АВГУСТовските момченца и момиченца чакат първите кокиченца

• 14 920
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Граци, хора всякакви... Аз никога не съм се изтъквала, че кърмя или пък, че е голямо геройство, просто имам кърма и мога да кърмя това е, но пък сравнението ми с циганките направо ме размаза  Tired А за пиенето на чай браво  Peace Аз и баткото кърмех и постоянно наливах с течности, чайчета сокчета... Много е хубаво детето да пие течности, колкото повече по-добре, сега се ядосвам, че Кирил не иска да опита дори...  Tired
А за карираният лист... Внимавай, само ако не е кариран а чисто бял например...  Naughty Не ми се мисли какъв проблем ще стане!  Whistling Mr. Green

# 256
Стели Мели, като чуя такива изказвания и направо ми призлява.  Sick Добре, че тук поне никой не коментира с какво и как си храниш детето. Свекърва ми се опита на няколко пъти да коментира, но ѝ беше казано да не се меси и вече не говори на тази тема. Но пък баба ми, което много ме учудва, не спира да ме разпитва и да дава мнение. Според нея Алекс не спи добре, заради кърмата. А видиш ли до тях живеело едно циганче, на 7 месеца изяло една сърма и една филия хляб и после спало цели 3 часа.  #Crazy Joy Пък моето спи по 30 мин.  hahaha hahaha

Синадарела, честит ви двоен празник!   bouquet

Пихи, и от мен приятно изкарване с мъжа ти! Тези моменти са незабравими. Преди да се преместим заедно тук, той работеше тук и си идваше на няколко месеца веднъж.

Бланш, Граци, много слади са малките госпожици, и майките им също.

Стела, Дара е много сладка също.

Ето и един кавалер, че много госпожици по страниците

# 257
Steli_Meli коментарите са жестоки! Ето и един от нашата педиатърка, която на прегледа на 6-ч месец, каза, че кърмата вече нищо не му дава на детето  Shocked, един вид да давам вкарвам по-бързо месо и всичко останало... пържолки с пържени картофки още малко Simple Smile. Айде захранването може и по-бързо верно, но това за кърмата...
А кашите, които давам са безмлечни и затова, за да не кърмя вече след твърдите хранения поне искам да слагам АМ.
Днес опитах след обедното пюре да дам АМ със шише (тъй като забравих да сложа в пюрето и вече беше късно, щеше да се разреди много), ами то няма таково чудене и извъртане на глава и стиска беберона, а устата му отворена и тече отвън всичко, мръщене... Как процедирате вие, с какво му давате АМ при отбиване, шише, чашка с накрайник? Споделете, моля?

# 258
Пиаф, ами аз (без да те ангажирам с мнението си) вече съм с две заместени хранения. Не мислех да замествам преди 1 годинка, но така се получи - детето само си определи режима. Та сега сутрин към 10 давам зленчуково или месно пюре, а следобед към 4 каша, кремче. Кашите са ми млечни от готовите, в тях си има АМ, кремчетата приготвям със замразена кърма или добавям АМ. А млякото наистина можеш да пробваш да даваш с чаша, или пробвай да смесиш с бисквитки... Flutter

# 259
Колко са порастнали нашите бебета и са толкова сладки Heart Eyes

Ние в неделя бяхме на Погача и толкова малка ми се стори госпожицата ,беше ме страх да я взема.Наистина много бъро се забравя.Ето го и батко Дари с новата му приятелка:

Svetlag,напълно си права за Лактаната,ама какво да се прави това е положението.

Пухи,честит мъж Wink и  ние се включваме в "твоят"конкурс:

# 260
Здравейте момичетааа!  Hug
Аз съм супер положително заредена! Видях си момченцето - много е хубав и пораснал  Heart Eyes Mr. Green
Това важи за всички показани бебенца. Сиянка-глезанка и тя е много пораснала, разхубавила се е , а за Ния, Дара и Мари просто нямам думи - уникални хубавици и кокетки  Heart Eyes Снахата голяма пънкарка с новата прическа   superuu а майка й с тия херпеси -съмнителна  newsm78
Алекс и Даримир също много пораснали и сладки станали - мамини муцунки!  Heart Eyes
Брит и аз изгорих Денис в събота  Cry
Браво на Пуканката и Кали, че са преборили гадния вирус, е няма да му се дават ,я!!!  Naughty
Интрига линийката е супер, въпреки, че доста от момичетата вече ни изоставиха, ама явно нямат нужда от нас  newsm78 Нищо поне малкото ,които останахме сме редовни и ще си празнуваме годишнини  Party
Пухи  Hug  Heart Eyes приятно прекарване!!!
Ел всичко ми е на Себамед - уникална козметика. Гласувам с две ръце  bowuu
Стели този уикенд за първи път не проведохме форумска среща  Joy иначе мястото е Търново, но се виждам само с Теди  Grinning За Великден сме там, ако си все още при ваще ще се радвам да се видиме  Hug
Синдарела честит двоен празник!!!   bouquet
Честито и с малко закъснение на снахицата ми мила! Жива и здрава да е за радост на свеки  Joy Joy Joy
Ето малко фото и на мойто малко зайченце!!! и бати също... Heart Eyes

# 261
Да взема да се разпиша и аз ,че от доста време не съм Simple Smile
Завърнах се на работа и не ми остава време .И хленченето на Габриела през последната седмица  беше нетърпимо и все на ръце са я разхождали ,а и аз като си дойда от работа не правих друго Shocked.Спеше не спокойна ,мрънкаше и само мучешеее,ама  от онова МУУУУ,дразнещото Laughing.,по цял ден и по цяла вечер мучахме.Днес  напипах зъбче и го зърнах даже .На път е и до ден -два ще се покаже нацяло;сигурна съм че от това е мрънкала най-вече.днес е съвсем различна Wink
отбих я преди 6 дни Peace, без проблемно от нейна страна.Мислех си да  се помъча пак с цедене на работата, и помпи ,и шишета и какво ли не ,но не се получи.Сега си пие от шишето  АМ .Хапва супичка,плодова каша и пшинична,следобед плодово млекце с кайсия (то най -много и допада)

това е от нас засега...ставам да си поемам домакинските задължения че са доста Simple Smile

# 262
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Бланш, Граци как не съм ви видяла в събота  Close, бяхме с мъжа ми и едни приятели на Гребната база. Щяхме да запознаем Дани с двете красавици Ния и Мари  Flutter.
mamadona много пораснал Дениско  Heart Eyes, сладур голям.
Стели, Дара изглежда доволна от люлката  Grinning.
Всички бебчета са много пораснали.
Толкова от мен  Confused, Дани нещо пак е кисел. Обещавам  да се включвам по-често, че да не ме изключите от отбора  Mr. Green

# 263
Привет милички  Hug

МамаДона голям сладур Дениско и баткото много пораснал ми се вижда, ей растът като гъби.

Адриан реве доста в последно време, особено като го изкарам навън, оглася целия квартал за 20мин, всички майки ме гледат с ей такива очи  Shocked как детето реве а аз нищо не правя, ами като му знам номерата, нищо не помага - вода, взимане, дусане, реве си и това е след малко се нареве и заспи  Crazy Зъби не виждам ..
Вечер пак същата процедура - ревв, спи му се, нося го, нося и пак се пъне, оставям го - реве че съм го оставила  Tired
Лудницата е на 6. Хубавата новина е , че  започвам да пиша дипломна работа, избрах си дипломен ръководител. А дано намеря време

СМГ, твоя кавалер уникално готин  Heart Eyes

Синдарелка, хубав ден си имате, честити ти рожденици - живи и здрави да са ти  Hug Hug

София ми нападна компютърчето, очаквайте продължение от мен   bouquet

# 264
Здравейте милички wavey
Не съм писала от доста време.Но с това хубаво време сме постоянно навън. 1swing
А събота и неделя се бях разчистила из вкъщи. newsm28 newsm79 1ironing wash hang 1dishes. Толкова много каталясах че когато реших да вляза да почерпя за месечинката ни беше вече 6-ти Embarassed.Пък и не видях някой да ни е честитил което много ме натъжи. Sad.Извинявам се предваритлно ако някой го е направил а не съм видяла. Blush.
Днес бяхме на консултация резултатите от изминалия месец са +500гр. вече 8,700 и +1см вече 78. bowuu
Вчера веше много топъл ден направо като лято.И честно казано си го представях на Арбанаси с Дони и Дениско,но за съжаление не стана така както исках.Дони мила извинявай. newsm51.Но баща ми реши да си оправи наследството приживе и ме извика на разговор.

Аз вземах за слънце кремчето на Клоран ,но 30ти фактор защото не сме от най белите.А пък как не ги е срам за крем от 50мл да ми искат 24лв. #2gunfireУжас направо
От днес вече сутрин ядем кисело мляко.Засега се приема добре.

Честити месечинки на празнуващите днес.И на Жоро на Синдарела.

# 265
И ние се завърнахме днес Simple Smile

Супер положително заредени и отпочинали. А какъв аграрен тен съм хванала не е истина просто  ooooh! Но пък с децата почти не се прибрахме вътре. Пуканката обаче е станала невъзможен терорист, не успее ли да наложи исканията си започва невероятен рев, ама с писъци и захласване  ooooh! Лелееее маймунето му с маймуне отсега иска да ми се налага, ама не е случила на майка  Naughty Дали се разглези покрай боледуването или е някакъв преиод незнам, но се моля скоро да свърши, защото ще ме подлуди  ooooh!

Ставам че госпоицата реве ....

# 266
  • София
Добър вечер.

Синдарелка
, честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав, и много да се обичате!
Bizu, Мартин е същия цирк напоследък.. в момента е в кревата и реве та се дере, но съм го оставила, защото нищо не помага. Според мен нас ни мъчат зъби, но знам ли Thinking
Туко-що заспа в ръцете ми и го оставих в кревата му Whistling

Леле Ния, Мари, Денис, Алекс, Гошко и Дара са невероятни сладури и са много пораснали Heart Eyes

Ние в неделя бяхме на погача на снахата Laughing
Ето и малко фотоси:

http://media.snimka.bg/2604/011464006-big.jpg
http://media.snimka.bg/2604/011464028-big.jpg
http://media.snimka.bg/2604/011464069-big.jpg
http://media.snimka.bg/2604/011464102-big.jpg
http://media.snimka.bg/2604/011464124-big.jpg
http://media.snimka.bg/2604/011464157-big.jpg
http://media.snimka.bg/2604/011463989-big.jpg

Честита месечинка на всички порастващи с още един месец сладки бебоци!
Нека растат здрави, красиви и усмихнати!

# 267
Привет и от мен!
И аз като всички останали меря улиците! Crazy
Всички бебчета са мнооооого сладички! Честити месечинки на всички,които празнуват!
Теди, не се ядосвай - сигурна съм ,че не е било нарочно!Да ти е живо и здраво детенцето! Аз да ти кажа честно, много-много не празнувам тези месечинки. Е, споменавам я , целувам си го Дребчо, но до там. Някак си не ми идва от вътре. Затова и не се сещам да поздравявам... Embarassed Извинявам се, ако някой се е засегнал.
И сега се сещам, че не съм поздравила и малкото ни християнче.... ooooh! Ния, бъди много здраво, умно и красиво дете! Честито и на Граци!

Относно липсващите момичета... Аз писах на някои... Някои ми отговориха, други не. Явно наистина не им е приятно вече тук и затова не влизат.  Sad  А толкова бях свикнала с тях.  Наистина ще ми липсват. Но много се радвам ,че Ася е отново сред нас! Hug Даже вчера щях да я притесня по телефона , че сестра ми изпаднала в кофти ситуация в София, но всичко се размина. Ми какво да направя?! Само нейния телефон имам  записан  Wink

Какво стана със Стели_Мели? Щяхме да се виждаме...28 мина и замина! Нищо - не е късно!Мъжът ми всяка седмица е в Ямбол, така ,че може ние да прескочим до Елхово и да се видим ! И с Елл, разбира се!

Аз днес се натрових от кафе  ooooh! В желанието си да се науча да разчитам утайката на кафето , ми се разхлопа сърцето  Blush

Интрига, Мартин е страхотен!Пу-пу! И за пореден път да се повторя-одрал ти е кожата!

# 268
Мамините бебенца малки  Grinning

Малчева няма проблем наистина, при нужда звънкай Wink

# 269
ааа Таничка така няма да се разберем  Naughty само да изпуснем Даримир от поглед и ни е сменил с по-млада  Close

отчет от моята кукла +2см(68) и +500г(8000),доволна съм  Simple Smile

ама всички ви хванах как четете през редовете  Naughty затова пак питам-каква проходилка ще ми препоръчате?
хайде накарах се на всички сега мога да си лягам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт