Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 757
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Oх, и на нас ни предлагат царевични пръчки и солети.. ooooh! Направо не мога да си представя как някои хора може да хранят така децата си.. Rolling Eyes

Ама всичките ни бебоци са такива сладури! Умирам да им се радвам като слагате снимки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас нищо ново засега, само обичайните неща. Wink От скоро сме с памперс-гащи на Либеро, направо се родих с тях, че нали преобуването ни беше голяма борба. Wink Сега нахлузвам, и при седнало, и при изправено положение, и дърпам нагоре. Кеф!  Mr. Green От няколко дена Йойо яде вече и закуска сутрин към 10 и нещо. Правя или попара, или някаква зърнена кашичка с пресен плод. На сиренето малко се намръщи в началото, но вече го яде. Simple Smile

И така..... . Да нагушкате всички бебоци! Hug

# 151
... най-накрая се научихме да пъхаме предмети в кутия, нанизваме рингчета и подаваме играчки, и то точно, когато се бях отказала да показвам.
Браво на Марти! Мишел засега само вади ринговете един по един и ми ги подава, но все още й е трудно да ги наниже отново на пирамидката, пръстчетата пречат.  Laughing

Лина, дано се оправите бързо.  Confused Аз бих ти препоръчала да смениш или спреш да използваш мокрите кърпички (ако ползваш, разбира се). Много от тях имат парфюм, който не е най-препоръчителното нещо за бебенца. А след почистване, да оставяш без памперс възможно по-дълго.

Аз вече спрях да се притеснявам за килцата на Мишел.  Whistling Тя си порастна, дори надмина вече някои нейни връстници. Тук познавам доста дечица в нейната категория.

Иначе, е като перпето мобиле. Нонстоп шило и половина. В кошарата, по земята, където дойде. Преди си мислех, че смяната на памперса е трудна работа... сега е просто невъзможно. мимче, добра идея с тези гащички! Аз докато й го махна, тя е вече по корем и от там по дупе. Всичко това става за 2 секунди! Нямам време да й избърша дупето и много пъти сяда на повивалника с наакано дупе.  Joy  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 152
  • И аз не знам къде...
Добре де, Мимченце , как сваляш нааканите гащички? Аз се опитах да ги ползвам, ама при "бомба" се получи нещо страшно  Joy! То че могат да се скъсат отстрани, ясно, ама пак си беше голямо омазване при нас  Blush!

Аз давам солети в количката! Къде яде, къде плюе, но си чеше венците и мълчи. Е, като казвам давам, давам по една две солети на няколко дни. Обикновено му давам от бебешките бисквитки да се занимава и да мълчи. Ако искате ме линчувайте за това, но предпочитам да му дам да гризе нещо и да се занимава, вместо да оглася целия град. Не преувеличавам с огласянето  Crazy! Които иска да дойде да ни чуе като му дойде музата на моето съкровище  Crazy! Гризалките и играчките не вършат работа, нищо че коша на количката е пълен с какви ли не  Peace!

Веси, браво на Марти  Hug! Аз все се каня да му купя такава играчка и още не съм се наканила  Embarassed!

# 153
Добро утро момичета!

Бюти  и на мен ми мина през акъла, че може и мокрите кърпички да са причина. Питах дерматоложката и тя ми каза , че мога да ползвам, стига да не са антибактериални. Обаче аз реших почти да огранича ползването им и сега доста често я мия направо. Оставям я и без памперс, но в повечето случаи наистина е мисията невъзможна Laughing . Точно когато и махам памперса тя винаги решава да се напиша или изака и почва едно въртенеее, чак не мога да я спра  ooooh! .

Вчера да ви кажа след разходката до обяд, Преслава като заспа в 12 ч. на обяд се събуди чак в 17 ч.  Mr. Green , е няма такъв сън, до сега не е спала толкова много през деня.  Joy , за мен естествено беше добре дошло!

Днес тук времето е много гадно. Май цяла нощ е валяло. А така исках да се видим с InaD, че ще си идват. Дано да се оправи после, не че ако решим времето ще ни спре!

# 154
Здравейте и от нас

Честито на празнувалите тези дни   bouquet

Тези дни времето беше чудно и на мен не ми се прибираше по цял ден навън  Sunglasses Голям кеф Grinning.

Аз  давам на Вики обикновенни бисквити и солети не мисля че и вредят  Peace. А да ви се оплача тя е станала много лоша като не и харесва нещо и не става както тя го иска започва така да пищи че...  Shocked. Вече ако не бутам количката а съм седнала някъде пак се сърди дори и да я гушна . Абе направо ... това не е мойто дете  Laughing. Много трудно успявам да я накарам през деня да си заспи в кревата все виси на решетката . А като я преобличам и сменям памперса рев як  smile3515 Ох наоплаквах се  Blush

lina1313 - дано бързо се оправите  Praynig

Фокси - Веси е страхотна . Много е пораснала и е много хубава с тези шнолки  Heart Eyes

Лек ден от нас  Hug

# 155
  • София
    Здравейте и от мен!
  rozi_ozi ,и моя Вики вече хрупа солетки,много ги харесва,пък и вече си е друго с 6 зъба, много рекордът ни е 1 цяла солетка Laughing
  Ние с пирамидката не се справяме,но пък ме храни човека,като му дам бисквитка-дава и на мен да си отхапя Simple Smile,даже и бибата ми я дава Laughing
  vesi21 стига ни дразни нас у  Софията Wink, и тук е много хубаво особено по китните ни улички,като изключим това онова Wink....Честно казано на мен Варна ми харесва много много повече от София, мечтая си да живея там...особено лятото
         Hug

# 156
  • Пловдив/София
Здрастии  Hug

от доста време не съм се разписвала,ама то седи ли се вкъщи  Wink .
По цял ден обикаляме с Йоана и се прибираме само за папането  Crazy .
Днес обаче,кофти нещо времето и по-късничко ще поизлезем.

На Йоана и давам само бисквитки Плазмон или парченце от ябълка/морков. Днес за пръв път й направих попарка с АМ,не остана очарована  Sick . И аз хич не обичам,ама реших,че трябва да опита  Peace .

Със спането хич не ни върви,преди си подремваше в количката,а сега като сме навън, гледа деца,гълъби и кво ли не и е бясна  Crazy .
Аз също я люлея на люлките ,когато хвана ред  Laughing

Честит ви 1 април  Hug  Hug  Hug

# 157
Здравейте мами и малки дечица!
Гледам,че коментирате за така наречените junk food.Избягвам ги,но като ядем солети и той иска и се е случвало да дам по някоя.
Искрено съчувствам на момичетата,чийто хлапета не стоят мирно в количката.Моя в това отношение е 6 точки.Кротува,повечето време спи,даже седнал не го слагам,защото бързо заспива.Е,не така е вкъщи,но нали сме свикнали. Laughing
Какво ще кажете за тази каша /с какао/.
Чудя се дали да я давам,защото е с какао,но той много я харесва/подариха ми я,не съм я купувала/
А ето как се справих с подстригването:
снимките ми не са много прекрасни,но ги правяс уеб  камерата ,другите са в телефона
И на мен ми стана любопитно за тези памперс гащи,как стои въпроса със свалянето.Ще се радвам мамите,които ги ползват да споделят да си решим дали да опитваме
Хайде лек ден!

# 158
Привет и от нас!

Фокси, и другите мами, ами като не искате помощ, може и да не ви предложат Wink. Аз не се срамувам да си поискам Blush, ако не ми предложат и винаги ми помагат. Никой не е казал, а бе, що не си гледаш работата Joy. Досега не съм си вдигала пълна количката, то и да искам не мога, въпреки че е само 8кг hahaha

За гризкането - аз давам само обикновени сухари. Бебешки не купувам, защото имат захар, а солети - не съм пробвала още. Сухарите засега ни вършат работа. Особено, когато Марти на Веси й ги дава Joy Heart Eyes

С пирамидката и ние не се справяме още - взема рингчетата и после ги яде и ги хвърля, но имаме малък напредък с поставянето на дребни предмети в кутия Mr. Green.
На мама нищо не даваме все още Rolling Eyes

Вчера излизахме семейно. Аз се офайдосах с ризка за кръщенето Flutter, а Диди я полюляхме на люлка, но определено й харесва повече, когато мама седне на люлката, а тя стои изправена в мама. Чак с глас се смее.

Днес във Варна ще има протест пред Общината в 15ч, поради липсата на места в детските градини на около 2000 деца. Мислим да отидем ние. Който иска да заповяда с изсъхнала китка и непотребни играчки. Аз мисля да занеса една хербаризирана роза Laughing. Дидо като ми подари рози и аз си ги хербаризирам, та мисля с това да допринеса за каузата.
После ще излизаме с Кръстницата, да изберем това онова за кръщенето. Дано само да не ни завали Praynig

Крис–бо, щом се колебаеш ти самата, по-добре не му давай. В края на краищата тук нещата опират до собствена преценка. На кутията пише, че може за съответната възраст, нали  Peace. Сигурна съм, че и други каши има, които му харесват на малкия юнак Hug

# 159
ЗА ПАмПЕрСИТЕ-ползвам хагис от самото раждане на софия и никога не се е подсичала,памперс памперс са добри ,но като си ги купиш от турция и то от класните им магазини Wink
ЗА КАШАТА С КАКАО-аз лично не бих давала на детето си поне до навършването на годинка и половина две Peace
цУНКИ ГУНКИ НА ВСИчКИ мАЙчЕТА И бЕбОНКОВцИ
ДА СТИСНЕм ЗЪбИ ЗА ПОСлЕДНО-лЯТОТО ИДВА Heart Eyes

# 160
За памперсите - доволна съм от Пуфис. Преди бяхме на Памперс. Качеството е същото, цената също Money

Кoon, а защо правиш попарата с АМ? Пробвай с водичка или чай шипка. Диди много я харесва така. Но аз й я правя с коричка от хляб, не със сухари Peace

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:26 от Gali80

# 161
  • София
Днес Марти става на 9 месеца. Laughing  Довечера сме на консултация и ще разберем колко е пораснал.
Слагането на гърне при нас засега е пълен провал.  Sad Слагах го 4 пъти за 3 седмици на столчето на Фишър прайс, обаче без музика и т.н. глупости. Е, почва да реве и се вкъпчва в мен. Иначе, кати си е облечен си седи в него, като в столче.  Thinking Днес ще го слагам на друго гърне, дано то да му е по вкуса, така да се каже.
Марти е с доста дълга коса. Пусках тема специално за подстригването - слава Богу, обедих нашия тате, че трябва да го подстрижем. Опасяваше се, че ако го направим преди 1 г. щяла косата над вратлето да ум расте на завъртулки.  ooooh! Глупости на търкалета.
koon , пробвай пак с попарката. Марти я прояде на 5-я ден чак. Сега умира за нея.

# 162
  • София
И аз забравих да кажа, че подстригах Марти с машинката. Мисля, че добре стана Wink

Вече сме почти само на гащи и съм супер доволна, първо ползвах на памперс, сега взех на либеро и повече ми харесват. Засега не се е обривал от тях. А и цената им е доста по-ниска от тези на памперс. Иначе съм фен на хъджис, ама тези памперси не мога да ги сложа. Махам ги лесно, като ги късам отстрани. Не съм имала проблем.

Каша с какао съм давала на хип, готова в бурканче.

Солети и сухари давам, защото така се укротява, а и не се маже като с бисквитите. Един сухар може и час да го яде. Не смятам, че е вредно при положение, че зърнени храни почти не яде, само плодови, зеленчукови, и месни пюрета. Каша давам веднъж на 2 седмици, заради килограмите и понякога ориз или нишесте в пюретата, но малко. То и двете са брашно, вода и някои друг набухвател Rolling Eyes

# 163
Здравейте, не съм писала отдавна че то какво хубаво време беше тези дни! Но днес ме хвана пролетна умора и все ми се спи....

Ние пък паднахме от паяка онзи ден/кори май беше споменала че Жорко бил паднал така/, защото топката на кака й била отдолу и мъни4ето ми се преобрнало, голям рев беше и хем татко и бил до нея ама на...за белата; снощи я изтървахме от дивана -голямо шило, все има някой при нея и уж я гледаме -ако ни знаят бабите.....мали мали, добре 4е килима е от най дебелите Sad

Аз давам пък гризини, зрънчо или който както там им казва, а всъщност царевични пръчки, ина4е и ние огласяме района, в който сме и не стоим вече толкова мирни както преди и понякога колкото ми е напрегнато като почнат някои минаващи покрай мене лелки да ми дават акъл, направо полудявам  Twisted Evil ; не мисля че са вредни, то детето рано или късно пак ще си ги прояде заедно с останалите такива "лоши"храни. Едно от друго гледат и искат да опитат Wink

При нас има асансьор, ама какво от това -имам около 30 стъпала първо до него, и след това още толкова докато слезем долу-блока е само стълби, аз затова исках количката да е с еденични задни гуми, за да мога лесно да се придвижвам нагоре и надолу.Аз пък отказвам помощ, всеки ми предлага, да не свиквам че не всеки ден има кой да помага, а и да не нарушавам ритъма си Simple Smile)))

Честит 1-ви април, днес изобщо не ми се лъже и нокой не съм излъгала!!!
Честито на месечковците и на всички с нови зъбки!
Веси -аз тъй като няма изгледи да се включа в пътуването , затова и не гласувах. Зарадваха моят мъж 4е ще работи и неделните дни след месец и така....Sad(Но местата, които сте предложили  са страхотни!!!!

# 164

Фокси, и другите мами, ами като не искате помощ, може и да не ви предложат Wink. Аз не се срамувам да си поискам Blush, ако не ми предложат и винаги ми помагат. Никой не е казал, а бе, що не си гледаш работата Joy.

Tук хич не съм съгласна! Naughty И мен редовно ме гледат как се мъча да вкарам сама количката и не се сещат дори само да задържат входната врата  ooooh! Да, не ги МОЛЯ, защото ми е някак неудобно.Щом не се сещат  сами. Обикновено се отдръпват и ме изчакват да се оправя, а на скоро комшията ни на етаж понечи да ми помогне,а жена му го скастри с нещо от сорта: Стой тук, тя ще се оправи!  #Crazy

Да ви се оплача..мойто чудо на природата го е страх от  дървета,клонки,цъфнаи дървета, цветчета... Shocked Вчера го заведох до един жълто цъфнал храст, а той се потресе и се завря в мен.Реших,че му е студено, но не...Днес същата работа..Аз му говоря,че това са клонки, вятъра ги движи, нека ги пипнем, а той се завира в мен, потриса се и обръща глава на другата страна. Дори като го държах да ходи настъпа едно клонче и започна да дава на зад и да писка Shocked Такова чудо не съм очаквала!!!

За гризане нищо не давам. Той и без друго е с 2 зъба и 1/2 .Обаче как ги скърца едни в други ooooh! Направо настръхвам от този звук...Сега е безкрайно кисел,че трудно му избиват тези зъби,пищи на сън, мята се, лигави се...ужас!

Честито на месечинковците! Живи, здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт