На море в Турция - all inclusive, тема 5

• 67 471
  • 440
  •   1
Отговори
# 45
Eri,
Само се приготви за ужасяващо пътуване с рейс.
Спира на почти всеки хотел, до като слязат другите, до като ги настанят..ужасТ ooooh!

Мен това направо ме съсипа. Вие ще сте последни както виждам и ще пристигнете кой знае кога.
Ние за малко да изпуснем и късната вечеря- бяхме умрели от глад. Rolling Eyes

# 46
Вече имаме резервации за Club Cande Festival-Кушадасъ от 29 Май. Дано да е хубаво времето, че ще сме на меден месец Simple Smile
И ние след дълго прелистване на хотели се спряхме на него и днес ще резервираме за там, само че от 13 юни.  Peace
E момичета ще се засичаме там,нашата резервация е за 05.06

# 47
Ванче, много ти благодаря!   bouquet Снимките ви са страхотни, личи си, че сте изкарали чудесно, а малката сладурка е прекрасна!

Би ли ми казала, колко се плаща на плажа? Ходихте ли на екскурзии, къде и колко струваше? И би ли ме посъветвала каква валута да си взема?
Резервирахме през TEZ  Simple Smile

как резервирате през ТЕЗ,аз като звънях ми казаха ,че ен работят с граждани,а само с туроператорски фирми?!

# 48
  • out of space
Знам, чрез познати стана....

# 49
  • София
Ванче, много ти благодаря!   bouquet Снимките ви са страхотни, личи си, че сте изкарали чудесно, а малката сладурка е прекрасна!

Би ли ми казала, колко се плаща на плажа? Ходихте ли на екскурзии, къде и колко струваше? И би ли ме посъветвала каква валута да си взема?
Резервирахме през TEZ  Simple Smile

как резервирате през ТЕЗ,аз като звънях ми казаха ,че ен работят с граждани,а само с туроператорски фирми?!
Аз резервирам чрез агенции, които работят с ТЕЗ ТУР и цените им са същите.

# 50
  • София
Ето малко снимки от Club Cande Festival-Кушадасъ. Само настоявайте да не ви настанят в пристройките, че от Он травъл все там ни настаняваха. Ние бяхме от 29 юни беше много топло
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356328
Ние бяхме там миналият септември за 7 дни с Он Травъл също.  Peace
Бяхме настанени в хотела в най-централната част на хотела, а не в пристройките в супер стая с прекрасен изглед към морето! Много бяхме доволни.
Стаята беше над ресторанта.
Храната е хубава, всичко много ни хареса там.  Hug
Има 2 басейна в предната и задната част на хотела.
Имам хубави впечатления от там. Grinning

# 51
Ние ще сме в Делфин Делукс 5 * Алания чрез Онтравел  Peace Прочетох много хубави неща за него и съм се настроила за хубава почивка  Grinning

Да ви споделя разочарованието си от Кущур клуб Кушадъсъ- решихме да направим резервация там заради Аква Фентъзи ,че е в близост и ще можем да го посещаваме..От Он травел ни предложиха 1400 евро за 7 дни със собствен транспорт !!!  #Crazy Сега да поясня ние сме с 2 деца като едното е на 12 и го водят възрастен,ще спим в две стаи..Та тая цена е за 2 стаи или по 200 евро на ден..И да ви кажа ,че само тук се представя за 5 зв навсякъде другаде го продават 4зв..Както и да е цената ми се видя безумна при положение ,че за подобна сума ще отидем в Анталия със самолет  и то в 5 зв и не на HV1 ,а на Ултра ол инклузив...Приятели споделиха ,че са си направили резервация през английски сайт за същия хотел и им е излязло 74 евро на ден стаята..Викам си чудесно и аз се мятам през тоя сайт  Simple Smile Тръгвам да правя резервация за нас и още 1 семейство и ми дава 3 варианта като най -скъпия е 100 евро на ден за две стаи т.е. за семейство с 2 деца едното голямо..Цената е чудесна ,ентусиазирам се ,защото вместо исканите ми от Он травел 1400 евро за 7 дни там ми излиза 720 ..Тръгвам да плащам за нас после за др. семейство всичко чудесно,получавам номер на резервацията и съобщение ,че е направена..Получавам после мейл ,който да потвърдя,че наистина аз плащам с картата за тая резервация,потвърждавам и него и чакам...Това в петък,понеделник още не са дръпнати пари от картата ми,а вторник изтича срока за офертите с намаление..Добре,че приятелка имам ,която живее в Лондон,моля мъжа и да звъни в Лондонския офис и да провери..Звъни той с номерата на резервациите,казват всичко е ок,има такива резервации и днес ще дръпнем пари от картата и пр.Вторник предиобяд проверявам пак не са дръпнати пари от картата  ooooh! пак го карам човека да звъни..Тоя път му казват,че резервациите са отменени ,защото тия цени не били за български граждани  #Cussing out #Cussing out Предтавяте ли си значи българите да плащат по 200 евро на ден,а англичани и пр . по 100.Защо ние сме по-богати с по-висок стандарт ли , какво???..Или Кущур  клуб им е омръзнало от българи.. Close 
Понеже Он травел ни го предложиха като любим на българите хотел  Twisted Evil
Много съм разочарована и ядосана и на хотела и на въпросния сайт,защото те пък не си направиха труда да ми пратят един мейл,че отменят резервациите  и ако не бях го накарала да провери по телефона,щях да си мисля,че имам резервация и да изтърва последния срок за ранни записвания  Twisted Evil Сигурно все още в сайта резервацията ми стои със статус,че я има..
Та така заключението ми е ,че Кушур клуб явно нямат нужда от български туристи щом им искат двойни цени на останалите националности .Аз лично няма да стъпя в тоя хотел + че не изглежда нищо особено.

# 52
  • София, България
mimozata  Hug
първо честито за страхотния избор! Дано и аз да съм помогнала за него  Mr. Green

И много много правилни разсъждения имав за Кущур. Нещо стана началото на миналото лято/ така и не разбрах с точност/ и след това Кущур вдигнаха цените двойно за българи с явната цел да ни пропъдят от комплекса.

# 53
И ние резервирахме за Делфин Де лукс за юни и със сигурност везните към него ги наклони мона лиза. Simple Smile
Всичко е чудесно, но сега нямам причина да се ровя в сайтовете да избирам хотели, да чета отзиви и да трупам информация и за това ми е скучно. Crazy За мен, както и за много други, изборът на хотел носи почти толкова голямо удоволствие, колкото и самата почивка.

# 54
mimozata  Hug
първо честито за страхотния избор! Дано и аз да съм помогнала за него  Mr. Green

И много много правилни разсъждения имав за Кущур. Нещо стана началото на миналото лято/ така и не разбрах с точност/ и след това Кущур вдигнаха цените двойно за българи с явната цел да ни пропъдят от комплекса.

даа помогна   bouquet
а за Кущур - много тъпо не стига ,че хотела не е нищо особено ама нищо на фона на никнещите луксозни наистина 5 зв комплекси дето всичко ти е в цената дори и фреша и сейфа и минибара,и вносния алкохол и самия хотел има в пъти повече ресторанти и забавления за малки  и големи в него та тия с най-обикновения си хотел дето дали и 4 зв не стигат  ще ни гонят по тоя начин  #Cussing out Twisted Evil #Cussing out
Възмутена съм!!!

Марги от кога сте,да не сме по едно и също време и да се запознаем  Wink

# 55
  • Плевен
Aз пък нещо не разбрах какъв беше тоя цирк с ранните записвания(поне от страна на Онтравъл). Сега цените на Делфин делукс и Ботаник, са същите като преди след отстъпката. Понеже още се чудя и сега погледнах цените.Е изненадах се.

# 56
# 57
Марги от кога сте,да не сме по едно и също време и да се запознаем  Wink

Ние сме от 20.06. с Тез тур. Сега продължиха срока за записване с отстъпки и цената на Делфина е същата. За другите хотели не съм сигурна, но вероятно също няма разлика. Или не са имали достатъчно клиенти и за това са оставили същите промоционални цени за по-дълъг период, или кратките срокове за ранни записвания са им обичайна практика, за да накарат желаещите да почиват, да действат бързо и да се запишат рано, а може би и двете.

нади_миши, ранните записвания на Он травел не са ли до 30 април? Според мен при тях все още се плаща с 22 % отстъпка за Делфин де лукс.

# 58
  • София

Направо не е за вярване!
Аз съм от 23.05 в Аквафентъзи, и направо ми идва да си направя труда и да ида на място да проверя!!!!! И ако е вярно, да им направя реклама Mr. Green

# 59
  • Плевен
Марги* , преди пишеше 22% отстъпка и като ги приспаднеш се достигаше около 1200 евро, а сега цената е тази без да пише отстъпка,но пък има ранни рапизвания всяка събота,неделя или четвъртък Grinning Ето http://www.ontravel.bg/index.php?page=search-tours&firstrow= … cd9c61d45cd84d46f

Общи условия

Активация на акаунт