На море в Турция - all inclusive, тема 5

• 66 811
  • 440
  •   1
Отговори
# 210
Olive ,
Аз гледах офертите на Алфтур, ето тук: http://www.alfatour.bg/show_hotel.php?id=14385
 Peace

# 211
  • София
Благодаря и за снимките /много са хубави/ и за линка на Алфатур и на двете.
Ще помисля за септември, въпреки че, сега май имат хубави промоции за 2 дати.

# 212
  • Варна
Гледам,че обсъждате Amara Club Marine... След много триумене и ние се спряхме на него... Ще сме там от 2.09. Предните две години бяхме в Али бей - първо в Белек, после в Сиде. Сега решихме да пробваме и Кемер. Дано да сме направили правилния избор...

# 213
Миналата година бяхме в Мармарис в хотел Пинета Парк де Лукс .Тази година мислим да сме с децата и се ориентираме към Green Nature, заради Аква парка .Някой бил ли е в този хотел и ако може да даде някакви отзиви? Simple Smile

# 214
Здравейте!
Ние също си търсим хотел за това лято, нещо с повечко забавления за дъщеричката, която е на 2 години. Ако някой може да ми препоръча нещо в района, ще съм ви много благодарна.

# 215
Момичета а може ли дадете мнение за курортите-къде е най-добре с дете на 3,5 г като от значение е разстояние до летището,локация,увеселителни паркове,плаж и др.
Моля ви препоръчайте хотел и курорт,че съвсем се обърках от оферти и разнородна информация.
Отсядали сме в Мармарис-хотелите Лидия и Емре и Кушадасъ-хотел Гранд Озчелик.

# 216
Здравейте!
Ние също си търсим хотел за това лято, нещо с повечко забавления за дъщеричката, която е на 2 години. Ако някой може да ми препоръча нещо в района, ще съм ви много благодарна.

Кой район  newsm78  Laughing
Пак се повтарям, за двугодишни деца забавления няма. Във всеки хотел си има площадка и обикновенно и минидиско, където може да танцува, но в миниклуб не ги взимат. Изключение са Ликиа Уорлд и Ела Кволити.

# 217
Ние ходихме в Бодрум миналата година със сина ни, който нямаше и 2 г. Имаше толкова много забавления за него  Grinning- басейни, пързалки, мини диското вечер му беше любимо  Grinning. Разбира се ,че има много забавления и за две годишни деца. Единственото е, че не можеш да го оставиш в мини клуба.
Аз сега ви чета и се чудя кой курорт да избера за тази година. Мъжът ми иска да ходим пак на същото място ,но аз искам да сменим курорта и хотела, та се чудя за към кой курорт да се насоча  Thinking Ще ви прочета по-обстойно и дано направя добър избор и тази година  Grinning

# 218
Аз препоръчвам Aqua Fantasy - Kушадасъ!
Миналото лято (края на септември) бяхме там - аз, мъжа и двете ни деца(тогава на 3.5 и на 10г)
Забавлявахме се чудесно.
хотела много ни хареса, а най-вече възможността да ползваме Аква парка, които е невероятен Всъщност децата искаха да стоим там през целия ден - има и за по-малки и за по-големи съоръжения.
От ресторантите в хотела също сме изключително доволни - разнообразна и вкусна храна...
Пак бих отишла там, но просто защото не сме ходили в Гърция - тази година решихме да сменим дестинацията за лятна ваканция.
Приятно изкарване на тези които изберат Aqua Fantasy  Grinning

# 219
Monche, звучи наистина страхотно, но за Кушадасъ не знам дали ще се навием. Разгледах и снимки в нета, сега като се замисля, май сме минавали от там преди години.

Iman, как се казва хотела? Бодрум е наистина страхотно място, ние често сме отсядали там, но е друго с дете. То търси играта и забавлението, а в Бодрум пясъчната ивица е доста оскъдна. На мен ми е ясно, че няма да мога да я оставя, но поне да има съоръжения и за най-малките.

Морето от хотели наистина е огромно в Турция. Ние мислихме някъде в района на Анталия, но зависи и от офертата.
Благодаря за отговорите! Надявам се и още някой да се включи.

# 220
kaigi, в Green Beach Hotel 5* бяхме ( ох, обърках се дали беше Hotel или  Resort  Blush). Детския басейн беше много хубав- чист и с малка пързалка и още една играчка вътре Имаше и отделно детски кът с пързалки и люлки, който е точно до мини клуба. Доста дечица имаше и добре се забавляваха  Grinning. Комплексът е голям и за мен беше голямо удоволствие да се разхождам там на ранина.
Да, пясък няма, но на нас не ни липсваше толкова плаж, имаше достатъчно други интересни забавления  Grinning

# 221
steliuha, ако е удобно, бих се възползвала от предложението за снимки, писах на ЛС.  Peace

Merlinski, виж в първия пост на темата е моето мнение за Амара Клуб Марин (има снимки).
Ние най-вероятно ще повторим тази година.

# 222
Ние мислихме някъде в района на Анталия

Препоръчвам курорта Лара, той е много близо до летището и няма да имате дълъг трансфер. Плажът е много хубав, хотелите също. Ние почивахме в Барут Лара с дете на 2.5 години и останахме доволни, имат страхотен детски кът с достатъчно сянка. Изобщо, за семейства с малки деца е много подходящ. Ние бяхме в суйт с хол и спалня и не бяхме принудени да лягаме с кокошкитеката, единият басейн беше много плитък в единият край и ставаше постопенно все по дълбок, и в плиткия край бяха много малки деца, на шведската маса имаше и пюрирана храна за най малките и детски бюфет за по големите, за мързеливите има от тия малките коли които ги има и на голф игрище, с тях те карат от хотела до плажа (за да не вървиш 5 минути през градината йм  Laughing ), а мини дискотеката беше голямата атракция за детето ни.
Ако искаш снимки, ще ти пратя на ЛС.

# 223
baby_doll 

bouquet

# 224
Ех, Amara Club Marine е точно по моя вкус - тип вилно селище с много зеленина. Ама само на мен ли ми се струва, че цените са височки?

Общи условия

Активация на акаунт