118 DE: Голямото разчепкване

• 11 062
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Страдам, хора. От жестоко нетърпение. Времето тече бааааааааааавно, когато искаш нещо да се случи, а като се случи (ако се случи), времето, през което продължава, ще мине бързо като секунда, нали си знам. Очаква ме един страхотен следващ месец и половина, не помня дали не го казвах това вече... Както и да е, имам чувството че времето тотално се влачи, а после ще хвърчи като ненормално.

# 76
  • Немция
Ванче, на голо съм като теб- ако не и повече, поне в моите очи така изглежда. Sunglasses Представям си до 39-та седмица как ще се пукам по шевовете- ама здраве да е. Нали това ми е работата на корема сега- да расте напред и все напред! Wink

[Сърфе, и това ако не е обида, на Twisted Evil да спиш по без гащи и да не ти обърнат внимание Mr. Green Mr. Green Wink
Не се обиждайте- гордейте се, че сте се опазили! Mr. Green Щото и това не е лесна работа! Laughing

# 77
  • Варна
Привет,мадами
 Бибитке,супер ти е коремчето,радвай му се такова каквото е,а пък другото няма значение  Hug
Първата бременност и аз качих около12-13кг,но май стана точно така,до към 7-8м не ми се кусваше сладко,
но до края ела да видиш.
Но втората,благодарение на големия ми дзвер-вихрушка,едвам се сдобих със скромните-8кг,
честно дори бях започнала да се притеснявам,че е твърде малко,но всичко беше ок.
И сега след две бременности съм по-слабичка от преди първата bowuu

# 78
Какво опазване, бе Бибитке, че то никой не ги е нападал, е в това се състои "обидата" Mr. Green Wink

# 79
  • Немция
Биба, именно- вдъхнали са необходимия респект тогава.... Grinning Не са били възприети като чист сексуален обект!

Дианджели, каквото и да е коремчето, мое си е- не си го давам! Mr. Green

# 80
пак побезгащената тема. падам си..........аз много съм се запуснала. никви таквиз мисли не ми минават през главата.

сърфо, къв е тоя бедеесемски аватар. мноу свежо.

за корем не мога да говоря Crazyаз моя си го имам от 10 години и съм вечно в 5 ти месец. така да се каже десетилетна бременност Mr. Green
кво пък, и така ми е добре. нещо се закучи диетата, първо се стабилизирах емоционално, пък пак ще почна, но сега си угаждам много.

# 81
Сърфе, и това ако не е обида, на Twisted Evil да спиш по без гащи и да не ти обърнат внимание Mr. Green Mr. Green Wink

Така се калява стоманата!

Мато, пролетно ми е едно... Mr. Green

# 82
aз пък зяпам фериенвонунги по бодензее...................на пътуване вървят нещата...........

ма съм джелезна, а. сума ти време се заседяхме тук...........

# 83
Къде тръгна пак  Мате. На къде те задухва вятъра.  Joy
Ние с Виктория до сега се плескахме с бои. Голяма цапаница стана. Рисува с пръсти до сега.  Joy Отивам да я вкарвам в банята   bath1

# 84
  • Germany
Да ви кажа аз като старо куче, по без гащи да си легнем ние и нищо да не се случи - ей тука не можете да ме излъжете  Naughty Naughty Такива филми нЕма, ами що сте се събували и двамата да ви пита човек, айде не на мене тия  Flutter Моя опит показва, че щом сме стигнали до без гащи нещо ще се случва, какво ще е зависи колко броя дайкирита сме опънали предварително  Sunglasses   

# 85
зависи колко броя дайкирита сме опънали предварително  

Joy Студентското дайкири знаеш ли какво е - водка "Флирт" и степче.

# 86
  • Germany
зависи колко броя дайкирита сме опънали предварително  

Joy Студентското дайкири знаеш ли какво е - водка "Флирт" и степче.

баш него имах предвид  Laughing

# 87
  • Варна
Оф,ние продължаваме да си замръзваме,няма парно,няма топла вода,направо вече откачам #Cussing out
Днес сутринта включвах готварската печка,да се затопли,че да преоблека децата
В духалката напъхаха молив и тя е извън строя

А,забравих да ви се похваля-преди няколко дена ми се обаждат и ми съобщават,че съм
спечелила екскурзия до Турция,за двама,в 5звезден хотел,само самолетните билети са
от нас(169е на калпак).Става въпрос за периода 11.09-03.10.
Малко се чудя,вие какво ще  кажете кажете по въпроса,как ви се струва?

# 88
дианджели, а има ли начин да вземете и децата?  С доплащане за техните билети и допълнителните сметки в хотела, естествено.

Много неприятно това с парното - при нас го пуснаха още вчера вечерта.

# 89
  • Варна
 Е,Сърфи,сега ти разглеждах снимките от морето,какво коремче(супер плоско)
извади.Страшна си!Снимките са страхотни
Благодаря ти,малко се постаплих  bouquet

Казаха,че трябва да проверят дали ще има места,но ако ходим ми се ще да е по ергенски Wink

Общи условия

Активация на акаунт