ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 79 282
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 110
Според мен още не е пуснат.Ще почакаме.

Системата още не е пусната. Това ще стане до час за първата стъпка - потвърждаване на адреси на е-поща.

# 1 111
Добро утро! Много е рано още Simple Smile

# 1 112
Гневна, знам, че не звучи успокояващо, но в градините, които сме посочили има до осем /8/ имена на деца, които се повтарят .... Грешка или не, защо ... не знам - но виждам, че е факт .... И никакви притеснения, нито угризения на съвеста ще имам да ги посоча поименно... ако и след 6.4 продължат да си стоят в този си вид ...
Лека нощ     Hug

Тези проблеми ще бъдат изчистени, когато сформираме списъците на чакащите по точки утре. Не се безпокойте.

# 1 113
  • София
Добро утро и от мен. Успех на всички с кандидатяслено-градинската кампания. Дано в края на май месец има повече удовлетворени родители с новите критерии Peace.

# 1 114
Гневна, знам, че не звучи успокояващо, но в градините, които сме посочили има до осем /8/ имена на деца, които се повтарят .... Грешка или не, защо ... не знам - но виждам, че е факт .... И никакви притеснения, нито угризения на съвеста ще имам да ги посоча поименно... ако и след 6.4 продължат да си стоят в този си вид ...
Лека нощ     Hug

Тези проблеми ще бъдат изчистени, когато сформираме списъците на чакащите по точки утре. Не се безпокойте.

За това да не се безпокоим, за онова да не се безпокоим, като не ни влязат децата в някое ОДз или ЦДГ също да не се безпокоим...аз от сега съм много обезпокоена  Crossing Arms

# 1 115
Доброутро много сме нетърпеливи Hug Hug аз станах още в 7

# 1 116
  • Нови искър
Наистина прекаляват две седмици ни казват от 06:00-14:00 часа. Днес ни казват в 07:45 след 1 час първа фаза, а на сайта им пише до края на работния ден.  #Crazy newsm78

# 1 117
В колко часа ще почне записването в крайна сметка?

# 1 118
Наистина прекаляват две седмици ни казват от 06:00-14:00 часа. Днес ни казват в 07:45 след 1 час първа фаза, а на сайта им пише до края на работния ден.  #Crazy newsm78

Oт 6ч до 14ч ще се получават входящи номера на 25 МАЙ 2009г при това САМО за неприетите деца, които попадат в гранични групи с равен брой точки.
Днес е най-обикновен ден.
Просто от днес нататък до 21 май 2009 можем да си допълним профилите, като попълним въпросника..
Както се разбра, че има две стъпки..
Така на час по лъжичка, и днес ще държат по-нетърпеливите родители пред компютъра...

# 1 119

Shocked

Момичета, четете внимателно! Срока е от днес до 18:00 ч. на 21.05.2009 г.!

Разбирам ги от Сирма. Сами си правите голяма част от проблемите! И миналата година пак беше така, юрнаха се цели семейства да записват по едно дете и блокираха достъпа на всички.
Разбирам, че сте нервни, разбирам, че се чувствате безпомощни, разбирам, че сте на предела си, НО малко спокойствие и информираност ще ви помогнат, няма да ви навредят!
Поне вие които четете форума и имате достъп до информационната система ЧЕТЕТЕ, имате достатъчно инфо, аз също положих не малко усилия да ви е удобно и лесно, помогнете си и вие.
Не създавайте излишна паника и стрес, за вас си и околните!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 08:53 от .Ели.

# 1 120
не мога да влеза в профила! Какво става?

# 1 121
не мога да влеза в профила! Какво става?
Като не можеш да влезеш сега ще влезеш утре или другата седмица. Голямо чудо  ooooh! .

# 1 122
  • София
Като майка на януарско дете ме интересува какво означава този отговор на въпрос, публикуван от ИСОДГ:
 1.3 Детето ми е родено през януари. Ще може ли да кандидатства с предишния набор?
Да. Деца, родени през януари ще могат да кандидатстват с предишния набор, но само с него. За целта трябва да направите специална заявка в профила на детето.

Ако при кндидатствнето имам едно ОДЗ и едно ЦДГ в желанията си трябва ли да се откажа от едното или в едното кандидатстваме с набор 2007, а в другото с 2006?
Eднократно се избира с кой набор искате да кандидатствате. И в ОДЗ и в ЦДГ ще кандидатствате с един и същ набор (предполагам 2006, защото има повече места).

# 1 123
Ало модераторчето Ели.
Ти как разбираш,когато се каже че от 06.4.09г. от 06,00 ще се актуализират профилите, а в същото време не може да се случи. Аз го разбирам като нарушение на договорни отношения и не ми обяснявай как ще влезна другата седмица , защото си е лично моя работа кога аз искам да влезна. Предполагам съм достатъчно ясен. Или пак сте се окекали като миналата година. Това да не ти е по времето на Тошо, а каквоото ни кажат това да правим.

# 1 124
Хайде не се заяждайте от сутринта. 
Може да не сме във времето на Тошо, но пак ще правиш каквото ти кажат. Това е положението.  Може да си мислиш, че имаш право на избор, ама нямаш. 
И какво току някой влиза като гост? Най-сте смели да се репчите, когато сте анонимни.

Общи условия

Активация на акаунт