Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 307
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
запис,че бая изпуснах  Grinning

# 91
запис,че бая изпуснах  Grinning
Къде се загуби, бре Мимозоо??
Или може би трябва да те поздравим като Първия Космически Турист от Форума?  Mr. Green
Дай снимки, където и да си била. Grinning
А ето моите от Амстердам. Започват от тук http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/231203/cat/6399 , а развитието се проследява с бутон "следваща" Simple Smile

# 92
Здравейте мами Simple Smile

АНИпомислих си,че просто сте го избрали кат разходка .. Embarassed в някой от хотелите ли ви е апартамента?Аз имам познати дето си взеха така в хотели и са мн хубави и на далаавера Wink
Само да ви питам-за приема в детските градини-кои данъци трябва да са платени-тези в-у доходите на родителите или тези данък смет и сгради...,че ако ви кажа колко са..ще се самоубия тази вечер ... #2gunfire

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 19:52 от Rossica_G

# 93
  • София
Роси,незнам как е в Бургас,но за София са данък сгради,смет и коли.Нашия за колата не е плащан,но не съм се и разбързала.И без това трудно ще се вредим с място в държавна градина.
 Дени как може да отидеш в Амстердам и да не пушиш трева? Това е все едно да отидеш в Париж и да не се качиш на Айфеловата кула или пък да отидеш в Лондон и в 17.00 да не пиеш чай с кралицата  Grinning.Направо съм разочарована.Иначе пак ме впечатли с надписите,ако бяха и по-подредени снимките щеше да ми е направо като филмче.И като цъфнат лалетата да ги снимаш и да ни ги покажеш  Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 19:57 от imar

# 94
Благодаря ти за отговора-оределено ще се самоубия...670 лева...Господи изселвам се... travel

# 95
Имарова, ти дете нямаш ли си да възпитаваш в извънработно време, ами снимки си седнала да гледаш?  Laughing
Не пуших трева, щото съм смотана. Лъжа. Не пуших трева, щото нямах съратници. Бях с един колега и с В., и двамата отказаха да влязат в кофишоп, не ги е срам.. Ето това е поредното доказателство, че на някои места човек трябва да ходи със съмишленици, а не с близките си.. (Това е шега). Но Имарова, сигурна съм, че ако бях с теб щях да пуша и трева, и всичко дето става за пушене.  Wink
И тук ще сложа бележка под линия, че холандците са най-хубавите мъже, които съм срещала по Европа - едни високи, едни стройни...

За данъците, ако нямаш нищо на твое име (какъвто е моя и на В. случая, щото сме дИпутати и ни е страх да не ни разкрият за укриване на доходи Simple Smile))), как ще разберат дали да ти приемат детето в детската градина?

# 96
  • София
Малеееееее Дени пак ти завидях  Mr. GreenКак се навих колата да е на наше име,на ми сега детска градина.Има да си плащам в частните(ако успея и там да го вредя).А ако беше с мен и в Мулен Руж щяхме да отидем.За високите мъже саъм малко разочарована,но на фона на другите предизвикателства щях да го преглътна.Относно възпитанието,моя син си има баща,който го изведе в парка,за да мога да си домакинствам на спокойствие,че и без това не ми е любимо занимание,а като има и един любопитко дето все ми се вре и направо зарязвам всичко и си хващам плетката.

# 97
Дени, много хубави снимки! Само имам една малка забележка на тази снимка http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/231230/cat/6399 това не са лалета ами нарциси  Wink. Мислех, че на ред лайт не е позволено да се снима, поне аз като съм била, не ми позволиха...

Аз май вече оздравях да чукна на дърво!

Галя, днес си снимах корема, само трябва да го кача. Ще направя след малко опит, да видим дали Килиан ще ме остави на мира.

Килиан познава всички основни цветове, брои до към 5-6 и на двата езика. Показва на колко години ще стане през май, знае да показва годините на Георги и на колко ще стане, на другите деца, които гледам също ги знае. Няма претенции към дрехите, за сега, както и към обувките. Аз вече го пускам самичък с Георги на вън, играят заедно, а и другите по-големи деца го занимават, така мога да си свърша нещо малко в къщи.

# 98
Ха,добър ви вечер:D.........че от гледането на тоя мач/дето не разбрах изобщо как свърши/ на мен ми останаха  бонус само чистенето и миенето на чиниите....ама ще почакат,форума е с предимство......
Кате,радвам се,че си по-добре,дано  да няма повече такива изненади и да се радваш на спокойна бременост до края и...
Ники/пък и някой друг ако се интересува/,влакчето е на Младежкия хълм/близо е до гарата/,работи всеки ден без понеделник и вторник,цена на билета-1български лев/явно без оглед на възраст и габарити на пътниците,`щом и и главата на сем.толкова го таксуваха/,през почивните дни е навалица,ама през седмицата е рахат.....предлагам и компания и озвучаване на возенето/така,че който иска-да се обажда/...сега остана от Общината да ми изплатят процента за реклама Laughing

Г-жа Иванова ,ако само още един път бяхте написали,че не сте пушили трева,сериозно щях да се замисля Thinking,дали не ни будалкате/че то като оправдание ми прозвуча/,но предвид свежия Ви вид,снимките на музеите и наличието на мъж до Вас-приемам твърдението за "чиста монета"
Сега,преизпълнена с радост,че живея в Пловдив/че май и ние нещо имаме да плащаме още,`ма нашите общинари не са се сетили да последват светлия пример на другите големи градове,пък и кризата с ДГ тук все още не е придобила чак такива размери-в смисъл,че места уж няма,но винаги се намират/отивам да поразрина и да си похортувам със съпружието..........
Наздраве и лека Heart Eyes Hug  bouquet

# 99
Люба, много хубав аватар!  Peace

Да ви кажа, Иван нещо го е обхванала модната вълна. Тази сутрин пак прави чек контрол на излизане. Днес го облякох със сини дънки, синя блуза и си синьо яке, огледа се и реши че добре съм се справила, но ме попита само защо обувките са му кафяви!  Laughing После огледа и мен. Не успя да определи какъв е цвета на блузата ми, защото е нещо между розово и червено, и ме пита. Да не го затормозвам, му казах, че е червен. А той ми отвърна: ами ти червено яке нямаш ли, защо си с черно? Обясних му че съм го съчетала с колана и обувките. Леле, ако от сега ми оглежда тоалетите, пък аз хич не съм от най прецизните в това отношение, не знам какво ще става.
Сега Ники като се разписа се сетих и за още нещо. Другата му мания нали са акордеоните. Докато си играеше в Бургаския парк и определи, че това било като акордеон: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349366&pid=11331927
Ники, добре се забавлявате гледам, като се върнеш ще разказваш!  Wink

Роси, апартамента ни е в жилищен блок, но хубавото е че блока е между два хотела и точно под терасата имаме два басейна. А защо тези в хотелите да са по на далавера? Аз си мисля точно обратното. Когато апартамента ти е в хотел, целогодишно плащаш такси за басейна, според квадратурата.
А аз сега чувам и за тази екстра, че трябва да са ти платени всички данъци, за да си запишеш детето в ДГ. Явно тук я няма. Но предпочитам това, отколкото да са сложени всички ваксини , за да го запиша на ДГ. 

сега ще гледам снимките на Дени!  Party

# 100
  • София
Добро утро и от мен. Ние прекарахме страхотно на Велинград, но снимки все още нямам, защото Стоянчо забравя да ги донесе.
В групата на Евка има варицела, очаквам с нетърпение да се ошари, определно сега е момента, защото Монката е ваканция.
Сисо, ти пък кога успя да ме цитираш, аз си изтрих постът, защото видях, че Роси е от Бургас, а за там явно си искат данъци.

# 101
  • Велико Търново
Благодаря ти за отговора-оределено ще се самоубия...670 лева...Господи изселвам се... travel
Роси, не се засилвай да плащаш данъци, ако ти трябва само за градината. Това последно НЕ го приеха като критерий, така че не се изселвай.

Ти пък по кратка не можеш ли да бъдеш Crossing Arms
Май нищо не съм чела за спа почивката ви Crazy

# 102
Ех че хубави разходчици си правят нашите съфорумки браво на вас. Чудно си уплътних сутринта.   bouquet
А сега да сложа и аз една снимка на една красавица на отдавна не пишеща мама, но редовно осведомявана за случващото се тук  Laughing

# 103
Дени, Дени, страхотни снимки и обяснения към тях. Много е красив тоя град... размечтах се  Flutter А с мъжа ти сте като брат и сестра - много си приличате външно.

Ние сме болни - Гери е с конюктивид, но вече попреминава от капките и с червено гърло, а Явор от днес е май с гнойна ангина и температура - следобеда ще го води баща му на лекар.  Направо ми писна - от един месец се въртим всички вкъщи с един и същи вирус, но с леки видоизменения според индивидуалните слаби места на всеки един от нас.  Crazy Няма свършване. Всяка година сме зле през април и май - точно опашката на грипа ни замита едно хубавичко така , да не би да ни стане много скучно...  #Cussing out

Ани, вие сте си направо модни експерти. Даваха по Нова в новините вчера две шуменски градини със случаи на туберколоза. Надявам се да не е вашата  Praynig

Лек ден на всички и приятна вакания на мамите с първокласници  Hug

# 104
Добър ден, дами!

Аз да дам един бърз отчет за моята личност....
Първоаприлски се явих на работа. От тогава животът вече не е същият! Днес сутринта изгубих 2 часа!!!!! докато стигна в офиса.  Tired Но пък за сметка на това съпругът ми и синът ми това въобще не ги вълнува. Обадих се към 11 да ги чуя до къде са стигнали с приготовленията, а те и двамцата още си спяха сладко, сладко....

Часът е 14, а мен вече ме боли глава. Докато влезна в ритъм ум ще ми зайде!

Хайде да ви оставям, че проектите ме зоват.... само се обадих набързо да не се чудите къде съм зачезнала!

Велискеееее, другарко по съдба, как върви твоят работен процес?

Общи условия

Активация на акаунт