АВГУСТовските момченца и момиченца чакат първите кокиченца

• 14 920
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Гледахте ли по новините за  Шейново? Аз направо съм  Shocked

# 47

Няма никой тук всички са във ФБ Simple Smile

Да аз гледах новините....ужас

# 48
  • София
Аз съм навсякъде и никъде.. профила ми тук и във ФБ по цял ден стоят включени. Не пиша, защото няма желание за нищо и не съм в настроение Peace

# 49
А ние гледаме "Бягство към победата" на Слави и съм в потрес Shocked #CrazyТолкова тъп народ, господи, жалко, че няма емотикона да се кръсти ooooh!

# 50
  • София
Нелка, Нелка какво да ти кажа.. нали знаеш, че простотията ходи по хората ooooh!

# 51
Не мога да повярвам, че съм първа за деня  newsm78
Ставайтеее сега ще търся и сутрешно кафе  Laughing Heart Eyes

Ето и аз се отчетох с първото кафе от мен за вас  Hug
Май ви хареса във Фейсбука и тук никой не остана, давайте тема за дискутиране..че ще ни закрият скоро. Докато Септемврийките не мога да им смогна да ги изчета, тук спим зимен сън Blush
Айде любими мои на раздумка.

Честита 9 месечинка на Васко на Стейс (бързо тук на отчет)
Честита 8 месечинка на Дени, Ванката и Никола. Бъдете живи и здрави милички дечица, а вашите мами да дадат някоя снимка да ви видим колко сте пораснали  bouquet

Ние днес станахме в 6 без 5 и заспахме преди малко, аз чета за лъчетерапии, че имам един познат който трябва да се подложи на такова нещо и проучвам как стоят нещата в София Praynig

# 52
  • ....от ляво до десния завой...
Привет,
и мен ме има във Фейс-а, но там хортуваме с дружките от едно време които сега са зад граница... Wink
Защо като имаме Августовска тема тук, всички августовски майки трябва да си хортуват във Фейс-а, това не можах да разбера? Rolling Eyes
Аз имам много сериозен проблем със зърното на лявата гърда, раничката не се затваря вече близо седмица и все така ме боли, позараства само от едно кремче Бочко, но то е противовъзпалително, да не си помислите че е срещу подсичане.... Mr. Green Цедя гърдата на ръка и не давам на Борис да суче от нея, защото при всяко сукане се отваря дупката-рана на нова сметка..... Sad В чудо съм се видяла, не го пожелавам на никого.... ooooh! В 10 часа отивам при докторката, да го погледне това чудо та да не стане по-голяма беля.....
Хайде, приятен ден на всички от мен....

# 53
  • Бургас
Добро утро!
Времето днес се очертава супер за разходки.
И ние снощи гледахме "Бягство към победата", умряхме си от смях с някой от участниците  Joy Joy

А да ви питам нещо. Вие взехте ли вече някакви слънцезащитни кремове за малките?

# 54
Добро утро, мерси и за кафенцето Hug

Аз оставам тук Peace, с тоя Фейсбук нещо не мога да се оправя Whistling, а и нямам време да се занимавам.

Днес и в Русе времето е хубаво и слънчево. След като се наспи малкия излизаме, че сме и на консултация днес. После ще се отчетем, само няма да се шашкате от размерите ни Wink.

Poppi аз слънцезащитен още не съм купувала, но мажа с кремчето на Нивея, което е за студ и вятър.

ето и една снимка от нас, сори за размера Embarassed

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:50 от marian1

# 55
Добро утро милички!  Hug
Бизу благодарско за кафето, определено имах нужда.   food010 Много сладичък този Ади, бе - направо да го изяде човек  Mr. Green
Аз съм в ремонтна треска и ми се е запалила главата. Вчера си купихме диван, на принципа купуваш първо копчето а след това балтона  Mr. Green Колко много работа ме чака, направо не е истина  ooooh!
Нелка какво реши за антибиотика, муци? А всъщност как е Али - не е ли вече по-добре? Тръгна ли на училище? Аз също съм пила Ципрофлоксацин-а, ама беше преди 2 години и се сдобих с гъби  ooooh!   Close Е, не е истина как го измисли това за емотиконка която да се кръсти  rotfImbo
Малчева недей така бе маме! Аз също бих искала да чуя мнението ти  Naughty А нали хората казват, че в спора излиза истината, така че дори някой да не е съгласен - окей, ти не натрапваш никому нищо, просто мнение  Peace
Пухче сигурно съм миличка че се стягаш да посрещаш мъжа ти , ама не ни изоставяй и нас  baby_neutral Честито на патеричка на Митаченцето. Снимката им от оня ден с Мони ме просълзи.
Интрига тая липса на настроение определено ми намирисва на мъжка намеса, права ли съм? Ако е това,тегли му една майна, я виж какво момченце си имаш - цяло златно съкровище  Hug
Синдарелка да се оправяш бързо  baby_neutral и пиши какво ти е казал лекаря!  Peace
Айде чао, засега от мен - до после! Ще поработя малко и в почивките се впускам в плочки, мивки, ламинат и т.н. Да ми е честито  Crossing Arms

# 56
  • София
Добро утро и от мен!!!

Бизу ,мерси за кафенцето.Сега си го пийвам и след това се приготвяме за разходка.Най-накрая пролетта реши да ни посети Laughing

Поппи,и аз не съм купувала още слънцезащитно кремче,нозадължително трябва да го сторя,че много бял тоз моя Боби и даже педито няколко пъти ми напомни Thinking

Синдарела,бързо да се оправяш PraynigПиши как е минало при лекаря.

Мамчета,тежат ли ви вашите бебоци като ги носите на ръце?
Аз вече изнемогвам и съм в чуденка занапред какво ще правя.А доста често Боби иска да го разнасям,май лошо го свикнах покрай коликите.В момента не е от най-тежките бебета-8200гр,но с моите 50 кг ми идва бая тежичко newsm78А като стане 10кг и нагоре....... Rolling Eyes

Лек и слънчев ден на всички Heart Eyes

# 57
Точката е 9 кг, и иска да е постоянно на ръце, аз заяквам с нея  Laughing

# 58
  • Бургас/Пз
Добрю утро!!!

Аз съм се хванала да гледам старите епизоди на Забранена любов и снощи съм изтървала това Бягство към победата, ама явно не съм изпуснала много.

Попи, аз съм взела Мустела 30 фактор и го мажа малкия като има повече слънце. Незнам дали не трябваше да взема 50??? newsm78

Аз също нямам много време за Фейсбука, че то като е хубаво времето сме повече навън и като се прибера все има нещо за вършене.

Калоян е вече почти 9500 ама ние не го разнасяме изобщо - първо защото тежи и второ защото не обича много. Но по време на кърмене или вдигане от леглото доста си тежи.

Мариан1, Бизу, големи сладури са малките , напров да им се ненарадва човек!!

# 59
Добро утро Simple Smile

Днес съм с доста по-ведро настроение за разлика от вчера. Само чакам да се събуди Жаки и да я нахраня ииии навънка  Grinning

За слъцезащитен крем имам подарен на Garnier 50ти фактор и добре, че ме подсетихте, защото миналата седмица Жаки зачерви бузи и нос.

Мамадона, не се оплаквай  Party какво по хубаво от това да обзавеждаш и избираш за ново жилище....

За носенето на ръце, нищо не мога да кажа....Жаки не е от най-тежките, не я носим много много пък и като я гледам май скоро ще проходи. А вчера сама пропълзя половината легло, заради връзката с ключове. Досега го правеше, но с помощ, като и подпирахме краката.

Синдарела, много неприятно това  Confused А той Бориско зъби имаше ли, че не помня  Embarassed Аз незнам все си мисля, като и попорастат на Жаки зъбите и ако почне да ме хапе много ще пусна в употреба пак силиконовите зърна.

А това "Бягство към победата" нещо като онова състезание ли е "Шеметна надпревара"

Общи условия

Активация на акаунт