Hug

Могат да кръстят болест с името Twilight или Едуард, както преценят... и след това да ме хоспитализират  Rolling Eyes
Най-големият проблем, е че се опитвам да чета книгите бавно, за да усещам по-дълго всички емоции, а това си е цяла агония.
Като капак на всичко имам да пиша и дипломна работа, познайте как върви newsm78
Просто нямам думи, но се чувствам безкрайно щастлива и което е най-странно - сякаш преоткрих собствената си връзка Grinning

# 89
  • София
staro-novo  - не ми отваря снимката, проблема при мен ли е? newsm78
 Едно сладко клипче /вече незнам дали е даван линк за него/ Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=VqOTg1SIYf8&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт