Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 060
  • 453
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен
Редовно ви 4ета и все се каня да по4на пустата му диета, ма най-накрая се наканих.
Имам да свалям 6кг, не са много, ама мн трудно става.
Моля за съвет, мисля, 4е нещо не правя като хората.Свалих кило и половина за 5 дена и след това не съм мръднала и 100г надолу
Минах първия етап- 10 дена бях на: сутрин активия 0,5% с 3сл овесени трици, на обяд-пар4е риба или пиле, ве4ер - 2-3 сварени яйца (или 100г обезмаслена извара) и една активия 0,5%.
После 5 дена към пар4ето риба или пиле наобяд си правех някакви задушени злен4уци-тикви4ки, лук, моркови, броколи, карфиол.
И сега съм 3 ден пак на 4исти протеини. (нали трябва да съм 5/5 до достигане на желаното тегло)
Ама след първите 5 дена от на4алото на диетата не съм свалила и грам...
Кажете къде бъркам  Sad Praynig

# 181
Щото казах, че за днес спирам, нека утре започне... сега!

Фили, що точно мен пропусна - дето минавам от дъжд на вятър - ей го днес се раздуха и ти не ме видя.  Cry Wink Hug

Стадооо, намерих я, намерих яяя - Joy  Joy  Joy
Давайте да я слагаме в подписите и да се броим.   Party

За всички, които се чудят коя чавка ни е изпила мозъците, та се мислим за овце - и вас ви чака същото.   hahaha  Hug

И понеже вече е утре...  Whistling

# 182
renka разбирам те много добре и как няма като цял живот съм била така а след като родих стана още по очебийно ама какво да се прави дано и нашите Венециянски тела дойдат на мода някой ден Joy Joy Joy
аз пък си го представям така - някой ден ще съм с фино бедро  Laughing
ето - зяпайте ме :  Blush   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357730
парола : reni
то едва ли нещо си личи .. ама наистина нямам много актуални снимки.. то с тая сесия, никъде не съм излизала  Rolling Eyes

# 183
Супер си, Ренка! Ти си ми пример още от началото   Hug !!!
Светле    bouquet

# 184
Renka, само паролата ти да беше маааалко по/различна. Супер си, да беше сложила и една снимка преди.   bouquet
Още една баба..баба жаба, баба яга..сега баба мравка. Да не е някакъв кеф, ще взема да стана баба риен.
Предната тема завършила много хубаво, а? Вещи, щях да те питам защо сутрин по никое време все в 5 изключваш компа, кога спиш, да не си в Америка ??

# 185
... ми то тоя час по-малко в неделя ще трябва да се избива от някъде  Rolling Eyes
Привет дюканки! Hug

# 186
renka страхотно изглеждаш Hug  bouquet  bouquet  bouquet
а това съм аз http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345588  
снимките са само две и са отпреди но скоро не съм се снимала по принцип не съм фотогенична и необичам да се снимам но това е друга тема.
На всички желая лека и отслабваща вечер Hug

# 187
Момичета, минавам много набързо, само да ви се обадя, че утре потегляме към родината  travel и ще зачезна от темата за известно време... Но чакам с голямо нетърпение 5ти април и живот и здраве да се видя най-накрая и на живо с толкова любими муцунки.  lalalala newsm18
Само да кажа - видях чудни снимки - варненки, incendio, ВИКИТО, Ренка, Дяволица - прекрасни сте, момичета!   bouquet
Гушки на всички  Hug  Hug   Hug  Hug ! И много минусчета на кантара и усмивки на лицето!  Heart Eyes

# 188
Първият ден мина успешно. Имам вече бас с мъжът ми, че до 1 юли ще съм фиданка, какъв по-добър стимул от това. Peace

# 189
  • София
бабо Мравке,где така с тая Активия си тръгнала да бориш килограми?Ей те тука бъркаш-яде се обезмаслено кисело мляко-0.1%.И защо прави 10 дни ударен етап??? За 6 кг са ти достатъчни 3 дни.А и след петия ден не се свалят килограми.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:43 от Roisin

# 190
  • софия
Аби,каза,че вече е утре... Whistling
Викииииии,мнооого сладка,мнооооого!!! Hug
Ренка,Дяволица,както е казал народа"Нашо лошо нема" Hug Hug
Блумче,лек път и прекрасни изживявания в родината.Ще заръчам на някой да те намлящи от мен.Не сЪ дърпай много!! Mr. Green
Лорейн,и моя милост започна на пук на домашния добитък.Голям стимул е,верно.   bouquet
бабо Мравке,Активията я махай.Хапвай повече и наблегни на месото.
бабо Мравке,где така с тая Активия си тръгнала да бориш килограми?Ей те тука бъркаш-яде се обезмаслено кисело мляко-0.1%
Хахаха,изпревари ме! Hug

П.П.Бачинкооооооо,драстиииииии!!! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 23:08 от СлаБе

# 191
  • София :(
  Въх, Renka, Дяволица, страхотни сте мацки. Какво ще ми говорите за фотогеничност, същи фотомодели  ooooh!.
  Моето пернато със зеле е готово и ще ходя да спя, да не ме изпревари пак някой с кафето утре  Wink
  Пожелавам ви лека и отслабваща нощ

а за бързащите да дойде петък    едно мъжко и едно дамско протеинче в аванс  Wink

И едно шерифско, да не ме погне шефката с тигана  Embarassed Laughing

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:58 от mimensita

# 192
                АААААААААААБИИИИИИ, сори - направо не съм те видела в калабалъка, ама след таа фотографиа където си сложила нема как да те изпускам вече..........
                БЛУМЧЕ - лек път и приятни и хубави срещи в родината!
                МИМЕНСИТКА - да те забрави злото да те забрави - ха честита ти 90тачка - от утре да скачаш на пейката на осмичките............
                ДЯВОЛИЦА И РЕНКАТА(ти па кво отслабваш) много сте готини - сладуранки    сте!
                ВАРНЕНКИИИИИИИИИИИ - ВИДОХ ВИ - ПОВЕЧЕТО ПОЗНАТИ СЛАДКИ МУЦУНКИ всчики сте страшно симпатични и усмихнати, колкото по минава времето, толкова по се ИДОСВАМ дето съм толкова далече.
                МОМИЧЕТА кви са тия бабешки истории, тук само   аз съм баба - други баби нема - хихи, я да се стягате - БАБА ТАКАВА, БАБА ОНАКАВА - хама ха - хем сте баби, хем окото ви все в ПЕТЪКА  гледа - еееееййййййййййй ПЕТЪК СЕ ЗАДАВА  умната!!!
                Аз от тая вечер заемам позиция пред компа - нъл тъй! Heart Eyes hahaha hahaha :hahaha
ПП: ЦОЦИ видох те, слизай от балконя!

ФИЛЮДКИ

# 193
Здравейте и от мен
Редовно ви 4ета и все се каня да по4на пустата му диета, ма най-накрая се наканих.
Имам да свалям 6кг, не са много, ама мн трудно става.
Моля за съвет, мисля, 4е нещо не правя като хората.Свалих кило и половина за 5 дена и след това не съм мръднала и 100г надолу
Минах първия етап- 10 дена бях на: сутрин активия 0,5% с 3сл овесени трици, на обяд-пар4е риба или пиле, ве4ер - 2-3 сварени яйца (или 100г обезмаслена извара) и една активия 0,5%.
После 5 дена към пар4ето риба или пиле наобяд си правех някакви задушени злен4уци-тикви4ки, лук, моркови, броколи, карфиол.
И сега съм 3 ден пак на 4исти протеини. (нали трябва да съм 5/5 до достигане на желаното тегло)
Ама след първите 5 дена от на4алото на диетата не съм свалила и грам...
Кажете къде бъркам  Sad Praynig
Здравей, 6кг не са много ( но не знаем сега колко си ), 10 дена са излишно (опасно) много за ударен, активия - НЕ, вечерята ти е много малко като количество и няма никакво месо, не ми е ясно колко голямо е парчето риба или пиле за обед, но пак ми изглежда малко, освен всичко това не виждам и междинни хапвания и мисля, че гладуваш ... и само мога да се надявам, че пиеш достатъчно вода  Peace
Renka, Дяволица, много сте си фотогенични даже   love001
blumchen fee, лек път и много усмивки в родината  Hug

Обичам петък, особено когато почва още в четвъртък вечер  smile3521

# 194
Aa, стихотворението, което Lucie е публикувала е супер!!! Браво на авторката!!! Голям смях падна у нас докато го четях хихих...

Днес отивам при майка ми на работа и тя с влизането ми казва - "От днес съм на твойта диета - една риба изядох на обяд", при което се сепва и казва "ИИИИИИИИ, забравих" и изхвърля един смучащ бонбон в кофата  Laughing амнезира от първия ден  Laughing ..

А иначе след премерване кантарът ми показа 53.500кг - толкова и очаквах (явно доста добре си преценявам тялото и без кантар) ... Надявам се оставащия килограм и половина да не ме измъчи много, ама съм решена да го преборя... ее, давам и малко да ме побутне някой с шут в дупето хихихих........ хайде лека и отслабваща нощ на всички дами! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт