Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 058
  • 453
  •   1
Отговори
# 210
 newsm51 newsm51 newsm51Добро утро и от мен на всички  HugДнес ми е 10 ден и резултата е повече от желан-5кг Hug чуствам се щастлива красива просто супер Peaceима още много до края на целта но ще го постигна този път PeaceМного съжалявам само за едно че не съм почнала по рано ooooh!Всички ми казват направо си се стопила какво направи и ми намигат тииии да не си си намерила някое младо и засукано Winkагънце LaughingЧакам с нетърпение бургаската среща иска ми се до тогава да съм се вталила още Hugс 2 кг Peaceа сега отивам да си хапна триците и да бягам на работа ooooh!Лек и отслабващ ден на всички Heart Eyes

# 211
  • София
Добро утро на всички  Hug
Мерито Hug, честито!  smile3525
ПП: Спирам...Сега нема да ме чуете поне един месец... newsm43
Недей така, де! И без това толкова рядко пишеш!  Hug

РЕДОВНА СРЕЩА С ПРОМЕНЕНА ДАТА
5 АПРИЛ 2009, СОФИЯ, ДИВАКА НА УЛ. ГЛАДСТОН ОТ 13 ЧАСА!!!

Сноу  Hug Hug Hug пърленките снощи станаха разкошни! Благодаря, че ми обърна внимание към рецептата, ако можеш само на ЛС да ми дадеш линк към нея newsm78

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 07:38 от krikri

# 212
  • София
Дбро утро! Hug
Мименсита Hug мерси за кафенцето! И а иза добрите думи по повод кулинарните ми умения, ама не е така... Без претенции съм, просто... често огладнявам и "ми се яде, ми се яде..."  Laughing
incendio, Викито, дяволица, Ренка, изглеждате чудесно! Супер сте, и много лъчезарни! bouquet!
Немско цветенце леко и приятно пътуване! Hug
Lucie Hug много хубава поема! Браво, че я публикува отново! Hug
Бачи Hug ама къде се изгуби толкова време?!Липсваше! Hug
Stelxen Hug и ти ми липсваше! Защо не каза да стискаме палци?! Аз помислих, че на някакъв курорт заминаваш! Хубаво, че ви е минало това притеснение! Hug
EMANOELITA bouquet страхотен резултат! Ама нали вече не си само на протеини! 10 дни е страшно много! Спирай, въпреки хубавото постижение, минавай на ПЗ  Hug
tonnny_bg  Hug ще има слънцеее  Nature Sun With Face
kalinchita  bouquet честито минусче!  bouquet
incendio Hug леко и хубаво пътуване Hug Разбирам защо искаш да си Х. Потър! Grinning
Кри Hug
При мен днес - пак няма промяна, а ще ми е 5 ти протеинов ден. Нещата стават бавно... е, не е мъчително, но бавно. По този повод, Тунинг, овладей положението и не пускай юздите на прасето!  bouquet Hug
Сетих се за другият ни форумен мъж... Как е, как върви?
На всички пожелавам много хубав петъчен ден, последен работен за повечето...  Hug

# 213

Мастерче,да не пропусна да ти благодаря за рецептата за фрикасето.Стана невероятно вкусно. Heart Eyes Hug Че и на либидото ни подейства. Embarassed Joy Аз като казвам ,че се отслабва покрай тебе,ти не вярваш. Joy

Мммммм,Браво на вас!  Hug Hug Hug  hahaha hahaha hahaha hahaha

Стелкс,браво на мъжа ти за взетите изпити!Липсваше ми бре! Hug

Немско цвете,приятно пътуване и бързо пристигане!  Hug Hug Hug

Викито,Дяволица,Ренка - Страхотни снимки.Браво! Много сте постигнали!  Hug Hug Hug

Туниии,пиши бе.Липсваш тука!
Абе къде се дяна другият новичък? Не пише нещо....Ей! Ветеран(май беше) къде зачезна бей?

Момичета аз днес правя два месеца с вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За протокола - свалила съм 9 килограма и от 33-ти номер на дънките вече нося 30-ти размер...
Благодаря ви че ви има и ме подкрепяте!!!

Черпя по тоз случай

Такаааа.....Днес  ще похапвам пилешки пържолки с кисело мляко.Семпло...нямах време за друго....

П.П.
http://www.mostbeautifulman.com/models/MikeRadon/MikeRadon04.jpg

http://lh3.google.com/kenneththestud/R9mitoqfUTI/AAAAAAAAHBo/OdF … %20auger%2040.jpg

http://www.italianotizie.it/public/upload/dr_house_01.jpg - Това е за Вещи ,не пипай!!!  Joy

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 08:06 от TheNMaster

# 214
Добро утро и от мен, mmmStelxen_m честито мила - все така лесно да минава всичко, така лесно да тръгнат и минусите по кантарите на всички ни, аз пия кафенце и след малко тръгвам за работа  Hug днес ще си хапвам от зеленото фасулче , което си направих вчера  Embarassed и ще видим какво още Simple Smile хубав пролетен ден на всички
Мастерче, браво миличка, поздравления за упоритостта и резултатите  Hug

# 215
TheNMaster,честита ти месечинка!Стискам палци и за нататък,да си постигнеш целта!Ти го можеш!

# 216
  • софия
Добрютруууууу!Да раздам на кой,каквото си е заръчал и да бягам за работа! Mr. Green
Туни,
Стадотооооооо,един квалитетен мъжкар
За задържащите-шут от сърце fight fight fight
За всички останали,мнооого усмивки и весел петък.
Мастерче,БРАВО!!!Все напред и на .........долу. Hug
Аз отивам да се правя на работна!!! Tired

# 217
Добро утро   bouquet
За всички които споделяте че сте по пълнички в долната част на тялото и там не ви се е повлияло много ще споделя че аз имам голям резултат точно там -под кръста,защото 2 месеца след началото на режима започнах да използвам съпъстващо и антицелулитен крем (хем е евтин на Дева-4.50) за да си помогна редуцирането на мазнините в ханша и бедрата.
Ето  вижте резултата и преценете сами ,дори мисля че имам по голямо намаление под кръста от горе : ПРЕДИ: http://bg.fotoalbum.eu/myzi4ka/a202653/00000007 (Тази снимка не исках да я пускам, щото кърти мивки но заради вас ще се жертвам  Laughing )
        И СЕГА : http://bg.fotoalbum.eu/myzi4ka/a202653/00000008

# 218
музичка БРАВО!  Shocked Shocked Shocked
Много си постигнала!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Стадотооооооо,един квалитетен мъжкар
Абе тука някой ни е снимал....Неговата кожа,пък не ни е питал  Twisted Evil
http://www.realclimate.org/images/Sheep.jpg

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 08:43 от TheNMaster

# 219
Музичкааа, браво  Hug
Даже на моя смотан монитор промяната е зашеметяваща.   bouquet

# 220
  • до Бургас
музичка -огромна разлика, нямам думи:))Браво на теб!!! И аз отслабвам най вече в горната част и имам бричове, ще последвам съвета ти и ще си взема такъв крем:))Благодаря!

# 221
       Здравейте сладуранки !

Честита месечинка на мастърчето и все така да върви режима и да ни обогатяваш кулинарно !  Hug  bouquet Heart Eyes

Музичка , страхотна си БРАВО , ПЪЛНА ПРОМЯНА  Hug  bouquet

Аз вчера между два ангажимента , посетих един магазин и представете си се сдобих с нови  дънки № 29 , поличка и ризка   и едно бяло якенце от предишния ден  Crazy , ще показвам снимки на месечинката ! Равносменката е от дънки № 36 на дънки с № 29  newsm44 newsm44 newsm44 И най-важното е че се харесвам  Crazy , направо ще си посегна  Joy hahaha ! А на кг няма мърдане все съм там и така и неще да се покаже тази петичка !  Hug

Това е за сега отново се захващам за работа и се моля утре да почивам , дано ме огрее  Praynig

Целувки на всички , Честити минуси и на всички като мен които задържат , БЪДЕТЕ РЕЖИМНИ ЩЕ ДОЙДАТ МИНУСИТЕ !
  Лек и хубав ден ! ....оххххх видях няколко протеина  Whistling

[ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ :

В БУРГАС НА 4.04.2009 год от 16.00 часа  ЩЕ СЕ СЪБИРАТ НА СРЕЩА БУРГАСКИТЕ СЛЪНЧЕВИ ДЮКАНКИ ! КАНИМ УЧТИВО ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ И ГОСТИ НА ГРАДА !  записване на лични при мен ! / заведението ще го уточним по-късно /[/b]

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 20:53 от mmmshushy80

# 222
  • Благоевград
Добро утро и от мен   bouquet
Музичка, страхотни резултати!!! Бравос! - само дето мисля, че ти е такава структурата, а не толкова от "магията на Дева" - не знам, разбира се - просто разсъждавам.

Аз лично винаги съм била слаба с по-големичък г.з и независимо, че сега съм свалила 6 кг, г-то си е пак широчко - мажа се, тръгнах  и на процедури - нали така съветва и Дюкан - ама нещо - ъ-ъ-ъ. Остават ми 2 кг до целта и се озорвам много честно казано - помръдвам мноооого бавно, ама мноооого и става досадно.
Преди време някой беше писал, че с малко килограми се отслабва трудно с Дюкан и искрено се надявам да не потвърдя това "правило". А пък някой друг коментираше за 1-2 кг - че едва ли не било един хубав секс и една тоалетна - е, да беше така - първото няколко пъти и сме готови  Grinning
Тъй като вече съм под кантара на Дюкан (по принцип искам още малко, де!) решавам от другата седмица да мина в някаква вариация на 3 плюс гимнастика и масажите - че се усещам на ръба да изпусна нещата. А пък се опитвам да съм реалистична - според показанията на калкулатора, както и на обясненията на Дюкан за промените в теглото поради бременности, години и т.н. Пък ще видим каква ще я забъркам  Thinking

Цунки и гунки на всички смели момичета и момче!  Hug

# 223
Добро утроо мили Simple Smile
Днес е чудесен ден.. наааай-накрая видях стрелка, по близо до 65 отколкото до 66-67..
т.е. имам -500гр. и съм ..  newsm44
БЛАГОДАРЯ на всички за прекрасните думи, зарадвахте ме много..
Забелязла съм че когато ям на 4 часа, някак си ми е много леко и свалям.. а от 4 дни съм ограничила много киселото мляко, защото се оказа че стаааашно ме подува.. особено ако го ям вечер.. абее друго си е човек да има минус.. йалко само че от днес съм ПЗ.. може и да не се тегля тия дни, да не се разочаровам ..
Имам една молба - утре от 8.30 бг време съм на изпит .. бъдете с мен духом и ми стискайте палци ..  hug
целувки на всички .. с вас съм!!   bouquet

# 224
Добро утро на всички и да ви почвам по ред:
Браво на Дяволица и Музичка за постигнатите резултати  Hug Hug Hug Hug !
Благодаря за хубавите думи на Тумба Лумба  Hug , СлаБе  Hug , Блумхен  Hug , Хеписмайл  Hug, Венерас  Hug , Сноучева  Hug, Мастерчето  Hug , Светлат  Hug , Нинчето  Hug и на всички, които се сещат за мен, удрят ми по един тиган и ме бутат напред  Heart Eyes Heart Eyes
ТУНИИИИ  #Cussing out #2gunfire Защо бе?

Ренка, стискам палци  Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт