Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 059
  • 453
  •   1
Отговори
# 195
Блумче,лек път и прекрасни изживявания в родината.Ще заръчам на някой да те намлящи от мен.Не сЪ дърпай много!! Mr. Green
Слабенце Hug , мерси много    bouquet ... и хич няма да се дърпам, аз откога го чакам това млящене  Mr. Green   .... и другия път и с теб на живо  Hug

Филюдче, и с теб!  Благодаря ти, ще пътувам и все за вас ще си мисля! Hug  Heart Eyes

Gardenia  Hug  Hug  Hug

# 196
  • София
Добър вечер
 Едвам ви изчитам, много пишете, бре
Само влизам да кажа  #Crazy за снимките, които разгледах - понеже все още се запознавам с вас и не помня имена  Hug С-т-р-а-х-о-т-н-и сте. Иска ми се някой ден и аз да бъда хубава  Rolling Eyes Ще се снимам утре, че да имам снимки за преди  hahaha
mimensita, този мъж, дето си го сложила - чакам аз да се зареди надолу, викам си - какво му стана на компютъра, че не зарежда точно на най-интересното, пък то... явно и за 4 дни на режима човек се побърква  hahaha
 Освен за снимките, исках да попитам и друго - забелязах в предишни теми, че пускате менюта за деня - това инцидентно ли е било или? Защото мисля, че е много добра идея, тъкмо новите ще можем да видим примерни менюта, а "старите" да ни поправят като сбъркаме
 Желая ви хубава и отслабваща нощ  luvbed

# 197
Здравей отслабваща дружина,

Как сте днес? При мен няма нищо ново, според новия кантар съм с половин кило по-малко. Вече не се и моря да си сменям линийката.

Пепеляшка, пожелавам ти да стигнеш желаното тегло и да се почувстваш хубава както искаш.

Лека нощ и приятни сънища.

# 198
Хехе, петъка дойдеееее.......Я да видим сега има ли непослушни момичета

Скор Hug, много ти е сладко момченцето, малеее, а какви големи очи има, пупу, да ти е жив и здрав!
tatianka Hug, Флучия Heart Eyes Hug
Луси Hug тази поема на Биборана е страхотна!
incendio Hug, Викито Hug, дяволица Hug, Ренка Hug, изглеждате страхотно момичета, много сте хубави и имате прекрасни резултати  bouquet!
Немско цветенце Hug, леко и приятно пътуване миличка!
А нашето момче Туни дали е било послушно

Лека нощ от мен и много гушки за всички Hug Hug Hug!

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 00:26 от Tumba_lumba

# 199
  • Бургас
Привет,дюканска дружина! Hug
Най-после дочетох старата тема и затова сега почвам по ред.
Tonito27,миличка, съжалявам за проблемите ти, това обяснява твоето отсъствие.Надявам се бързо да преминеш критичния период  и много хубави неща и минусчета на кантара да те зарадват! thumbsup    
Бебка,помня те, съжалявам за случилото се.И аз мисля,че трета олекотена е добро решение. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Anna1979,помня и теб.Радвам се на постигнатото, успех нататък и пиши по-често,помага yes!
Lucie,не се отказвай да пробваш да направиш сладолед.Когато извадиш купата на машината от фризера,трябва да я оставиш  известно време на стайна температура,зависи колко време е стояла.Трябва да опитваш.Аз първоначално я оставях около половин час да отпусне,но сега понеже я забравям с дни във фризера,я оставям около един час и малко повече.В противен случай на дъното и по стените и се образува леден пласт,който пречи на бъркалката да си свърши работата.Става много вкусен сладоледа,като плодов от машините по улиците.Правя го и с прясно мляко и с кисело.Към самата машина има приложени рецепти и аз ги префасонирах съобразно режима ни.Най -лесно стават следните:1-.кисело мляко,малко изварка със степче по избор;  2.-1 яйце,1 чаша прясно мляко,1-2 с.л. ескуиза-0,2%,степче.
tan4eto,честито на патеричка дюканска година и поздравления за страхотните резултати!    bouquet
Добре дошли на всички нови,с много хъс и търпение да постигнете желаното тегло!
Видях ново мъжко присъствие - Добре дошъл и дано ти хареса нашия режим!
Страхотни снимки на варненки със Зорита! Heart Eyes
blumchen_fee,лек път и щастливо завръщане в родината!    Hands Thumbsup  
А сега да споделя моите притеснения,въпреки че спазвам стриктно допълнителните хранения в трета,включително и галите,продължавам да си свалям.Вече трети ден виждам на кантара 58кг. и положението е както казваше баща ми-обсайт./не знам дали така се пише newsm78/.Винаги съм мислела,че ще се радвам на такива килограми,но не би.На моите години всичко се отразява на лицето.Появиха ми се дълбоки бръчки около устата, а бе не искам повече да отслабвам.А се страхувам и да не кача главоломно ако наруша схемата на третата фаза.Въобще дилема,в голяма чуденка съм! newsm78Приемам всякакви съвети.Весито5,май твойта история повтарям! Heart Eyes
Шуши,честито намаление,колкото до срещичката-пиши ме там!
Лека и отслабваща вечер пожелавам!

# 200
  • София
Санни3 - да си жива и здрава, още утре ще го пробвам пустия сладолед! Точно така стана, по стените се образува няква ледена кора, която блокира бъркалката...
Инсендио, що не спиш а висиш по балконя?
Айде спете спокойно и отслабващо!

# 201
До "ВСИЧКИ" - Сън не ме лови.. в момента съм малко под 92 килограма smile3511 Ритуално няма да пиша в темата, докато не ми дойде акъла, което ще си проличи по коректно показание на кантара Rage С други думи - ще пиша, като спра да грухтя Animal Pig гръм да ме удари Confounded

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 02:01 от tuningmania

# 202
Ренка, къде са ти килата за сваляне нещо ги не видях  Shocked много си сладка и си страшно слабичка... влизай в трета, че ако свалят Хабъл няма да има с какво да те откием  Hug

дяволице, теб който ти е казал, че не си фотогенична МЪногу яко те е метнал  Laughing

мименсита, ПУ за мен шерифското докат не съ ме видели  Whistling и без това сега си го гледкам в Желязната маска и му се възхищявам на потресющата перукясала тиквичка  Heart Eyes

тумба-лумба, филюдка, много благодаря за комплиментите  Blush

Lucie, щот при мен е рано рано  Party и  без това сутрин цъфтя при вас кат стане следобяд...  Crazy

тунинг, мен ако питаш е обратното - 100% си качил щот си чакал да стане сред нощ, че да се запишеш - доказано е вече, че нон-стоп кОпането по клавишите отслабва... някои на акъл, други на други места...  Crazy

ще ви оставя няколко дни да си починете от мен, че утре по някое време ще ми шатнат нетя... и Слава Богу, че от вас човек един багаж не може да стегне  Crazy а пък да не ви разправям как си мечтая да съм Хари Потър и да измагьосам цялата къща да влезе в дамската ми чанта, барбар с чаавето

blumchen_fee, лек път и на теб  Peace

цуфки и гушки на всички  Hug

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 02:15 от incendio

# 203
  • Пловдив
Луси, браво!   bouquet
Риен, в България съм си и ставам обикновено в 7. Отспивам си в сряда след обяд, когато не съм на работа и почивнте дни Simple Smile

# 204
  • София :(
   Добро утро  Hug
 Каня ви на кафе, чай, каквото ви се иска

Най - сетне, петък еее  newsm68 newsm44 newsm68. Ей ви по този повод малко екстри  Wink
 една екстра      друга екстра
  Туни, и за теб екстра 
 Ти какъв си се вкиснал такъв и кой те кара да скачаш на кантарЯ по никое време, я не се впрягай, като се събудиш друго ще видиш  Hug
  incendio, не залитай по шерифското, че ще ядеш тиган  Peace
  Красив, спокоен и режимен петък ви пожелавам  Hug

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 05:58 от mimensita

# 205
  • до Бургас
Добро утро и от мен:)))
mimensita -Благодаря за кафенце:))
Днеска съм 3-ти ПЗ и ще правя задушени пилешки дробчета с домати , лук и подправки и тараторче за разреждане Simple Smile)
Приятен и лек ден Ви пожелавам  Hug

# 206
Добро утро
Мименситка,тази сутрин ти си сервирала кафенцето.Видях,че вчера съм сбъркала.
Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 207
Добро утро и от мен ,мадамки! Hug
mimensita,благодаря за кафенцето. Hug
Мастерче,да не пропусна да ти благодаря за рецептата за фрикасето.Стана невероятно вкусно. Heart Eyes Hug Че и на либидото ни подейства. Embarassed Joy Аз като казвам ,че се отслабва покрай тебе,ти не вярваш. Joy
Луси,ти ли си автора на това прекрасно произведение?Направо ме изпълни. newsm10
Таттит,разгледах ти снимките Преди и Сега.Страшна промяна.Голямо си ми вдъхновение.Поздравления! newsm51
Дайте идея за днешно меню. newsm78 Пишете какво ще готвите.Ние сме на ПЗ днес. newsm44 newsm68
Моля се за слънце и топлинка навън.Дано ни огрее вече ... newsm17
Хубав ден ,мацки и много целувки на всички с минусчета.Аз след малко ще се тегля . newsm03

# 208
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро на всички!
Аз се завърнах! Всичко при мен е ОК. Режимна съм си и се чувствам супер. Липсвахте ми.  Hug Hug Hug
Малко по-късно ще докладвам прясна информация от кантара.
Сега да ви почерпя, че моят мъж взе 3 изпита в Габрово и вече е студент в следващия курс.  Flutter
Хайде да ви е сладко!
http://images.ibox.bg/2008/03/19/underwear/519x257.jpg
Гушки на всички!  Hug Hug Hug

# 209
Добро утро wavey
Благодаря ви на всички за хубавите думи и все пак има какво да се желае и то доста.
tonny и аз днес започвам ПЗ а и е СВ. ПАНАХЯ(така казваме на заплатен ден в нашата фирма) та съм решила да си спретна едно пилешко с гъби моркови лук чесън и т.н. каквото друго ми скимне с една салатка и за обяд ще хапвам бутчета от Билла с ескуиза за мезе.
Чао за сега от мен отивам да се стягам за работа много   love001 на всички Hug Hug Hug
П.П. Благодаря за адреналините на всички които сте пуснали

Общи условия

Активация на акаунт