Майче, леглото със сигурност е по-хубаво от икейските.

Angel_Dust, ти къде се изгуби толкова време?

Тити, а Деян какво казва? - харесва ли му да ходи там на училище?
Аз тук веднага разбирам като се случи нещо неприятно за Поло - на следващия ден не иска да ходи на градина. Иска да си стои с мен вкъщи. Учителките му понякога не казват, ако е имало нещо, но аз си разбирам по детето веднага. Днес пак не искаше да иде.
Пак ме карат да записвам час при психолог - на моменти се бил държал странно.

diddi, всеки път ме радват постовете ти

И смешна случка и при нас(дано не съм я вече споменавала) - Преди седмица, когато прибирах Поло от градината, майката на едно момиченце от класа му, буташе количка с новоредното си бебче. Поло дойде, надникна в количката, после се обърна към мен, потупа ме по корема и заяви " И ние си имаме същото, но нашето трябва още да расте". Каза го с много философско изражение

Сиси ♥♥, ти никога не се оплакваш от бременността, но да те питам - тази втората по ли е лека от първата?

Бубе, пак за бременността - какво като бях свалила почти всички килца от първата това лято, ето сега пак съм с 12 кг отгоре и вече не мога да се позная аз ли съм или не съм

Само знам, че повече диета със зелева супа едва ли ще правя.

Какво последно става с покупката на апартамент? То и ние не се ширим в нещо голямо, но поне си знаем че е наш.

Елспет, хубави снимки, а ти свежарка както винаги