ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 78 511
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 245
малееееее, не е истина това, имам чувсвото, че съм на село и си говоря с животинките там ........, овчици и тем подобни ....

# 1 246
# 1 247
Сега пък ссистемен проблем. Нали имаше достатъчно време да се избегнат всякакви проблеми... Не сте коректни към нас, играете си с търпението ни...Нямам думи...

Опитваме се да разберем дали има проблем. Нали затова сме тук - да помагаме.

# 1 248
# 1 249
не мога да вляза в системата дава ми грешка на потребител или парола????
Някой може ли да ме светне
Получи ли потвърждение първо в пощата си?

не
изобщо не мога да влезна в системата. Пиша егн,.паролата,няма как да я сбъркам ,/навсякъде съм с една и съща/ .Дава ми грешен потребител или грешна парола.... newsm78

Възможно ли е паролата Ви да съдържа знаци на кирилица?

# 1 250
Аз вече имам потвърдителен мейл, ха сега да видите .....

# 1 251
Паролата ми съдържа САМО букви на кирилица.Въобще не мога да вляза от сутринта.Дава ми невалидна парола или потребител.Колко ли ще чакам и с новата парола,която някога ще получа по мейла...

# 1 252
Г-н Джонев,
защо не сложихте едно допълнения, ако потребителя е влизал с ЕГН, и е минал през полето с e-mail, да се допусак втори път, само ако не е отговорил на потвърдителния e-mail
така щяхте да спестите още от натоварването

..пиша тук защото нямаме обратна връзка през сайта

и тези e-mail-и на ръка ли ги пишете newsm78,
то бая ще има да чакаме  Joy

# 1 253
  • София
Ребята, дайте да не се обиждаме на акъл!!
Хората не са глупави, а отчаяни и обезверени, молим
 Peace

Ще ви кажа моята гледна точка за този зор... И много отблизо да следиш събитията, пак информацията често излиза предпоследна. Независимо от добрите намерения на изпълнителите за прозрачност и предвидимост.
Пример - имаше възможност за текущо кандидатсване в 1 група за децата, родени 1.01-21.03.2006. ВПОСЛЕДСТВИЕ се оказа, че те няма да продължат с тези групи, в които са приети, а наесен ще си останат пак в 1 група, с набора. Това предизвика доста последствия, които сега няма да коментирам, да не отклоня темата.
Та и сега, вярвам в добрите намерения на Сирма да няма фактор време на кандидатстване, но практиката вече многократно показа, че добрите намерения не винаги са достатъчни.

# 1 254
Г-н Джонев,
защо не сложихте едно допълнения, ако потребителя е влизал с ЕГН, и е минал през полето с e-mail, да се допусак втори път, само ако не е отговорил на потвърдителния e-mail
така щяхте да спестите още от натоварването

..пиша тук защото нямаме обратна връзка през сайта

Simple Smile Пращме ги бавно, за да не ни прихванат доставчиците като източници на спам.

# 1 255
Паролата ми съдържа САМО букви на кирилица.Въобще не мога да вляза от сутринта.Дава ми невалидна парола или потребител.Колко ли ще чакам и с новата парола,която някога ще получа по мейла...

Да, вероятно това е проблемът. Ще го разрешим скоро.

# 1 256
За мен има проблем, след като системата ви не разпознава ЕГН-то на записано миналата година дете! Паролата ми е изпратена от вас днес!

не
изобщо не мога да влезна в системата. Пиша егн,.паролата,няма как да я сбъркам ,/навсякъде съм с една и съща/ .Дава ми грешен потребител или грешна парола.... newsm78

Опитваме се да разберем дали има системен проблем. Повечето потребители влизат.
Бихте ли ни казали дали паролата Ви съдържа знаци на кирилица?
Благодарим!
За мен има проблем, след като системата ви не разпознава ЕГН-то на записано миналата година дете! Паролата ми е изпратена от вас днес!

# 1 257

не

Възможно ли е паролата Ви да съдържа знаци на кирилица?
не само букви... ако искате ще ви я пратя ,не ми е проблем
опитайте вие да влезете, да видим

# 1 258

Simple Smile Пращме ги бавно, за да не ни прихванат доставчиците като източници на спам.
Това е едно смислено обяснение за забавеното получаване на потвърждаващ мейл. Само че пак питам за деня Х? За месец (може и за седмица) да сколасате да пратите е-мейлите, но какво ще стане с прословутите милисекунди и бързо натискане на бутончета??? Ако системата ти се бъгне точно като ти отброява хронометърчето? Предлагам на Сирма да пусне поне 3 дена подред (може и седмица през ден) тестове за това състезание и да следи за проблеми.

# 1 259
момичета, моля за помощ!!
До сега не съм си създавала профил в системата за прием в детска ясла. Моля за указания как да го създам. Пробвах да въведа ЕГН на детето в прозореца за потребитл и не става. Как да си създам профил?

Общи условия

Активация на акаунт