Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 199
  • 453
  •   1
Отговори
# 315
# 316

Аааааа,няма да спиш...РАНО Е ОЩЕЕЕЕЕ   

# 317
 Мастърче , благодаря, че ме разбуди  hahaha. Ама вече колабирам направо. Стоя полузаспала пред лаптопа и чакам да свърши работня ден (в 17:30 часа). Днес доста се изморих и сега съм като парцал  Sleeping

# 318
Мастърче , благодаря, че ме разбуди  hahaha. Ама вече колабирам направо. Стоя полузаспала пред лаптопа и чакам да свърши работня ден (в 17:30 часа). Днес доста се изморих и сега съм като парцал  Sleeping
Я се врътни тука един път да се разбудиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 319
# 320
  • Пловдив
Да ви кажа, че имам една торбичка с бонбони  Laughing Събирам си ги, като ме черпят колегите по разни поводи  hahaha Някога ще си ги изям, ама сигурно няма да е скоро  tooth
И аз така  rotfImbo smile3533 При предното ми отказване на сладкото бях събрала 2 кутийки от тези за готовата храна по 1 л  Crazy Ама любимия ги опатка на няколко вечери освинване  ooooh! Успях да си запазя само няколко по-интересни  tooth Сега за 2 седмици диетуване съм събрала само 4 и си ги държа в пликче в хладилника на работа - никой да не ми ги пипа  box newsm29 newsm47

# 321
  Мацки не се сърдете, ама и аз си откраднах аватарчето, щото се видях в голямото стадУ.

На Н-Мастер хиляди благодарности за страхотните рецепти.Отивам да бъркам пиле фрикасе.

СалуФки. Hug Hug Hug

# 322
Йееееееееееееееесссссссссссс!  newsm44 Тръгвам си!

Мастърче, благодаря, че ме развесели и разсъни!   love001

На всички пожелавам хубава и спокойна вечер и много приятен уикенд, изпълнен само с положителни емоции и отрицателни знаци на кантара!  Hug Hug Hug

# 323
Приятна вечер и весел уикенд, дами ... а след него нови минусчета  Wink
За довечера ще си майсторя рибка на фурна.

# 324
Ми менИ шЪ мЪ прИемИтИ ли У ваШто стадУ?Многу ми сЪ АресФати Сички,амЪ аС съм по-проста Ут вас ,самУ с Идно виШи съм Embarassed?

# 325
Егасиии, днес от пролетното време ли е, от какво е не знам - само сладко търся.То не беше кисело мляко с кафе и подсладител, та един бъркоч(извара,яйце,кафе и подсладител в МВ) и сега пия кафе с мляко.Ама още искам...........някакви идеи за нещо вкусно Sad

# 326
Ми менИ шЪ мЪ прИемИтИ ли У ваШто стадУ?Многу ми сЪ АресФати Сички,амЪ аС съм по-проста Ут вас ,самУ с Идно виШи съм Embarassed?
И Яз сУм с Идно виШи,ма мЪ приехЪ.... Joy Joy Joy Joy Joy

п.п. АдИ ,тУргаЙ УФСЪТЪ в подписЪ ти и гУтовУ

# 327

п.п. АдИ ,тУргаЙ УФСЪТЪ в подписЪ ти и гУтовУ

ми срам мЪ йе ,ама  нимоа ,дусига сЪ боря ,ама нИстава .Аку моиш помагай.

# 328
Колата ми е желира, но на вкус е отвратителна Sick

# 329
Колата ми е желира, но на вкус е отвратителна Sick
И по добре ! Днес такВиЗи ужасии четох за аспартама ,чИ няма да помириша кола вечИ.ДосИга все ги заобикалях тия статии ,ама днес се предадох.

Общи условия

Активация на акаунт