Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 361
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз съм на ЖК в сряда и също нямам търпение да видя бебо!
На мен ми се прияждат супер странни неща.Откъде се сещам за
тях и аз не знам!На ден пия по 1 кафе,сутрин,със сметана или мляко!
Нося си червен конец.Като,че ли съм суеверна и ме е шубе от хорските очи,още повече сега-като ме видят с малко дете и "ама ти пак ли си бременна","защо не изчакахте малко" и т.н.,и т.н.
Абе наша си работа,бе хора!Вас к`во ви е еня?

# 286
Здравейте мамчета  Hug
Аз съм мама декемврийка (както още 2 тук) и бъдеща августинка. Ама се включих при вас, защото видях 3 познати мами и ми стана приятно. Винаги се радвам на бременна мама.
Simbioza да си гледат работата, кой колкото иска деца ще има и когато си иска, хич не ми пука за хорските думи, даже по ме е яд, когато направят 1 и край. Според мен трябва да са поне 2 деца, иначе ще изчезнем като нация след някоя година.

Както и да е, желая ви лека бременност на всички и едни хубави бебчета септември  Hug

# 287
  • Испания и Стара Загора
Tsvetito  HugЗнаеш ли вече пола на бебчето?
Simbioza  кой каквото иска да приказва,изобщо не им се връзвай. Peace
slavip сутрин пия по една чаша мляко с кафе,а алкохол не пия.Само безалкохолна бира. Peaceаз не нося червен конец,защото тук не ме е страх от хорските погледи.Но ако си бях в България със сигурност щях да нося.Но Алекс има на ръката си от както е роден.И въпреки това 2 пъти е урочасван.Беше много зле и го водихме на една баба да му бае.За някой може да са само суеверия ,но специално за уроките,съм го изпитвала и аз и бях много зле.Така,че носи си конеца Peace

# 288
Добре дошли на новите мами! Hug Hug
Предния път,а и този нося червен конец с оченце против уруки.Когато започва да ми личи корема много хора се заглеждат и някой с доста лоши очи.Така ми е по-спокойно.Носих го и над година,докато се скъса, още си кърмех.Най-лошо гледат лелките на 50-60години и коментарите са им много злобни.Ето днес чакам при моята ендрокриноложка.Излиза лекарката от кабинета и казва аз да вляза,че съм бременна.Една лелка около 60годишна веднага коментира:''Ми да влезе,ние ще чакаме.Нямаме си бърза работа'' ooooh!

Алкохол и то бира или вино си пийвах с първата бременност,по-малко не вреди.Ама сега още ми става гадно от алкохола,та не пия.Но предполагам по-нататък ще си пийвам пак по-малко.

бубара:те лекарите си знаят,ама на мен ми се струва много рано в началото на 9 месец ,ако няма някакъв проблем да ти е секциото.Когато са две са с по-ниско тегло и всеки ден е от значение.Една позната скоро роди близнаци и секциото и беше 2 седмици преди термина.Родиха се големички,едното 3000,другото 2850.

Simbioza :страхотен аватар!Това щерката ли е?Много е сладка Heart Eyes

Още не мога да свикна с новото време.Отивам да лягам.Лека.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 22:56 от arllina

# 289
 Здравейте, мами  Hug
 Предлагам за заглавие на следващата темичка "Април се задава, а мама все по-усилено наддава... Wink)".
 Лека вечер

# 290
Здравей Tsvetito, хубаво е, че нашата групичка си има фенове  Wink

Симбиоза, а пък тези хорски приказки са толкова дразнещи- все някой да се бърка и да цъка... Уф.. манталитет.

За съжаление нашата нация е доста негативна и изпълнена със завист и омраза. Повечето хора постоянно одумват другите, постоянно завиждат, постоянно оплюват. Много е изморително това.
Честно казано и аз се притеснявам от злобните погледи, но дълбоко се съмнявам, че червен конец може да свърши работа. Аз все пак съм на мнение, че всичко е до самовнушение. В смисъл... каквото и да си сложиш, ако си наречеш, че ще те пази от зли очи и наистина ще е така.. Например си сложиш някакво талисманче и си определиш, че ти носи късмет или те пази от зли очи, и в действителност ще е така. Аз също съм прихващала уроки много често, а и сега прихващам чат пат. А моето беше с главоболие и гадене.. Не можех да си намеря място. Много беше гадно.. Добре, че прабаба ми умееше да бае, та беше научила майка ми как да ми помага в такива случаи. Наистина като дете много страдах от тези неща... А иначе- една жена преди време ми беше казала, че против уроки се слага нещо на видно място, където ще привлича очите.. Целта на тези неща е да отвлече вниманието на лошите очи от вас и да и ги насочи към даденото нещо. По принцип се слага или оченце или осветено кръстче на врата. Просто трябва да е в обсега на очите на другите хора. Аз определено усещам лошите хора. Ако говорите с човек, който е негативен- не го гледайте в очите.. просто отбягвайте погледа му. Ииииии.. още нещо- едно упражнение за вас майчета. Просто преди да излезете от вкъщи визуализирайте, че се намирате в светла сфера и нищо зло не може да я проникне. По този начин мислено вие ще отклонявате лошите мисли.
Оф, мисля, че пак много се отплеснах в приказки. Може и да ми се изсмеете на тези неща, които Ви пиша, но има голяма доза истинност в тях.

# 291
# 292
 Влизам само да потвърдя за срещата  Peace
 Добре дошли на новите мами и леко бременеене  Hug
 На тези,които са на преглед скоро - стискам палци  Flowers Four Leaf Clover
 Червен конец още не съм сложила,но си нося иконка на Света Петка в джоба.

# 293
anita29 знам го вече, момче ще е  Simple Smile Ще ги имаме и 2-та пола Simple Smile
Аз конци не нося. На малката съм слагала, иначе гледам позитивно и смятам, че не могат да ме урочасат. Може би и това действа, не знам дали има значение цвета на очите.

# 294
привет и от мен. потвърждавам за срещата в четвъртък и много се вълнувам,че ще се видим на живо ! а резервацията на чие име ще е ? ако вече сте писали,извинявам се  Embarassed

Еден, аз ще се обадя, така че резервацията ще е на мое име - Марина Филипова. Но това ще е утре, за да може да получа повече потвърждения  Laughing
Пък ти недей се конти много, че ще ни засенчиш  Flutter (не че и аз не си купих вчера нова блузка, ама тя е по-лятна...).

А пиете ли кафе, алкохол? На мен ми се пие биричка  Blush

СлавиП, ми то бирата не е алкохол  beer Аз също съм и почитател, пийвам си понякога, даже и по 1 чашка винце - при повод. По време на миналата бременност в последните два месеца така ми се пиеше бира, че почти всеки ден си взимахме вкъщи  Embarassed И чипс... мъжът ми се майтапеше, че бебето още неродено и ставало да кръчмите  Mr. Green

Ето отново списъка, след поредната актуализация. Довечера ще го пусна пак за последно. Гингерина, сложила съм те заедно със сестра ти, колкото повече - толкова по-весело. Ти си прецени, само пиши, за да се ориентирам в бройката.  Hug

Среща - 2 април (четвъртък), 18ч., място - Пицария Кл … 89;ик

1. Миринда - потвърдено
2. Еден - потвърдено
3. Електра - потвърдено
4. Гингерина + сестричка - под въпрос
5. Чопър - потвърдено
6. Тами 1111
7. Горска Китка – под въпрос
8. Криската
9. Вили -  потвърдено
10. Есим - потвърдено
11. Цвета
12. ЕмиР
13. Малиби
14. Сънито
15. Бубара -  потвърдено
...

# 295
Добро утро,мами!

На работа съм вече Mr. Green
Да ви кажа, че алкохола направо ме  отвращава, в началото пийвах на седмица по веднъж чаша вино с нашият татко за компания, сега вече съм на сокове Wink
За уроките и аз мисля, че човек трябва да нЕ вярва, но имайки впредвид , че има  какви ли не лоши хора, съм си сложила едно синьо око на врата.
А написаното от Горска китка ми хареса много-  за сферата! Heart Eyes
Хубав ден,маминки!  bouquet

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 10:09 от Sasy78

# 296
  bouquet
Горска китка: поздравления!много добре казано"Просто преди да излезете от вкъщи визуализирайте, че се намирате в светла сфера и нищо зло не може да я проникне. По този начин мислено вие ще отклонявате лошите мисли." Heart Eyes

# 297
  • София
Здравейте мамчета  Hug
Аз съм мама декемврийка (както още 2 тук) и бъдеща августинка. Ама се включих при вас, защото видях 3 познати мами и ми стана приятно. Винаги се радвам на бременна мама.
Simbioza да си гледат работата, кой колкото иска деца ще има и когато си иска, хич не ми пука за хорските думи, даже по ме е яд, когато направят 1 и край. Според мен трябва да са поне 2 деца, иначе ще изчезнем като нация след някоя година.

Както и да е, желая ви лека бременност на всички и едни хубави бебчета септември  Hug

Охооооо,Цветито!Привет!Радвам се да те видя и тук!
Аз също съм на мнение,че поне по две дечица трябва да имат
семействата,но хората са странни!

# 298
  • София

Simbioza :страхотен аватар!Това щерката ли е?Много е сладка Heart Eyes

Благодаря ти оценката!Не,не е бъдещата кака,но пак е много сладка! Grinning

# 299
Момичета, Бебешоци е пуснала нова темичка, заповядайте в нея. Ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384425.new#new

Общи условия

Активация на акаунт