Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 284
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит Рожден Ден на Бетинка! Много здраве и да бъде все така неотразима. Пожелавам и най-щастливото детство!

Честит празник на всички, на  имениците да им е живо и здраво името и те покрай него!

# 211
 Hug Иночка, да ти е жива и здрава рожденничката! Да има най-щастливото и прекрасно детство и много, много да ви радва! smile3510

Честит празник на всички именници! Бъдете здрави и щастливи!   bouquet

# 212
Честит рожден ден на Бети-най-хубавите подаръци да получи,най-сладките усмивки да озаряват лицето и,най-голямата радост да е за тате,мама и батко си!
Иночка,весел празник и повече свободно време за децата ти!
Честито на всички именници!

# 213
Честит Рожден ден на Батинка! Да е здрава, щастлива и мама, тате и бате много да я слушат! smile3503  newsm59 baloni
Честито на всички именици! Името да им носи късмет!  newsm10 smile3525

# 214
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАЛКАТА СЛАДУРКА БЕТИНКА!!!

Да почерпим и ние, че Кали празнува днес  Blush

# 215

Честит рожден ден на Бетинка! Желаем и много здраве и безгрижни игри! Heart Eyes

# 216
Инна,да ти е жива и здрава рожденничката,все така красива,чаровна и усмихната!
Да са живи и здрави и всички днешни именници и именнички!  bouquet

# 217
  • Плевен
Привет МАЙки!
Чак днес ви прочетох и сядам да се разпиша Simple Smile. Благодаря ви за загрижеността, слава на бога сме добре пу,пу.

ЧЕСТИТА РОЖБА ЕЛИНА НА ОЛЧЕТО И ЦЯЛОТО Й СЕМЕЙСТВО! ЖЕЛАЯ ДА Е НЕЖНА И КРАСИВА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!   bouquet Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕТИ! ЖЕЛАЕМ Й МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ДА Е ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Срам, не срам признавам си, че не ми остава много време за компа откакто времето навън е приказно. Или съм на работа или сме навън. Вечер като сложа Траяна да спи пък се улисах по един сериал и сега всяка вечер гледам по една серия, та ви изневерявам с него...

Утре и в другиден ще съм на работа, но в сряда ще ви пусна малко снимки на Тери. Вчера беше лазарка и събра доста яйчица, но като се лепна за едни малки зайчета у вуйчо ми и не можахме да си тръгнем, голяма игра с тях. Сега мимоходом докато спи се разписвам и пак зачезвам за работа..., но няма начин.

Честит имен ден на всички именници, живи и здрави да сте!

# 218
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕТИ! Иночка, да ти е жива и здрава и много да ви радва!!!   bouquet

Честит празник и на именничките! Калинчето да е здрава и все така чаровна мацка!   bouquet

Ние днес ходихме на "Кой е по-по-най-". Бате Енчо е голям образ. Марти пя песничката "Мама ми купи днес..."  Много му харесва да се изявява на сцена /както някой са забелязали, още от новогодишния купон/. Направих запис, но беше много шумно и не е хубав.
Толкова е превъзбуден, че не е спал и сега пее и беснее - ужас.
Ще го изведа навън малко...

Весел празник!

# 220
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА БЕТКА!ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ С БОЖА ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ДА РАСТЕЖ ЩАСТЛИВО И СПОКОЙНО ДЕТЕ И ДА СИ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА!/Инка,това ти и го прочети/Ина,да ви е жива и здрава!

# 221
  • Varna
Благодаря, за пожеланията.  Бетина получи куп подаръци,  и е много щастлива.
  Ето и почерпка, по късно и друго, че чякам следващата порция гости.

Честито и на имениците.
 Сиска  Peace

# 222
Леле колко много празнуващи.
На патерица на Духи - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЕТИНКА и на тебе мъничка душичка да растеш здрава и щастлива! Мамо чакаме снимки от празника!
Толкова е хубаво почват рождените дни сега ще се разпишат хора дето пишат само по това време на годината ех че....гот.
Честито и на всички вчерашни имениици малки и големи - да сте румени засмени!

Вярно е че в това време всички са навън и тук активността е слаба, но пък вижте как хубавите поводи ни събират и все повече мами се разписват...нека има още такива.
Оставям ви че работната седмица започва с доста задачки за мене.   bouquet
Олче нямам търпение да се разпишеш....и да разкажеш как сте как прие баткото появата на сестричката??? Heart Eyes

# 223
  • София
Здравейте МАЙчета!

Благодаря за хубавите пожелания, много сте мили!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От вчера сме си вкъщи, след рекордно бързото раждане, ни изписаха също така неочаквано бързо и експедитивно, още всичко ми е като на сън.
Пускам ви снимчици да я видите малката мишка, ще съм кратка този път нетипично за мен Blush, защото чакаме педито да дойде да я види.

http://media.snimka.bg/2654/011563668-big.jpg
http://media.snimka.bg/2654/011563681-big.jpg
http://media.snimka.bg/2654/011563718-big.jpg

Hug

П.С. Честит рожден ден на малката синеочка Бетинка, да е жива и здрава и все така да радва мама, тати и бати!  bouquet
На вчерашните цветенца - също много  Hug Hug Hug

# 224
Боже разкошна е - да ти е жива и здрава Олче, много положителни емоции и всичко най хубаво съвсем искрено ти пожелавам от цялото си сърце!
Пу- пу красавица и поздравления за името много е красиво! Когато имаш време се включвай да разказваш подробности... Heart Eyes  bouquet

Руми къде сте? Изгуби се нещо!

Къде сте бе хора? Времето е лошо не може да сте навън... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт