На море в Турция - all inclusive, тема 5

• 67 471
  • 440
  •   1
Отговори
# 30
в кИУпа

# 31
  • out of space
Искам да благодаря на Ванчето за чудесните насоки!   bouquet

# 32
Здравейте. Замисляме тази пролет да отидем на почивка в Турция. До сега не сме ходили в тази страна и се чудя кой ли курорт да изберем - Мармарис, Анталия или Бодрум или някой друг. За сега мислим да ходим без деца. Иска ми се да е екзотично, красиво, тихо, приятно местенце и да не е претъпкано с хора. За сега съм се насочила към Анталия. Харесала съм го единствено, защото е най-отдалечен от България. А дали е най-красивия курорт???
Към коя агенция ще ми препоръчате да се обърна за резервации?

# 33
Край Анталия има доста курорти, в самият град по4ти никой не по4ива. Там преz пролетта Ще е по топло отколкото в Бодрум или Мармарис.

# 34
Искам да благодаря на Ванчето за чудесните насоки!   bouquet
Няма защо, както казах радвам се,че бях полезна Grinning
Много е хубаво когато има някой да ти каже нещо повече за даден хотел или курорт, а в нашата темичка може май вече да се намери всякаква информация.
И разбира се голямо благодаря на оформителката на темата.  bouquet

# 35
Вече имаме резервации за Club Cande Festival-Кушадасъ от 29 Май. Дано да е хубаво времето, че ще сме на меден месец Simple Smile

# 36
Както вече писах и ние бяхми миналата година в Турция - в Алания..Много ни хареса..Но тая година ми се вижда бая скъпо за качеството което предлагат. Имайте предвид,ч е не всички хотели с 4 звезди са четиризвездни...Някои са доста по малко...Това че ние изкарахме добре и беше хубаво си е късмет.. Hug
Та тая година ще ходим в България..С оглед цените - 5 дни в Турция са 10 дни в България и то на далеч по добри условия..

# 37
Вече имаме резервации за Club Cande Festival-Кушадасъ от 29 Май. Дано да е хубаво времето, че ще сме на меден месец Simple Smile
И ние след дълго прелистване на хотели се спряхме на него и днес ще резервираме за там, само че от 13 юни.  Peace

# 38
  • София по рождение

през кой туроператор?

# 39
Ние купуваме само нощувки , ще пътуваме с коли. 7 нощувки за 323лв на човек.

# 40
Ето малко снимки от Club Cande Festival-Кушадасъ. Само настоявайте да не ви настанят в пристройките, че от Он травъл все там ни настаняваха. Ние бяхме от 29 юни беше много топло
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356328

# 41
  • София
И аз да се включа в темата. Ние резервирахме и платихме за хотел Antique Roman Palace в Алания от 27.06. Някой бил ли е там? През Тез тур ни е резервацията.

# 42
Миналата година бяхме в Aqua fantasy в Кушадасъ и останахме много доволни от всичко - храна, обслужване, аква парка, морето. Наши колеги ходиха независимо един от друг в Анталия в различни месеци и коментарите на всички бяха ужасяващи. Обслужването е било от кюрди, забранявали са им да се къпят в басейните след 18ч, много влага и т.н.
Аз не съм ходила и не мога да кажа дали навсякъде там е така, но бях учудена, че нито един от тримата не се изказа ласкаво.

# 43
  • София
Обслужването е било от кюрди, забранявали са им да се къпят в басейните след 18ч, много влага и т.н.
Shocked Shocked Shocked колегите ти са били егати каръците. Аз съмо мога само да кажа, че разликато то Кушадъсъ до Анталия ( била съм в Кемер, Белек и града Анталия) е от земята до небето и двата курорта съм ги обикаляла бая и мнението ми не се базира на впечатления само от едни хотел. А и фактът, че през последните 2-3 години и българите масово се насочиха натам сам по себе си е показателен. Виж Бодрум може да се сравнява с Анталия, но двате дестинации са коренно различни като тип туризъм.

# 44
  • out of space
Обслужването е било от кюрди

Това някакви лоши хора ли са?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт