Че и рози съм брала даже. маик, ако ходите, да знаете, че тази година празника е изместен с една седмица, заради изборите, по принцип е първата на юни. Аз няма да пътувам, че вече ми е противопоказно, но Юлиана на 29 ще бъде вече в Казанлък точно заради Празника на розата, вълнува се най-много от Царица Роза като й разказвам за коронясването, карнавалното шествие, ама не знам какво точно очаква, че тя от миналата година няма много спомени. Ще накарам нашите да я заведат да види и розоварене, въобще каквото има там по програма.тити, цял спектакъл са тези фонтани, чудесно е, че имате възможност да им се наслаждавате. Ще ми е интересно да пишеш за вашето тържество в черни одежди.
Поля, и ти да разкажеш после за вашето. При нас явно ще ги обличат с нещо, ще бъде на двора, вероятно с участието на всички групи. Този път ще взема поне фотоапарат, че на урока по английски направо се засрамих, почти всеки родител беше въоръжен с камера!

Криста не харесва принцеси, тепърва започва да се прави на "мадама".
ем аз я знам на какво се радва, не на роклята на на това как се вее когато се завърти.. 
..Трудно ми е да повярвам, защото детето ми беше здраво, а и цяла година ми обясняват как "нищо й няма" и изведнъж.....както й да е, компромиси вече няма да правя, вярвам само на тази невроложка, която ни е поела и се надявам до година -две да сме забравили за всичко!
.......
))