Ноемврийчета 2005 - 26

• 15 921
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Никики, детето ти е невероятно, дано всички тези резултати не са много притеснителни и Криста се възстанови. Praynig
Майче, леглото със сигурност е по-хубаво от икейските. Peace браво за избора! Стаята е много сладурска. И на Поло все е пълна с разхвърляни играчки. Пък и на мен вече ми е трудно да си обувам чорапите, пък камо ли да събирам нонстоп колички и строители от пода. ooooh!
Angel_Dust, ти къде се изгуби толкова време? Naughty
Тити, а Деян какво казва? - харесва ли му да ходи там на училище?

Аз тук веднага разбирам като се случи нещо неприятно за Поло - на следващия ден не иска да ходи на градина. Иска да си стои с мен вкъщи. Учителките му понякога не казват, ако е имало нещо, но аз си разбирам по детето веднага. Днес пак не искаше да иде.
Пак ме карат да записвам час при психолог - на моменти се бил държал странно. Crossing Arms Та чакам да ми звънне сега една психоложка. Много ми е притеснено, макар че такива неща вкъщи не се случват. newsm78 Освен, че може би наистина има ехолалия, защото понякога повтаря някои неща. Но пък всичко останало, което ми спомена учителката му не се е случвало унас. Thinking
diddi, всеки път ме радват постовете ти Hug
И смешна случка и при нас(дано не съм я вече споменавала) - Преди седмица, когато прибирах Поло от градината, майката на едно момиченце от класа му, буташе количка с новоредното си бебче. Поло дойде, надникна в количката, после се обърна към мен, потупа ме по корема и заяви " И ние си имаме същото, но нашето трябва още да расте". Каза го с много философско изражение Shocked Joy
Сиси ♥♥, ти никога не се оплакваш от бременността, но да те питам - тази втората по ли е лека от първата? Hug
Бубе, пак за бременността - какво като бях свалила почти всички килца от първата това лято, ето сега пак съм с 12 кг отгоре и вече не мога да се позная аз ли съм или не съм Crazy. Нещо и лицето чак взе да ми се подува, а нямам албумини и т.н. Ти според мен може почти нищо да не качиш.Peace
Само знам, че повече диета със зелева супа едва ли ще правя. Naughty Sick
Какво последно става с покупката на апартамент? То и ние не се ширим в нещо голямо, но поне си знаем че е наш. Laughing
Елспет, хубави снимки, а ти свежарка както винаги Peace

# 256
  • София
Никики - надявам се нещата да се оправят и всичко това скоро да е зад гърба ви Praynig Praynig Praynig
А това , че звучи ужасно, така е....но знам, че повече звучи, отколкото е... много сили на теб и Криста...ще се преборите Simple Smile

Pollia    Embarassed  виновна съм.....шлаех се аз по форума, а тук не се отбивах толкова време.....
но при нас просто почти нищо не се случва....освен неспиращите болести Confused

А какво е това ехолалия?

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:41 от Angel_Dust

# 257
Здравейте!

Пак ви пропускам от известно време, но от ремонта, работата и подготовката въобще не ми остава време. И малкото което имам отделям на Ники, т.е Бел. От няколко седмици се изживява като нея. Надявах се да мине, но не би. Вчера вече ми писна и купих жълт плат за така желаната жълта рокля. Абсолютно отказва да облече панталон. Цитирам:"Мамо сто пъти съм ти казвала, че принцесите не носят панталони" - това е положението ooooh!
Иначе малката много желаеше да ходи на танци, на които реших да я запиша на есен (това след разговор с госпожата по танци), но тя се "записала" сама. Ходила цял месец без да зная. Разбрах в началото на май когато трябваше да се плащат танците и взеха да ме издирват. Направо се стъписах от самоинициативата и. Всъщност последно време, това ми е основен проблем - не пита, а сама преценява и прави каквото си науми. Постоянно говорим по темата, но за сега безрезултатно. Това при нас.
Видях цветната стая на майк - много ми хареса леглото на Пипа и етажерките за книги Peace
и много се смях с "временната" адашка Laughing.

Отивам да ви изчета доколкото мога. Лек и слънчев ден от мен!

# 258
  • София
Пусни й Аладин - да види принцеса с панталон Wink

# 259
nikiki, вярвам, че нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат в главата ти!  Praynig
Поля, и първата бременност ми беше лека, но тази определено не я усещам, нито едно повръщане от началото.. някак бързо минава, даже ми е съвестно, че ей така между другото бременея, а с Юлиана такива вълнения, такова обгрижване на корема, пеене.. Simple Smile И за да не кажеш, че не се оплаквам - слон съм!  bowuu По-голям от преди, вече надминах килограмите, които бях качила с Юлиана - 20, а уж се канех да са по-малко.. как ще ги свалям не знам, и аз бях тъкмо си възвърнала килограмите с Дюкан, а може би точно непосредствената диета и недовършена преди забременяването ми изигра лоша шега и затова бързо ги наваксах, че и надминах.  Close Сега ще видим как ще процедирам, надявам се, че като е лято по-бързичко ще се топят.
Добър и горд батко се очертава Поло.  Heart Eyes
тити, пиши повече за училището.  Hug
Диди, мерси за информацията, дано успеем да вземем билети на посочените места. Кумовети ни казаха, че тази година спектакъла бил доста по-слаб, но ще отидем.
Angel_Dust, дано Филип вече не боледува! Авиошоуто звучи интересно, свекър ми със сигурност ще е там, но ние вероятно ще пропуснем. Иначе той откога ни пита дали пускаме Юлиана да лети с него на парапланера.. май й е време, нали ни е екстремистче.
Sissa, дали не можеш да намериш готова рокля на Бел? И при на с е някакъв ужас със суетата и постоянното преобличане, също иска само с рокли и поли да ходи, като тя трябва да си ги избере! Вкъщи тропа с токчета и бижута, при нас не са хитови само принцесите, а и всички видове Барбита, Winx, Witch, H2O.. забелязала е й голите пъпове.. кошмар! Направо вече си мечтая за простите самолетчета и камиончета. Нека ходи на танци детето, Юлиана е много щастлива, макар че малко е ходила..
Утре и ние имаме тържество по случай закриване на учебната година, искат я с бели чорапи и бял потник. Имахме и открит урок по английски, беше много забавно, само ми направи впечатление, че учителя не им говори през цялото време на английски. А аз реших юни, юли и август да не ходи на градина, за септември ще видим.

# 260
Здравейте.
Поля, ами нищо ново няма още и затова не пиша. Идват хора в къщи, гледат и толкова. Другия си стои капариран и ни чака. А той ще е ипотекиран и живот и здраве след 35години ще е наш. А дай боже да стане наш и по-рано. Ще се трудим в тази посока. А това, което продаваме сега е наше, но е 43кв. Как да гледам и бебе вътре. Не че не може, ама аз съм луда, кредита не ме плаши и така. Дано да съм права, че ако се обърка нещо и ни вземат апартамента и без мъж ще остана.
Много да ни умни децата.
Диди, много се смея на постовете ти.
Сиси, прочетох как си. Значи аз да се радвам, че за сега Кити само иска да има като моите дрехи. но си носи нейните. Но аз започнах да и купувам за по-големи и по фръцливи неща.
Елспет, все още е страшно сладка дребната.
Сиса, много самостоятелна Ники. но как така госпожиата на танците я е взела без да е говорила с теб и ти да си си дала съгласието. Много ми стана странно.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 13:09 от buba_katinka

# 261
Хахаха Сиси, на нас ни искат бяла тениска и бял панталон за тържеството за края на годината, но е чак за 29/05, та ще ги търсим някъде тази седмица. Това добре, ами една приятелка тук се е видяла в чудо - на тях за дъщеря и им искат черни дрехи Crazy Joy А то тук по магазините и аз не съм видяла черна детска дреха. newsm78
Искат ни и празна кутия от камембер newsm78, ще правят и томбола, даже има награда нинтендо DS Crazy Поло нещо в последно време доста песни е научил, дали не учат песни за тържеството? newsm78 Дали той ще участва, никой не ти казва newsm78
Хахаха снощи, докато беше в тоалетната си пееше "Frères Jacques" и още една френска песничка Joy

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 13:10 от Pollia

# 262
 Joy
аз вчера търсих черна тениска по същия повод  Joy

нашият концерт е на 31ви и докато беше вкъщи, Деян "учеше" няколко песни от най-популярните, не че научи нещо.
поля, да, харесва му, всеки ден говореше за училище, само накрая едва не развалихме работата, като последния ден от карантината го заведохме в Дубай/тук специално за дидди - нашият клип е с подобно качество, но понеже ми е забранен достъпа до вибокса, предпочитам да пусна готов клип от ютюб, същото е http://www.youtube.com/watch?v=CYMCwojoOQM / и там по принцип толкова му харесва, че след това няколко дни все за Дубай говори, какво ти тук училище....
иначе и този месец пропусна повече от десет дни; говорят за насекоми, на вратата на стаята им висят сега едни хартиени паяци. Каза, че днес е изпил/изял пет млека, странно, ще трябва да питам да не би наистина да са му позволили.

# 263
а ние днес сме на открит урок на пипа по английски. камен също ще е с нас, защото нина точно днес не може да се включи. дано не ни посрами. камен де  Mr. Green

клюка - утре чакаме луд германец на средна въраст, идващ в бг, за да види и снима розовите полета на казанлък. я сега кажете коя от вас специално е ходила до казанлък, за да види розовите поля. ама сме и българи...

# 264
че и аз тук ходя по места, за които местните не се сещат Simple Smile

# 265
Маик, добре, че бях аз да заведа мъжа ми на Айфеловата кула. В Париж живееше от 8 години, а не се беше качвал на нея. На мен ми беше за втори път, той когато се качи за първи Laughing

# 266
Сиса, много самостоятелна Ники. но как така госпожиата на танците я е взела без да е говорила с теб и ти да си си дала съгласието. Много ми стана странно.
ами да всъщност трябваше да попълня една декларация за съгаласие, което аз НЕ направих. Ники станала свидетел на разговора ми с госпожата взе да ми повтаря, че сама се записала, което аз невзех на сериозно.В градината казвала че съм я записала, очевидно доста убедителна е била Thinking. Всъщност Милен много се ядоса на тази ситуация, но аз водейки се от огромното желание на Ники да танцува подминах с усмивка факта, че са я взели без моето съгласие. Само учтиво отбелязах, че не е редно да бъде така.
Големият проблем беше и е,че сега ще имат представяне на наученото, а ники няма да може да участва, защото незнае всички стъки и фигури (именно заради тоав не я записах), а тя милата живее с мисълта че ще участва. Незнам какво ще стане, пердполагам че ще има ред сълзи.

# 267
Сисе, Кити ще участва в открития урок. Тя също не знае всички стъпки, но госпожата каза, че и без това е малка. Да се радва тя, а и ние. Аз обаче щях да съм по-остра. Това е дете на 3 години. Как така то ще каже на госпожите и ще го послушат. Че тя утре ще се прибере сама, защото е казала на госпожите, че си долу.

# 268
моята кифла пък се беше самоотписала от народните танци. ние 2 месеца питаме що не ни вземат такса, счетката в ДГ казва 'ми няма го в списъците детето, значи не вземем', та на 3я месц се оказа, че пипа-та се страхувала от бате данчо и затуй не ходела. инак у нас тропаше с крачета, обясняваше къда да са коленете /високо горе/, как да са ръцете /ей тук-така на кръста/ и прочие, и създаваше впечатление, че ходи  Mr. Green

поля - филков на АК не ще да се качи. 5 пъти е стигал до париж-а и все така не ще.

тити - да, тъй ще да е, явно  Peace

# 269
  • София
Филип участваше в откритият им урок по танците, въпреки , че имаше доста изпуснати часове...НОООО Simple Smile))
той е едно много, ммного срамежливо момче Simple Smile
на първото тържество, след първите аплодисменти ме погледна в очите и каза - искам гуш....кръстоса ръце, намуси устичка и не помръдна до края.....после като говорихме каза, че много силно пляскали родителите и се уплашил.....

На танците вече подготвена седнах на първият ред...всичко почна хубаво и по едно време пак - хоп, нацупи се и замръзна...викнах си го, гушнах го, потънцува при мен, гледахме децата за малко....после пак отиде при другите, потънцува, пак се притесни и се върна ипри мен и така няколко пъти....изкарахме урока Simple Smile))
Но той си беше само на нашата група, в нашаа си стая...никой не възрази, а и така  и той се чувстваше по-добре отколкото на първото им тържество.....

Общи условия

Активация на акаунт