Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 749
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Страхотни новини, neky! Продължаваме да стискаме силно палци!  baby_neutral
 Heart Eyes

# 31
Браво,само хубави новини да има Hug
Пак стачкуват по границите,на майка й се отложи пътуването,щеше да идв на 3-ти,уф много ме е яд.Дано да е нещо инцидентно и за ден,два да се уталожи Sad

# 32
Има питане за адреса на автобусната фирма АНИ илина "Турист Сървис" в Атина.Ако някой знае инфоемация за адресите моля да ми пише,че трябва да правя резервация за родата ,че ще идват по Великден.

# 33
Прочетох някъде в нета, че за утре се готви общонационална стачка, имате ли някаква информация?

За автобуси, има една фирма офис на Статмос Ларисис и един офис съм виждала в Пирея срещу пристанището, за съжаление не знам как се казват тези фирми.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:29 от MaryJane

# 34
ами да, утре ще има стачка.
Ето един линк за придобиване на както се казва μια μικρή γεύση Simple Smile
http://www.chiosnews.com/cn30320091042230.asp

# 35
Поне ще е еднодневна стачката Peace
За автобуси,има бюро на фирма АНИ,офиса е в Атина,на ул. Агиос Костадинос 33,ако не се лъжа.
Майа реши да идва с влака от Сф,по-удобно е,и поне ще се наспи на спокойствие Wink

# 36
Има питане за адреса на автобусната фирма АНИ илина "Турист Сървис" в Атина.Ако някой знае инфоемация за адресите моля да ми пише,че трябва да правя резервация за родата ,че ще идват по Великден.

Ето на Турист Сървиз, но не знам доколко информацията е актуална:
 "TOURIST SERVICE" Автобусна линия : България-Гърция-България

Атина, пл."Карайскаки", ул."Каролу"10 тел.+30 210 522 23 90

За по-сигурно роднините ти могат да се обадят и да получат пълна информация на телефоните на Централна Автогара София.
Има и пълно разписание и цени на сайта им: http://www.centralnaavtogara.bg/cbs/home.nsf/0/23E48861E26E443AC … BDA4?OpenDocument

Аз един път пътувах с тях по спешност. Билетът беше много евтин, правиха поне 5-6 почивки и малко се изнервих, но си свърших работата. Даже в началото на пътуването раздадоха на всички по бутилка минерална вода и кроасан Laughing
Аз лично бих те посъветвала да провериш и с влака. Има директен спален вагон от София до Атина за около 50 евро. Понякога има и евтини самолетни билети. А ако ще пътуват повече хора излиза определено по-добре с кола.
Пътуването с автобус е доста дълго, 14 часа седнал и затворен в едно пространство с 50 човека не е особено приятно.

# 37
Аз съм най-доволна от автобусите и шофьорите на ОСЕ  Peace Най-добрият транспорт, с който съм пътувала из Европа, като изключим експресните София/Истанбул  Peace. Доколкото знам в Атина има три гари (поне бяха толкова преди  Wink) и инфо лесно може да се получи на гарата за международните линии (особено за България и Албания). Това са няколко барачки-стаички на 3-4 спирки максимум от площад Омония с автобус 51 посока извън центъра. Българската фирма за свръзка е МТТ, продават билети на новата автогара в София, но аз тях ги намерих чрез "Бохемия" така че можеш да се свържеш с тях в Пловдив, ако решиш  Peace

Hug

П.П. Веднъж направихме с пътниците в автобуса и с мои приятели от Атина, с които се случихме да пътуваме заедно, съпоставка на цените (от любопитство) и излезе, че моят от БГ е доста по-евтин, не знам дали се дължеше на датите на закупуване  Peace

# 38
Благодаря ви много за отговорите. Ще им се обадя веднага, защото може да няма вече места, защото чух, че покрай Великден е трудно да си намериш място .
Хубав и слънчев ден на всички!

# 39
 Hug Стискам палци да намерите хубави билети и да е леко пътуването  Peace

# 40
ще се пробвам да раздвижа темата  Grinning

бихте ли споделили най-интересните и носещи удовлетворение професии- ваши и на познати, или пък просто сте чували за такива...

споделям първа:
1.една позната е интериорен дизайнер- прави страхотни неща, ужасно креативна е... и успява чрез хобито си да изкарва добри пари.
2. 2-ма лекари: страшно отдадени на професията, ангажирани,всеки ден изправени пред ново предизвикателство, често по семинари и разни надграждащи курсове...случвало се е да имат 36h дежурство по нова година и не мрънкат...е, сигурно зависи и какъв лекар точно си и колко тежки случаи/ болни пациенти имаш  Peace

вие сте Simple Smile

# 41
Браво, Azalee  Peace Направо шокова терапия  Wink

Ами днес средният брат на мъжа ми има рожден ден   cookи да спомена първо него  Grinning Може и да няма университетска степен, но пък разбира много от узо и технологии и за мен всеки, който произвежда нещо по изкусен начин, е достоен за възхищение   smile3521 Такива са всичките ни хора на Лесвос. Много обичам като започнат да ми разказват как се прави истинско узо и дядото на мъжа ми става особено забавен като започне да клати глава и да цъка, че единственото останало истинско узо е това, което се прави на острова  Laughing

Тези дни нали бях в София да се видя с дизайнерката, която след някой и друг месец да ми ушие рокля за сватбата, уверих се за пореден път, че точните хора се разбират от първия момент  Party Показах й модела, който ми подсказаха MaryJane и Asioula, разгледахме заедно италианските тежки коприни и дантели с декорации за постигане на ефекта на екрюто и падащата неравна кройка  Simple Smile Разлепихме почти целия албум да наслагваме платовете един върху друг. Запознах се и с другите момичета в студиото, разказах ми накратко историята ни с мъжа ми, за да ги запаля за идеята - паснахме си веднага. Измериха ме, дадоха ми ценни идейки за целия тоалет и за нещата, които могат да декорират с дантелата.

На другия ден само ми се обадиха, за да ми кажат, че италианците разполагат с всичко и платовете ще са доставени в Бг след десетина дни, така че не се налага да променя нищо  Peace Добре, че се задействах по-отрано, че дизайнерката тепърва ще пътува, а пък фабриката в Италия не работи през лятото  bowuu Като си тръгвах мацките ме похвалиха искрено за вкуса, за това, че съм избрала нещо красиво, което ми отива и отбелязаха с облекчение, че отдавна не са срещали клиент, който да знае толкова добре какво иска и да идва подготвен  Laughing

Мъжът ми пък си изгуби десет дни да чака един кипърец да се напразнува със служителите си в тамошния клон, че да се срещнат. Беше бесен заради отношението на човек на такъв пост, но истината е, че това се проявява спрямо всички и във всяко отношение  Wink

Та с една дума се възхищавам на всички онези, които влагат желание и страст, в онова, което правят, и се отнасят добре с хората в и извън работата си   bouquet

# 42
Zdrawejte momi`eta !
Otdawna ne bqh wlizala tuk.
Mnogo radosti i zdrawe na wsi`ki !

# 43
Рали, къде се изгуби   bouquet

# 44
В момента се сещам за една от най-трудните според мен: шофьор на тролей в Атина. Не стига дето трябва да се провираш между спрели безобрано автомобили по супер тесни улички, ами и си вързан Laughing

Ще разкажа и за най-хубавите професии, само да помисля малко newsm78

Сещам се и за takuzi, която трябва да ражда по мои спомени през Април  Hug как си?

Общи условия

Активация на акаунт