Събиране на майски мами 2008! Първи рожден ден!

• 5 999
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
  • София - Дианабад
Да се отчета и аз - гласувах за първата дата. Първо, за да не се отдалечаваме много от основната цел, а и нашият РД е на 07.05. Също така не искам да е много топло, да могат децата да играят навън. 20-25 градуса са добре. А и към края на юни ще правим кръщене и ще ходим на море вероятно, много мероприятия ще ни станат - та таткото да не мърмори много.

# 31
Аз гласувах за втората опция, защото при нас се получава така, че до към 10-12 юни трябва да сме "на село" за да се довърши планировката...
Ако обаче стане така, че предпочитанията са повече за първата дата, ще се измъкнем някак си...

# 32
И аз съм за втората опция

# 33
  • София
Мисля си като се пусне новата отчетна в "родени 2008" да се сложи и тази анкета. Че 100% има неразбрали Simple Smile

# 34
  • Луната ни пази
Ами Ан МАри аз следя по броя на гласувалите. За мястото гласуваха 13 човека и сега очаквам толкова, за сега са гласували 9, така че не е назад анкетат. В началото на май мисля да пристъпя към резервации и събиране на някаква капаро. Само трябва да се уточним как ще го съберем!

# 35
  • София - Дианабад
Да побутна малко темата.
Разбира се, че и ние ще се съобразим с мнозинството за датата, само и само да стане  Peace

# 36
[X]megelinka, може ли да ми обясниш като на малоумна(признавам си, че не ми се чете newsm43) къде се намира комплекса и колко струва на човек.За децата има ли отстъпка?И за колко време ще ходим-за една или две нощувки?

# 37
  • Луната ни пази
така като гледам мнозинството сме за Костадиновите къщи до Елена, всеки ще си избере една или две нощувки, за две нощувки е 130 лв! За бебчетата е безплатно, а за каките ще попитам допълнително, но ще е на половин цена! Гледам за втората дата е мнозинството. Сега чакам само от вас разрешение да резервирам!

# 38
Ей го къде е. То си наближи. Само месец остава. Я кажете кой за колко нощувки ще ходи?

# 39
  • Луната ни пази
Аз предлагам всички да ми потвърдите тук до към 15 май, които ще идвате и да си знам точната бройка! хайде момичтеа, преброяване!  smile3521 newsm26

# 40
Ей ни нас - 2 бр. възрастни, 1 дете на 3год и половина и един мишок на годинка вече  Flutter

# 41
Ева, вие за колко нощувки ще ходите?
Ние сме двамата с мъжо и Алекс  Grinning

# 42
  • Луната ни пази
Ева, вие за колко нощувки ще ходите?
Ние сме двамата с мъжо и Алекс  Grinning
И това е важно да напишете, една иоли две нощувки! Датат остава 13-14 юни. Тоест ако са две нощувки, отиваме на 12ти петък спим, спим и на 13ти събота и на 14 неделя всички по домовете! Пишете мацки подробности, че да си водя бележки, пишете и въпроси, че всичко да питам! Цеувки от нас с Коки!

# 43
Уууупс, от вълнение забравих  Crazy - за 2 нощувки.

# 44
И ние сме с две нощувки.

Общи условия

Активация на акаунт