Майче, леглото със сигурност е по-хубаво от икейските.
браво за избора! Стаята е много сладурска. И на Поло все е пълна с разхвърляни играчки. Пък и на мен вече ми е трудно да си обувам чорапите, пък камо ли да събирам нонстоп колички и строители от пода. 
Angel_Dust, ти къде се изгуби толкова време?

Тити, а Деян какво казва? - харесва ли му да ходи там на училище?
Аз тук веднага разбирам като се случи нещо неприятно за Поло - на следващия ден не иска да ходи на градина. Иска да си стои с мен вкъщи. Учителките му понякога не казват, ако е имало нещо, но аз си разбирам по детето веднага. Днес пак не искаше да иде.
Пак ме карат да записвам час при психолог - на моменти се бил държал странно.
Та чакам да ми звънне сега една психоложка. Много ми е притеснено, макар че такива неща вкъщи не се случват.
Освен, че може би наистина има ехолалия, защото понякога повтаря някои неща. Но пък всичко останало, което ми спомена учителката му не се е случвало унас. 
diddi, всеки път ме радват постовете ти
И смешна случка и при нас(дано не съм я вече споменавала) - Преди седмица, когато прибирах Поло от градината, майката на едно момиченце от класа му, буташе количка с новоредното си бебче. Поло дойде, надникна в количката, после се обърна към мен, потупа ме по корема и заяви " И ние си имаме същото, но нашето трябва още да расте". Каза го с много философско изражение

Сиси ♥♥, ти никога не се оплакваш от бременността, но да те питам - тази втората по ли е лека от първата?

Бубе, пак за бременността - какво като бях свалила почти всички килца от първата това лято, ето сега пак съм с 12 кг отгоре и вече не мога да се позная аз ли съм или не съм
. Нещо и лицето чак взе да ми се подува, а нямам албумини и т.н. Ти според мен може почти нищо да не качиш.
Само знам, че повече диета със зелева супа едва ли ще правя.
Какво последно става с покупката на апартамент? То и ние не се ширим в нещо голямо, но поне си знаем че е наш.
Елспет, хубави снимки, а ти свежарка както винаги

По-голям от преди, вече надминах килограмите, които бях качила с Юлиана - 20, а уж се канех да са по-малко.. как ще ги свалям не знам, и аз бях тъкмо си възвърнала килограмите с Дюкан, а може би точно непосредствената диета и недовършена преди забременяването ми изигра лоша шега и затова бързо ги наваксах, че и надминах.
Сега ще видим как ще процедирам, надявам се, че като е лято по-бързичко ще се топят.