Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 767
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
maristuta, синовете му по-добре си ги запази за зетьове  Mr. Green Или поне единия Wink

Joy Joy Joy
Мдаааа, мислила съм аз и по този въпрос.  Mr. Green Най-големият си става перфектно за кръстник, той отива вече към 18-те, него го пропускаме за зет.   Laughing Laughing Laughing

# 196
Samimami честито ходещи крачета!
Ние скоро няма да се отпуснем, и ние сме с кашкавалени краченца, а интересното е че навън е по стабилна, вкъщи се огъва, настъпва си терличките и се препъва и туп на пода....но започна да се подпира с една ръка по мебелите, а с другата я държа и така ...

Маристута показах снимката ти с Батистута на мъж ми -той е голям футболен фен; оттам ли идва ника ти?
Дея е голяма сладурка, много професионално позира! Да ти е жива и здрава!Е,  най-малкия син на Бати Гол не става ли за зетко поне ?? Heart Eyes

# 197
АЙДЕЕЕЕ И БОБИЧА ПРОХОДИИИИИИИИИИИИ!!!!!

# 198
Ехааааа днес е голям ден ... имаме си две проходили момченца.... браво на тях ....  Heart Eyes

Честито проходили крачета, мами да си ви живи и здрави дечицата.... Hug

...качете малко снимки или клипчета да им се порадваме... Blush

# 199
Айдеееееееееееееее, честито и на Бобичааааааааааа!  Hug

Маристута показах снимката ти с Батистута на мъж ми -той е голям футболен фен; оттам ли идва ника ти?
От там, от там....  Mr. Green Sunglasses

Е,  най-малкия син на Бати Гол не става ли за зетко поне ?? Heart Eyes
Оооооо, става, ставааааааааа!  yesyes
Ей го на  Mr. Green:

Heart Eyes

И благодаря за топлите думи към Дея!  Hug

Хайде хубава и спокойна вечер на всички! Аз отивам да правя с мъжО ето така  cheers  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 22:15 от maristuta

# 200
  • София
Ехо, честито на проходилите Коки и Боби. Ей днес много добър ден, все такива да има.

Марисута, много сладка Дея. Браво за организацията да ходите  на работа с таткото и да я гледате Simple Smile

# 201
  • Стара Загора
Честити ходещи крачета, Инче! Все напред и нагоре!  Hug

Пускам ви клипчето, ама няма да ми се смеете на разтурията, нямам тераса и в това влажно време не мога да насмогна да си изсуша дрехите.  Blush: http://vbox7.com/play:ba3adcd2

# 202
ЧЕСТИТО    ИНЧЕ  Hug  браво на БОБИЧА!!!

# 203
  • Miami
Ехо  Simple Smile
Честито на Коки и Боби  Hug
Ми то и аз да се похваля тогава, че и Жорко прави крачки от няколко дни, но аз си мислех, че още по стабилен трябва да е и тогава да кажа. Ще се опитам да го снимам и аз  Simple Smile

# 204
Кориииии.... всичко се брои - стабилен, нестабилен, щом е пристъпвал сам, без упора - брои се  Mr. Green
Те к'во направиха тез момчета бре! Браво на тях!

# 205
Абе това са си нашите юнски юнаци  Hug,браво на всички проходили,ние сме мързеланки и не искаме  Crazy Flutter

maristuta снимките ви са много хубави,добре че пускаш по някоя снимка на Видин,да видят хубавия ни град  Mr. Green

# 206
  • на края на света.....
Добро утро,поспаланки Simple Smile
 Браво на тези момченца,как рано прохождат.Моята София става права ,но още не се опитва да крачи сама.Иначе и ние сме на фаза ходене за ръце в къщи,и тя не иска вече паяка,може би защото пълзи вече на всякъде.Иначе тези дни сме много криви,направо не знам какво и става,нови зъбки ли ще имаnewsm78.
 Сега да ви се оплача,моя компютър тези дни нещо полудя.Не знам какво му става,мишката само да я плъзна по екрана и започва да отваря всички програми,без да съм и задала.Абе някакъв хаос се получава.От какво ли ще е това newsm78,днес ще се обаждам да дойдат да го видят.

# 207
  • София
Браво на проходилите момченца smile3501

Явно девойките май наистина са по-мързеливички. Laughing Ама нали са глезанки, така ще е  Grinning

Ние сме още мноого далеч, ама така е като тежи дупето  Laughing

# 208
Браво на всички проходили дечица!

# 209
Здравейте!
Почерпете се днес за 10 месечинка на Василена

Честито на останалите месечинковци и на всички проходили юнаци, от нас - безаварийно придвижване  smile3503!
Моята буба върви хваната с една ръка за мен и то доста добре, но все още не смее да се пусне, иначе бута количка за бебета /хит сред децата в парка/, разбира се пак с моя помощ, голяма е фога Simple Smile. Сега ви оставяме, че временцето и днес е супер и ще се приготвяме за разходка.
Слънчев ден на всички Hug!

Общи условия

Активация на акаунт