Движение на българските майки ПЛОВДИВ-21 тема

• 17 177
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
За гуменките Миленче когато кажеш,  днес и утре следобед има кой да гледа Нели иможе спокойно да дойда с теб.  А за рожденния ден и аз се надявам да присъствам, но още ми е доста рано да кажа със сигурност.

# 151
  • Пловдив
За гуменките, мога утре до обяд  или събота пак до обяд  Peace

А рожденниците за месец март, нали не сме ги празнували newsm78

# 152
  • Пловдив
Рождениците за март ги празнувахме предният път.
А за гуменките аз мога следващата седчица.

# 153
  • Пловдив
Рождениците за март ги празнувахме предният път.
А за гуменките аз мога следващата седчица.

Ами тогава ще отидем другата седмица!

Миналия път едно от децата, родено март ме попита кога ще празнуваме рожденните дни, пазиш ли списъка на рожденниците от миналия път да направим справка Peace

# 154
  • Пловдив
Ами аз си помислих същото. И помолих Симеонова  да провери за по сигурно, за да не стане така, че да прескочим деца. Но ме увери че за март са празнували. Пак ще повдигна въпроса като ми се обади.

# 155
  • Пловдив
Попитай я пак, защото съм сигурна за едно от децата, че чака рожденния си ден, а той е през март, даже ми поръча какво иска за подарък Peace
Ще ти пусна на лични името на детето и рожденната му дата !

# 156
Другарки Grinning,изпратете ми скайповете си за да ви пратя едни писма от "главното командване" newsm78

# 157
  • Пловдив
Другарки Grinning,изпратете ми скайповете си за да ви пратя едни писма от "главното командване" newsm78
Другарко, какво стана с писмото? newsm78

# 158
  • Sofia - TelAviv
Още се бъзикайте  Mr. Green дружинните сега като влязат да ви нашляпат  Joy упс, чакйа аз да симълча че съм по-близичко до тях  Crazy

# 159
Ами ти като един шеф си го получила първа.Така ми докладваха.И вместо ти да ни го пратиш,пак аз да ти върша работата #2gunfire

# 160
  • Пловдив
А, другарко нищо не съм получавала Naughty Информатора ти нещо се е объркал.

# 161
  • пловдив
Какво стана със списъка с рождениците  newsm78
ВяраВики само на координаторките ли ти трябва скайпа или и на доброволците
то аз рядко го ползвам моя, но пък съм дашна  Joy мога да ти го изпратя
Момичета знам, че сме мноого работни и ангажирани, но какво ще кажете
като се появи слънчице да вземем да се събере на кафе в удобно за всички време
На гребния канал,  има кафене с маси между дърветата
Супер! Хем децата има къде да тичат, хем наблизо е зоологическата,
хем на финала предлагат хотел, за по голееемите кафеджийки / изтрезвителното е на една ръка разстояние/ Joy

# 162
  • Пловдив
ооооооооо, за това кафе съм първа там. Нели ще е много доволна да сменим кварталния парк, а зоологическата да не би отново да са я отворили-нали бяха я ликвидирали и нямаше вече животни. Но както и да е, Ани, аз поне съм навита за среща на по кафенце. И рожденниците да ги почваме, че ако пак има някое изчанчено желание, дето да се чудим откъде да го изнамерим тоя подарък, не ми се мисли.
Почвам да пея песни за слънце и да танцувам разни танци, па дано скоро пекне.  Mr. Green  , че кафе има да се пие.  Laughing

# 163
  • Пловдив
О, за кафенце и аз съм навита HugСамо да не съвпада с работното ви време Sad
За рождениците чакам да ми се обадят. Ще изчакам до вторник и ще звънна аз.
И рожденниците да ги почваме, че ако пак има някое изчанчено желание, дето да се чудим откъде да го изнамерим тоя подарък, не ми се мисли.
Залагам на дискмен  Laughing

# 164
  • Пловдив

И рожденниците да ги почваме, че ако пак има някое изчанчено желание, дето да се чудим откъде да го изнамерим тоя подарък, не ми се мисли.
Залагам на дискмен  Laughing

Спокойно, има още 4-5 дискмена в онова магазинче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт