Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 066
  • 453
  •   1
Отговори
# 165
След тоз як бой, утре ако не съм -1 кило пък на  Joy

Благодаря, девойки! Отивам да правя вечеря, днес ми е последен ПЗ ден.

# 166
Бърз доклад от мене тая вече

Дългоочакваното минусче дойде:)

Остават САМО 3 килца до целта

Поздрави на всички  Hug

# 167
хладилникъ осиротя - няма му веч хубустите ми само рафтовете му стърчат кат оглозгани фтичи джонгъляци...

Joy Joy Joy

Мани друго ами кат се прибрах продължавам да се лиготя на този странен език.....
Мажо вика:да си руса - не си руса, да си бебе - не си бебе.....А ми напират отвътре секви простотии... Crazy

ПП: Спирам...Сега нема да ме чуете поне един месец... newsm43

# 168
 waveyХей-хей здравейтееееееееее!
Е ето ме отново се появвявам за малко защото от две седмици немога да стигна вечер до компютъра защото леглото ме влече по силно тъй като през деня тичам по задачи и вичер гледам да newsm64 1ironing wash 1dishes newsm75 newsm79 и за компа не остава време.А на всичко отгоре ме наляга и пролетната умора и всичко ми идва в повече.Иначе всичко между мен и чичо Дюки си върви супер само едно ме притеснява и ще помоля по "старите" и опитни Дъканки за съвет Praynig в горната част на тялото отслабнах фрапантно много а в ханша и бедрата не съм мръднала и см дори от ударния си етап и след дълго мислене реших да започна с 2/0 дни но за този вариянт нищо конкретно не пише в книгата и немога да разбера какво точно означава "нормално хранене без прекаляване" какво точно мога да ям и с кое да не прикалявам.Та ако някой може да ми разясни този вариянт ще съм благодарна Hug Hug Hug
Благодаря ви предварително

# 169
  • София
Защо без мен се лиготите бре ..... ooooh!

Аз бях на родителска среща държах се като една истинска разумна майка ...пък вие тук мъдрости сипете а  hahaha hahaha
И зеленотот опасано  Crossing Arms
Ще ям салата от зеле  Naughty
Вещи не  се притеснявай бре  Hug.... просто се дообясних да не вземе да се пръкне някоя безсмислена дискусия ... иначе не исках да пускам цялата статия, че забелязвам напоследък хората реагират много крайно - да не вземе сега някой да реши, че не му трябват плодове в трета фаза - само заради тази статия
истински се страхувам за тийнеджърите -четящи, ентусиазирани  и крайни в действията си

# 170
Дяволица, без да претендирам за особено компетентна и "стара" Дюканка бих те посъветвала да не минаваш все още на тази схема. Видях по линийката ти, че имаш/искаш да свалиш още 12кг. и не мисля, че с 2/0 ще стане това, а ако става то ще е адски бавно. По време на моята втора фаза също в началото свалих повече от кръста нагоре, а при постигане на целта ми (62кг. при ръст 170см.) бях кожа и кости в горната част на тялото, а дупе и бедра бях ок. Мисълта ми е, че ако структурата и физиката ти е такава и си с по-широк ханш и там основно пълнееш, не се чуди, че се е получило това до момента. Просто трябва да мине малко време и когато няма горе от къде да сваля повече, организмът ти ще почне да топи и надолу.
Дано съм ти била полезна!   bouquet

# 171
 Sunglasses

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:21 от ВИКИТО

# 172
             ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ, ахахаха не мога да си прибера ченето, умрех от хил.........., ВЕЩИ май файда от тиганя вече няма, сички ги избива на спам, ади да одя и аз да паса ... КОПЪР щот днес е протеинов ден викате!  
             ИНСЕНДО - голяма си хубавица и си смъкнала доста килца - браво момиче;
             ТАТИТ, СЛАБЕ, РОСЧО, ВЕЩИ, ТАНЯМАНЯ, ГОРДА, ДОРЕ, МАСТЕР и всички   направо ми напълнихте душичката, малей както бях уморена, мина ми умора мина ми всичко, тъй като гледам, за 5 се заформя сериозна срещичка, направо си ви (съвсем приятелски) завиждам!
             МАСТЕРЧЕ - идеята за сандвича е върховна, от утре и аз на такива сандвичи минавам;
             СКО - малкият мъж няма да скучае ако го заведеш на срещичка;
             Коя е тая смела АНОНИМКА в края на миналата тема, малката, цвета отговаря на мислите ти, точно това което си помисли исках да ти кажа!!
             ВЕЩИ, направо ти се възхищавам, че при всички ситуации успяваш да запазиш самообладание, ЕВАЛА! Благодаря ти за новата темичка, както винаги - перфектна!

ГУШКИ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!

# 173
  • София :(
   Добра ви вечер  Hug
 Изчетох ви, бре, ама с много зор   #Crazy, то сте писали, писали, че даже и на спам ви избило  Laughing
  krikri, mirka 75, gulbenur, tonny bg, Snow4eva, Янич, iv mikova, mandarinkata, lipstick, CkO@ и всички останали, дано никого не пропусна,благодаря ви за милите думи и хубавите пожелания  Hug Hug Hug Нали си знаете, че без подкрепата и помощта ви нямаше да го има този резултат  Heart Eyes
  чочосан, Snow4eva, то това навика е велико нещо  Laughing Тази сутрин и аз пих кафе на готово  Wink
  Snow4eva, ти си била неподозиран кулинарен талант, я да не си траеш и да показваш повече такива вкусни красоти  Peace
  mihi69, гоним се с теб, ама яко се гоним  Laughing Честито ти минусче, дано тръгнат килцата да си ходят от теб с бърза крачка  Hug
  incendio, много добре изглеждаш, смело до целта, че лятото идвааа   bouquet
  Варненки, ма много сте готини всичките, усмихнати, лъчезарни  Hug  bouquet
  Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички, като наготвя пак ще изгрея  hahaha

# 174
Викито имаш много голяма разлика, а и русото много ти отива  Peace  Hug

Мименсита, поздравявам те за резултата   bouquet 

Дяволица, не минавай на 2/0, ако наистина имаш още 12кг за махане, по добре мини на 2П/7ПЗ

ПП
Ivetunka - Здравето е на първо място, ако е толкова силна реакцията ти на тялото към белтъчините може да се наложи и напълно да ги изключиш. Важното е да си здрава. Избягваш пържено, мазно, сладко, тестено.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 21:24 от svetlat

# 175
Здравейте,

Отдавна не съм писала, но съм режимна от 01.01.2009 г. вече почти постигнах желаното тегло свалих 12 кг. и вече съм 59 кг., но от две седмици страдам от остър дерматит, който според лекарите е реакция към белтъчините. Чудя се какво да правя, за да задържа постигнатото? Дали да мина в 3 етап и да огранича максимално белтъчните храни, докато излекувам дерматита, но пък така нарушавам основния принцип на режима! Можете ли да ми помогнете със съвет или от собствен опит?

Поздрави на всички и предварително благодаря!

# 176
Благодаря ви за бързите отговори и за съветите Hug може би наистина трябва да поизчакам да ми останат поне 3-4 кг за сваляне и тогава да мина на този вариянт, а иначе вече ми остават 10 кг за сваляне и от понеделник тръгвам на аеробика като за начало защото вкъщи нямъм къде да се дупя   animal085 newsm39

# 177
Флучия, днес се чудех къде зачезна  Hug , а ти си чела стари теми
Ivetunka, относно режима не мога да те съветвам, но имам опит с дерматит при бебка. Не беше много страшно, но мога да препоръчам серията на A-derma exomega - тоалетно мляко и крем (едно и също са, но крема е с по-голяма плътност). 24 часа след нанасянето (при къпане следващата вечер), още се усеща мазна консистенция по кожата  fingerscrossed
Дяволица, и аз мисля, че ти е раничко за тази схема   Peace

# 178
Благодаря ви за бързите отговори и за съветите Hug може би наистина трябва да поизчакам да ми останат поне 3-4 кг за сваляне и тогава да мина на този вариянт, а иначе вече ми остават 10 кг за сваляне и от понеделник тръгвам на аеробика като за начало защото вкъщи нямъм къде да се дупя   animal085 newsm39

аз не мога да ти дам съвет.. но мога да споделя опит Simple Smile от кръста нагоре съм I , от кръста надолу- ( )  Joy    разбра ли ме  Laughing
Броят ми се ребрата и ключицата и останалите кокали там направо ми изпъкват , апък гъзеца стои .. и явно съм поотслабнала в бедър... и ми е изкочил и брич.. леле като чудовище се описах!  ooooh! Ама си стоя във втора.. нека да се стопят гадовете им  Naughty
 ей сега ще ви пусна една-две снимки.. ама лошото е че нямам - след.. така че ще пусна по време на ..

# 179
renka разбирам те много добре и как няма като цял живот съм била така а след като родих стана още по очебийно ама какво да се прави дано и нашите Венециянски тела дойдат на мода някой ден Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт